Criminal Minds

Criminal Minds herbekijken

Seizoen 9
40:55

Seizoen 9, Aflevering 22

4,0 1 x
In het Californische Long Beach zijn verschillende mensen om het leven gebracht met een sterk gif. Reid vindt op de lichamen van de slachtoffers bepaalde aanwijzingen waaruit hij afleidt dat de dader zich laat inspireren door de Griekse mythologie.
39:57

Seizoen 9, Aflevering 21

4,0 1 x
Rossi en zijn team reizen naar Memphis, waar op korte tijd drie mensen werden ontvoerd. Op het eerste gezicht lijkt er geen enkel verband te bestaan tussen de drie slachtoffers. Na het nodige speurwerk ontdekt Rossi toch een link tussen de drie.
41:57

Seizoen 9, Aflevering 20

3,0 1 x
In een afgelegen gebied in Virginia worden de lichamen van Clark Howard en Mathias Lee gevonden. De twee mannen werden op dezelfde manier om het leven gebracht. Het team ontdekt dat Howard en Lee elkaar niet konden luchten of zien.
41:40

Seizoen 9, Aflevering 19

4,0 2 x
Daria Samsen werd twee jaar geleden ontvoerd. Ze werd maandenlang vastgehouden en moest verschillende folteringen ondergaan. Nu gaat het proces tegen de dader van start en Morgan probeert de jonge vrouw voor te bereiden.
40:29

Seizoen 9, Aflevering 18

Verlopen 3,0 2 x
Drie lijken met dierlijke en menselijke bijtwonden worden aangetroffen in een bos in Milwaukee. Wanneer er opnieuw twee personen verdwijnen, begint de tijd te dringen. Garcia en Reid verbergen hun voorbereidingen voor een bedrijfstest.
41:26

Seizoen 9, Aflevering 17

Verlopen 3,0 3 x
De ex-drugsverslaafde Frida Bancroft en dievegge Renee Sheffield worden dood aangetroffen in de woestijn in Nevada. Rossi onderzoekt de zaak en ontdekt tot zijn grote verbazing dat de vrouwen verdronken zijn.
41:33

Seizoen 9, Aflevering 16

Verlopen 3,0 2 x
Rossi en zijn team trekken naar Hattiesburg, Mississippi, waar de vierjarige Gabby Hoffer ontvoerd werd. De hoofdverdachte is Doug Hoffer, de biologische vader van het meisje.
Binnenkort terug te kijken
1:00:00

Seizoen 9, Aflevering 19

Verwacht op
The Edge of Winter Daria Samsen werd twee jaar geleden ontvoerd. Ze werd maandenlang vastgehouden en moest verschillende folteringen ondergaan. Nu gaat het proces tegen de...
55:00

Seizoen 9, Aflevering 22

Verwacht op
Fatal In het Californische Long Beach zijn verschillende mensen om het leven gebracht met een sterk gif. Reid vindt op de lichamen van de slachtoffers bepaalde aanwijzingen...
55:00

Seizoen 9, Aflevering 21

Verwacht op
What happens in Mecklinburg... Rossi en zijn team reizen naar Memphis, waar op korte tijd drie mensen werden ontvoerd. Op het eerste gezicht lijkt er geen enkel verband te...
Archief