De Ideale Wereld

Afleveringen
46:32

Dinsdag 17 januari 2017

4,0 26 x
Een nieuwe week van De Ideale Wereld start je met Tom Waes in de studio. De sidekick van vandaag? Faisal Chatar, natuurlijk. Ontdek hier meer.
1:01:00

Donderdag 12 januari 2017

4,0 27 x
Vandaag ontvangt Otto-Jan Ham televisiemaker Jan Eelen in de studio, want niets is beter om een week van De Ideale Wereld mee af te sluiten.
05:31

Komen Feesten met Politici: deel 3

4,0 31 x
Komen Feesten nadert zijn ontknoping: nadat de cadeautjes zijn uitgepakt en de maagjes goed gevuld, is het tijd voor het dessert.
05:06

Tom Boonen Skypegesprek

4,0 10 x
Gisteren organiseerde de wielerploeg Quickstep-Floors de jaarlijkse ploegvoorstelling. De dag na het feestje hoorden wij in de studio Tom Boonen via Skype.
43:39

Woensdag 11 januari 2017

4,0 36 x
Je woensdag wordt weer heel wat beter, want De Ideale Wereld is er weer. Vandaag ontvangen Otto-Jan Ham en co. actrice Tine Embrechts in de studio.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.