De 3 Wijzen

2018
48:00

Aflevering 11

4,0 18 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen.De panelleden in deze aflevering zijn Liesa Naert, Gert Verhulst en Erik Van Looy.De kandidaten zijn de 28-jarige Hadisa en de 40-jarige Bart.
48:00

Aflevering 10

3,0 17 x
Panelleden: Sven De Ridder, Maaike Cafmeyer, James Cooke Kandidaten: Yves en JillSven De Ridder, Maaike Cafmeyer en James Cooke zijn de Wijzen. Wie of wat zijn de Jim Twins? Welk verrassend verhaal over onze nationale smaakmaker Duvel is waar? Kan Lien Van de Kelder echt zo prachtig piano spelen? Is Sven De Ridder erin geslaagd om recht in de ogen te kijken van zijn grote idool, Kim Basinger? Trok Maaike Cafmeyer grote ogen toen ze ontdekte dat ze de foute erotische film had gehuurd? En waarom ...
47:00

Aflevering 9

2,5 12 x
Een speciale aflevering ten voordele van 'Iedereen Tegen Kanker', met 3 Wijzen uit Thuis: Monika Van Lierde, Raf Jansen en Moora Vander Veeken.  Welk Thuis-verhaal is echt gebeurd? Kijkt Kim Jong Il naar Thuis? En waarom kreeg Moora ooit het schaamrood op de wangen in een vol Sportpaleis?  Danira en haar lief Bouba zijn grote Thuis-fans en spelen in deze speciale aflevering tegen elkaar, maar voor het goede doel, Iedereen Tegen Kanker.
48:00

Aflevering 8

4,0 11 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen. De panelleden in deze aflevering zijn Sven De Leijer, Maaike Cafmeyer, Thomas Smith  De kandidaten zijn de 22-jarige Faysall en de 32-jarige Dorien.
48:00

Aflevering 7

4,0 11 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen. De panelleden in deze aflevering zijn Sven De Ridder, Elodie Ouédraogo en Kamal Kharmach. Risje is een 30-jarige business supportmanager uit Lier en speelt tegen Stéphane een 37-jarige sneltriatlonatleet uit Kampenhout.
47:00

Aflevering 6

4,0 6 x
Panelleden: Philippe Geubels, Dina Tersago, Jens DendonckerKandidaten: Stephane (Wilrijk) en Magda (Zoutleeuw)Heeft Philippe Geubels ooit het casino van Blankenberge opgelicht? Wat heeft prins Albert van Monaco in het oor van Dina Tersago gefluisterd? Bezoekt Jens Dendoncker parenclubs in zijn vrije tijd? Wat heeft onze onbekende landgenoot Joeri Schepers uitgestoken in Griekenland? Wat gebeurde er na de aanslag op Bill Gates? Hoe is iemand ooit op het idee gekomen om een automatische schuifdeu...
45:00

Aflevering 5

4,0 6 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen.  De panelleden in deze aflevering zijn Rik Verheye, Julie Van den Steen en Jens Dendoncker. Kandidaten zijn de 28-jarige Kanïan uit Kruibeke en de 35-jarige Francisca uit Winksele.
47:00

Aflevering 4

3,0 11 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen.  De panelleden in deze aflevering zijn Stan Van Samang, Maaike Cafmeyer en Erik Van Looy.  De 59-jarige, superactieve Pierrot speelt tegen de 22-jarige Carolien, die ooit een persoonlijk cadeau heeft gekregen van haar idool Justin Bieber.
47:00

Aflevering 3

4,0 10 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen.  De panelleden in deze aflevering zijn Gert Verhulst, Nathalie Meskens en Aster Nzeyimana. Nico, 47 jaar en grote liefhebber van een éclair, speelt tegen de goedlachse Limburgse kapster, Sabrina.
47:00

Aflevering 2

3,0 14 x
Spelprogramma waarin twee kandidaten moeten raden wie van de drie panelleden het juiste antwoord geeft. De andere twee proberen hen immers om de tuin te leiden met verzonnen verhalen. De panelleden in deze aflevering zijn Adriaan Van den Hoof, Liesa Naert en Raf Jansen.De enthousiaste Ilse uit Sint-Job-in-'t-Goor speelt tegen theaterdocent Brandon uit Gent.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.