Coroner

Laatste aflevering
41:50
Coroner
Verlopen

In deel twee van de seizoensfinale worden Jenny en Peggy gedwongen tegenover elkaar te staan in een waanzinnige strijd om het leven. Een zaak waarbij een bekende gangster betrokken is, doet Donovan zijn toekomst heroverwegen.

Coroner gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
41:50
Verlopen
In deel één van de seizoensfinale gaan Jenny en Donovan op zoek naar waar Peggy is en wie verantwoordelijk is voor de explosie in Peggy's winkel.
41:50
Verlopen
Dood volgt River en Dennis terwijl ze naar een nieuw loft verhuizen. Peggy wordt vermist.
41:37
Verlopen
Jenny en Donovan onderzoeken een sterfgeval en werpen licht op een groot huisvestingsprobleem.
41:36
Verlopen
Verdachte sterfgevallen leiden tot ongemakkelijke waarheden als Jenny, Donovan en Malik oog in oog komen te staan met een monster in hun midden.
41:39
Verlopen
Jenny legt een duidelijk lichaamsspoor bij elkaar en realiseert zich dat ze het eerder heeft gezien. Donovan distantieert zich van Jenny en Malik terwijl hij met zijn ex in een steungroep leunt.
41:39
Verlopen
In de wereld van basketbal en cryptocurrency worden Donovan en Malik overgeleverd aan de genade van een begaafde tiener bij de dood van een rijzende basketbalster.
41:38
Verlopen
Een sterfgeval in een hechte gemeenschap onthult de gaten in een gebrekkig vluchtelingensysteem. Gordon en Peggy's plannen voor een romantisch weekend mislukken wanneer Jenny ziek wordt en een autopsie op afstand moet overzien.
41:37
Verlopen
De vonken vliegen over als Jenny herenigd wordt met een oude vlam bij de ondergang van een groot bedrijf. Donovan wordt onverwacht geconfronteerd met een explosie uit zijn verleden terwijl hij probeert gerechtigheid te brengen aan een alleenstaande moeder.
41:36
Verlopen
De dood van een bejaarde Chinese restauranteigenaar leidt tot verontwaardiging in een snel gentrificerend Chinatown.
41:37
Verlopen
Jenny botst met haar vervangende lijkschouwer terwijl ze navigeren door de overledenen van een dodelijk auto-ongeluk.
41:37
Verlopen
Jenny worstelt met het verlies van Liam, probeert een vakantie te nemen van de dood en stuit op een mysterieus lijk dat argwaan wekt in een klein stadje.
Archief