Cooper Barrett's Guide To Surviving Life

2018
20:00

Aflevering 4

3,0 2 x
Cooper staat voor een ultieme uitdaging wanneer hij zijn telefoon kwijt raakt. Het duet tussen Leslie en Kelly escaleert in een vechtpartij.
20:00

Aflevering 3

4,0 2 x
Wanneer Kelly wordt uitgenodigd voor het huwelijk van haar ex-vriendje in Mexico, wil ze niet alleen opdagen dus besluit ze Cooper als haar plus one mee te nemen.
20:00

Aflevering 2

3,0 5 x
De verkoop van hun anti-katergeneesmiddel loopt langzamer dan verwacht, en de jongens besluiten om deel te nemen aan een geneesmiddelenonderzoek om snel geld te verdienen. Ondertussen zit Kelly in een ongemakkelijke situatie nadat ze tijd doorbracht met Leslie en Josh.
20:00

Aflevering 1

4,0 2 x
Cooper Barrett worstelt met zijn leven na de universiteit. Enkele jaren na zijn studies oefent Cooper zijn droombaan nog steeds niet uit. Hij is mogelijks gevallen voor zijn buurvrouw Kelly, en Cooper en zijn huisgenoten zijn het niet verleerd om grote problemen aan te trekken. Een nacht in de gevangenis, gekke ex-vriendin...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.