Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:31
Dagelijkse Kost

Een stoofpot van konijn en zoetzure saus met blokjes paprika en augurk, geserveerd met gebakken krieltjes en waterkers.

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Oktober 2024
15:16
Een zalige taart met kokos en bosvruchten, afgebakken met crumble van kokos.
15:19
Een lekker stuk gebakken rundvlees met smeuïge lookmousseline, rodewijnsaus en geroosterde mergpijpjes.
15:37
Een Indiase rijstschotel met groene groenten, gebakken in yoghurt, en geroosterde cashewnoten.
45:31
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
14:38
Een groene cake met matcha thee, afgewerkt met een romige crème van matcha en limoen.
16:13
Gepocheerde pladijsrolletjes in een stevige, groene currysaus met gebakken bloemkool en rijst.
15:15
Een hartige groentetaart met gestoofde andijvie, gebakken ui en een karaktervolle schapenkaas.
15:25
Een zoetzure stoofpot met kip en Rodenbach Grand Cru, geserveerd met veldsla en kroketten.
15:28
Gegratineerde aubergines met een topping van gebakken rijst en merguez in een coulis van paprika.
45:31
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:00
Een fluweelzachte bloemkool-aardappelsoep met een croque zoals je hem nog nooit hebt gemaakt.
15:37
In spek gerold gehakt met gekookte aardappelen, gestoofde boontjes en peperroomsaus.
15:06
Een eenvoudig nagerecht met smeuïge griesmeelpap, gestoofde blokjes ananas en een krokante crumble met amandel.
14:54
Pittig gebakken en gekarameliseerd gehakt met puree van zoete aardappel en gekookte broccolini's, afgewerkt met krokante uitjes.
15:13
Geroosterde spitskool gelakt met miso en geserveerd met warme sushirijst en een Japans omeletje.
45:32
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:09
Gebakken pieterman à la flamande met kappertjes, geserveerd met ratte-aardappelen, bloemkool en lamsoor.
15:23
Romige risotto met pittige 'nduja - een pittige, Italiaanse smeerworst - met gebakken reepjes zeekat en gremolata.
15:41
Zalige, zelfgemaakte koffiekoeken met pudding, rozijnen en een laagje glazuur.
Archief