Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De 5e Boog

Seizoen 1
19:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Mordus

4,5 104 x
Mordus komt vrij en dreigt dood en vernieling te zaaien. Alles lijkt verloren... Maar de groep geeft niet op en blijft vechten om Mordus alsnog terug naar zijn onderwereld terug te dwingen.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Vijfde Boog

3,5 20 x
De groep krijgt weer hoop nadat ze er in slagen de vijfde, de ontbrekende schakel die nodig is om Mordus te verslaan, in hun kamp te krijgen. Helaas is de kracht van Mordus al bijzonder sterk en zorgt hij voor onverwachte tegenstand...
22:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Donker Uur

3,0 17 x
Mordus wint aan kracht, omdat de groep door angst en vertwijfeling uiteen dreigt te vallen. Een mol binnen de groep zorgt ervoor dat ze de ene na de andere verkeerde keuze nemen. De jongeren dreigen de strijd op te geven.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Kelders

4,0 5 x
De aflevering waarin ze op zoek moeten naar de boog en opgesloten worden in de kelders van de oude stad.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - De Vuurklauw

4,0 20 x
Het leven van de vier jongeren wordt bedreigd door de vuurkracht van de smid en Sam. Wanneer ze op het nippertje gered worden door Cara, verliest Cara daarbij haar laatste krachten en haar leven. De groep staat er nu helemaal alleen voor.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Inbraak En Diefstal

4,0 28 x
De vijf jongeren plegen als volleerde dieven een inbraak om de kelk uit een zwaar beveiligd museum te stelen. Helaas zijn ze nog erg onervaren dieven.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Water En Vuur

4,5 89 x
De vier jongeren proberen een geheime code te ontcijferen die hen de plaats moet aanwijzen waar de kelk verstopt ligt.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Sam

3,0 11 x
De aflevering waarin de vier jongeren op zoek moeten naar de Kelk der gerechtigheid, een kelk die nodig is tijdens het ritueel om Mordus te verslaan. Helaas slagen de vier er nog niet in om op de juiste manier samen te werken...
23:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Smid

4,0 19 x
De aflevering waarin het magische boek wordt gestolen door de smid, de dienaar van Mordus die zich aan hun voordoet als helper en vriend. De listen van de smid zetten de groep op het verkeerde spoor...
26:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Cara

3,0 34 x
We maken kennis met de vier protagonisten en de kruidenvrouw met magische krachten.Zij lokt hen met een list naar het openluchtmuseum om hen daar in te wijden in de belangrijke opdracht die ze tot een goed einde moeten brengen: Mordus weer voor 199 jaar naar zijn ballingschap in de onderwereld verbannen.
Archief