Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Cooper Barrett's Guide To Surviving Life

Cooper Barrett's Guide To Surviving Life herbekijken

November 2018

Aflevering 11

3,0 10 x
Cooper, Neal en Barry hebben een vergadering op de plek waar Tommy Hench werkt. Het doet Niels terugdenken aan de verschrikkelijke schooljaren waarin Tommy hem gepest heeft. Kelly ontdekt de aartslelijke schilderijen van Leslie.

Aflevering 13

3,0 28 x
Cooper's geschiedenis van vreselijke verjaardagen gaat verder wanneer hij wordt verrast terwijl hij Ramone kust. Dan is er ook de partybus met zieke mensen, een beer en een kidnapping van een bankovervaller.

Aflevering 10

3,0 21 x
De ouders van Cooper en Josh komen op bezoek om hun jubilieum te vieren. Barry probeert Neal af te helpen van zijn pornoverslaving. Een wild feest zorgt ervoor dat de jongens bijna met elkaar vechten en hun vader verliezen.

Aflevering 12

3,0 21 x
De jongens ontmoeten Hannah en Paige die zich inzetten voor goede doelen. Wanneer Cooper Hanna's extreme toewijding ontdekt, vindt hij daten met haar niet meer zo'n goed idee. Neal en Barry worden een trio met Paige.

Aflevering 9

3,0 22 x
Cooper geeft Barry en Neil niet de erkenning die ze verdienen voor het maken van een katerbehandeling. Kelly introduceert haar nieuwe vriend Ramona tot groot ongenoegen van Leslie.

Aflevering 8

3,0 24 x
De ex-vriendin van Cooper duikt terug op met Neal en toont Cooper weer hoe gek ze is. Cooper laat alles op z'n beloop, maar merkt algauw dat hun relatie serieus wordt. Kelly date met Shane, die even competitief is als zij.
Oktober 2018

Aflevering 7

3,0 20 x
Wanneer Cameron blijft slapen op het appertement van Cooper is iedereen heel blij om hem te zien. Maar het warme welkom is van korte duur...

Aflevering 6

4,0 17 x
De tweede kus tussen Cooper en Kelly wordt onderbroken door een bizar tafereel: een bom crasht door de muur van het apartement. Virgil, de eigenaar, weigert om reperaties uit te voeren. De jongens proberen om Franco het varken te verbergen voor Leslie.

Aflevering 5

3,0 24 x
Coooper, Neal en Kelly proberen in te grijpen wanneer ze merken dat de relatie met Barry en zijn nieuwe vriendin Ashley de verkeerde kant op gaat. Intussen probeert Josh om zijn collega te overtreffen, maar dat brengt hem in nauwe schoentjes.

Aflevering 4

3,0 32 x
Cooper staat voor een ultieme uitdaging wanneer hij zijn telefoon kwijt raakt. Het duet tussen Leslie en Kelly escaleert in een vechtpartij.
Archief