Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Familie Backeljau

Seizoen 3
24:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Groot schandaal

3,0 0 x
Def Bomma's Dope gaat weldra op tournee naar China en de dansrepetities worden op de kamer van de Bomma gehouden. Er duikt een probleem op wanneer het plafond van de living niet bestand blijkt te zijn tegen het muzikaal en fysiek geweld van deze nieuwe supergroep. Wanneer Cois met Franky een nieuw plafond steekt, heeft hij...
Seizoen 2
41:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - ALLE DAGEN KERSTMIS - SPECIAL

4,0 2 x
Tijdens een vliegmeeting wordt een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gestolen. De Backeljaus kunnen hun oren niet geloven tot de Bomma een mislukte noodlanding maakt met een Messerschmitt in de tuin van buurman Marcel. Marcel is in alle staten. In het wrak ontdekt Franky een echte handgranaat. Daar is niets gevaarlijks ...
28:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - LUCHTBAL ROCK

3,0 4 x
Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes. Duizenden bezoekers betekent duizenden parkeerboetes. Sinds ze een vaste vriend heeft, krijgt de Bomma hoe langer hoe meer problemen binnen haar popgroep 'De Gr...
29:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - DE MAN VAN UW DROMEN

4,0 3 x
De Bomma is op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft een indrukwekkende contactadvertentie geplaatst en verwacht een massa reacties. De eerste die reageert is een zekere Renaat, en hij blijkt meteen de ware.
29:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - PLAATSELIJK DOOF

4,0 2 x
Cois vertrekt met panische angst naar het ziekenhuis voor de operatie aan zijn oren en krijgt er meteen slaande ruzie met zijn kamergenoot over het gebruik van de afstandsbediening. Gelukkig klikt het nogal goed tussen Cois en de sexy verpleegster Wendy.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - BETONHOOFD

3,0 1 x
Cois vertrekt doodvermoeid naar zijn werk. De rest van de familie geniet met volle teugen van de eerste zonnige dag van het jaar. Zo ook buurman Marcel. Hij ontdekt Janine die een zonnebad neemt op de koer. Marcel kan het gluren niet laten en geraakt wat over zijn toeren. Janine krijgt zowaar een hijgtelefoon.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - DE HEILIGE MENEER DE VIS

4,0 1 x
Cois heeft de grote baas van Megabeton kunnen strikken voor een etentje ten huize Backeljau. Hier hangt een vette promotie in de lucht. Het moet een onvergetelijke avond worden. En dat wordt het ook, alleen verloopt niet alles geheel volgens plan.
29:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - KEIZACHT

4,0 1 x
De strijd tussen de Backeljau's en de familie van Janine bereikt een hoogtepunt en wordt uitgevochten met bakstenen. De Jeans sluiten vrede en de Bomma wordt verkozen tot bendeleider van 'M.C. 't Half Kieken'. Hun eerste activiteit is een even brutale als efficiënte huis-aan-huisverkoop van diverse Backeljau-singles.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - HET ALARMNET

4,0 4 x
Volgens de krant voelt de burger zich onveilig op straat. Marcels moeder weet er alles van: ze werd aan de geldautomaat bedreigd met een pistool. Maar de Bomma had het niet kwaad bedoeld. Haar geduld raakte gewoon een beetje op en bovendien was het maar een alarmpistool.
27:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - DE RUNENSTEEN

3,0 0 x
Na recente verbouwingen reageert de waterleiding ten huize Backeljau uiterst vreemd. Er blijkt iets niet in orde met de beerput. Cois en Franky zetten zich aan het graven en stoten op een gigantische steen. Maria is niet te spreken over de rommelige toestand, maar de Bomma is erg onder de indruk. Ze spreekt zelfs van een u...
Archief