Dads

Afleveringen
20:00

Aflevering 8

4,0 3 x
Eli begint zijn vriendschap met Warner in vraag te stellen wanneer Warner beslist om Camilla als zijn partner in te schakelen voor het jaarlijkse tennistoernooi waaraan hij traditiegetrouw deelneemt.
20:00

Aflevering 7

3,0 4 x
Wanneer David per ongeluk wandluizen het huis in brengt, zien Eli en hij zich genoodzaakt om te slapen in het kantoor van Ghost Child Games. Camilla krijgt een rol in een plaatselijke productie.
20:00

Aflevering 6

3,0 5 x
Aflevering 6 van Dads is uitgezonden op zondag 27 november 2016 om 17:12 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Warner huurt een oudere vrouw in als nieuwe office assistant, in de hoop dat Eli zich niet zal aangetrokken voelen tot haar.
20:00

Aflevering 5

4,0 16 x
Warner en Eli maken zich zorgen om de gezondheid van hun vaders. De vier mannen besluiten samen naar de dokter te trekken voor enkele testen.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.