Dagelijkse Zomerkost

Dagelijkse Zomerkost gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
25:00
Dagelijkse Zomerkost

In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.

Seizoen 3
17:00
Een zomerse ovenschotel om eens samen met de kinderen te maken!
16:00
Echt comfortfood: een klassieke burger met zelfgemaakte curryketchup en krokant gebakken frietjes.
17:00
Een fijn en zomers nagerechtje met een smeuïge mousse van witte chocolade en verse abrikoosjes.
18:00
Een topstoofpot, ideaal om met wat vrienden van te genieten.
16:00
Een kraakverse, gebakken zeetong met handgepelde garnalen en een romige saus.
17:00
Grieks comfortfood dat door groot en klein gesmaakt wordt.
16:00
Krokant gebakken kip met een knapperige salade in een gegrilde wrap.
17:00
Lamsballetjes met bloemkoolcouscous, taco van parmezaan met rundertartaar en kabeljauw met groene asperges.
17:00
Een stevige pot verse soep en een huisgemaakte kipsalade, kortom: een ideale lunch.
17:00
Zacht gegaarde ribbetjes met Mexicaans getinte garnituren. De start van de zomervakantie!
Seizoen 2
25:00
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
17:00
Het gaat snel én je kunt eindeloos variëren: redenen genoeg om je wokpan boven te halen. Bij dit recept bakt Jeroen er een spiegeleitje bij en werkt hij restjes BBQ-vlees weg. Bye bye zomer.
16:00
Jeroen houdt de zomer nog wat langer vast. Hij maakt een mediterraanse ratatouille van verse moestuingroenten en geeft er een stukje gegrilde zalm en gebakken patatjes bij.
17:00
Keuzestress in de moestuin? Neem een beetje vanalles en maak er een Luikse salade mee. In dit recept wordt het spek vervangen door gegrilde merguezworstjes op de barbecue.
17:00
Jeroen Meus kookt vanuit zijn eigen moestuin. Op het menu staan dan ook kraakverse groenten waar hij een lekkere chutney van maakt. Serveer met romige burrata en een carpaccio van tomaat.
17:00
De zomervakantie afsluiten doen we in stijl. Met een tafel vol lekkere kleine gerechtjes om te delen met vrienden en familie.
26:00
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
17:00
Jeroen Meus maakt zijn favoriete pastagerecht klaar: spaghetti vongole. Naast verse venusschelpen verdwijnen er ook mosselen, stukjes venkel en tomaat in de pan. Een absolute topper!
17:00
Wat smaakt er beter dan een bolletje vers ijs? Een bolletje vers ijs op zoete gekaramelliseerde ananas! Proef maar.
Archief