De Canvasconnectie

Afleveringen
30:46

Anne-Mie Van Kerckhoven

4,0 43 x
Anne-Mie van Kerckhoven staat al jaren op het verlanglijstje van De Canvasconnectie. Eindelijk is het gelukt om haar te strikken.
32:21

Gijs Van Vaerenbergh

2,5 100 x
Pieterjan Gijs en Arnout Van Vaerenbergh vormen sinds 2007 samen het jonge kunstenaars- en architectencollectief Gijs Van Vaerenbergh. Experiment verzekerd.
31:12

Robin Verheyen

3,0 127 x
Robin Verheyen is een Belgische componist en saxofonist. Hij wordt een van de grootste talenten van de Belgische jazz genoemd. Wat kiest hij uit het boek?
34:27

John Vink

3,0 163 x
Magnumfotograaf John Vink woont en werkt sinds 2000 in Cambodja. De Canvasconnectie reist naar Phnom Penh met het boek in de koffer.

Mariken Wessels

3,0 220 x
De Nederlandse Mariken Wessels maakt intrigerende boeken met gevonden foto’s uit verschillende persoonlijke archieven. Nu mag ze in ons fotoboek bladeren.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.