Dagelijkse Zomerkost

September 2018
26:00

2 september 2018

Verlopen 4,0 41 x
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
26:00

1 september 2018

Verlopen 4,0 20 x
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
Augustus 2018
17:00

Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees

Verlopen 4,0 40 x
Het gaat snel én je kunt eindeloos variëren: redenen genoeg om je wokpan boven te halen. Bij dit recept bakt Jeroen er een spiegeleitje bij en werkt hij restjes BBQ-vlees weg. Bye bye zomer.
17:00

Gegrilde zalm met gebakken patatjes en ratatouille

Verlopen 3,5 53 x
Jeroen houdt de zomer nog wat langer vast. Hij maakt een mediterraanse ratatouille van verse moestuingroenten en geeft er een stukje gegrilde zalm en gebakken patatjes bij.
17:00

Lauwe salade met aardappel, merguez en verse groenten

Verlopen 4,0 24 x
Keuzestress in de moestuin? Neem een beetje vanalles en maak er een Luikse salade mee. In dit recept wordt het spek vervangen door gegrilde merguezworstjes op de barbecue.
17:00

Carpaccio van tomaat met burrata en zelfgemaakte chutney

Verlopen 4,0 29 x
Jeroen Meus kookt vanuit zijn eigen moestuin. Op het menu staan dan ook kraakverse groenten waar hij een lekkere chutney van maakt. Serveer met romige burrata en een carpaccio van tomaat.
17:00

Apero tapas

Verlopen 4,0 45 x
De zomervakantie afsluiten doen we in stijl. Met een tafel vol lekkere kleine gerechtjes om te delen met vrienden en familie.
25:00

Weekend

Verlopen 3,3 37 x
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
17:00

Pasta vongole met venkel

Verlopen 2,0 58 x
Jeroen Meus maakt zijn favoriete pastagerecht klaar: spaghetti vongole. Naast verse venusschelpen verdwijnen er ook mosselen, stukjes venkel en tomaat in de pan. Een absolute topper!
17:00

Geflambeerde ananas met roomijs van citroenverbena

Verlopen 4,0 52 x
Wat smaakt er beter dan een bolletje vers ijs? Een bolletje vers ijs op zoete gekaramelliseerde ananas! Proef maar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.