De Kaping Van De Pompei

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een Undercoveractie Moet De Kapers Naar België Lokken

Verlopen 41 x
Er wordt een undercoveractie opgezet om Afweyne naar België te lokken. Daarvoor gebruikt men de lokale gouverneur Tiiceey als onvrijwillige stroman. In ruil voor geld en roem in een film zijn Tiiceey en Afweyne bereid om Somalië te verlaten. In België wacht hen echter geen filmset, maar een rechtszaal. Zo krijgt de zaak n...

Seizoen 1, Aflevering 2 - Na Slopende Onderhandelingen Wordt De Crew Van De Pompei Vrijgelaten

Verlopen 34 x
Na slopende onderhandelingen worden de Pompei en zijn bemanning vrijgelaten. Maar daarmee is de zaak nog niet afgesloten. De Belgische politie besluit om achter de daders aan te gaan. Na de arrestatie van enkele kleine garnalen richten ze hun vizier op Afweyne - 'Grote mond' - de leider van het Somalische piratenkartel.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Piraten Kapen De Pompei Voor De Kust Van Somalië

Verlopen 180 x
De Belgische steenstorter Pompei vertrekt vanuit Dubai richting Zuid-Afrika voor een routineklus. Ter hoogte van de Seychellen zien ze echter een stipje opdoemen aan de horizon. Voor ze weten wat er gebeurt, staan er piraten op het dek. In Brussel gaan alle alarmbellen af. Het begin van een maandenlange nachtmerrie.

31 augustus 2022

51 x
31 augustus 2022 van De Kaping Van De Pompei is uitgezonden op woensdag 31 augustus 2022 om 18:10 uur en was te zien op Canvas.

30 augustus 2022

35 x
30 augustus 2022 van De Kaping Van De Pompei is uitgezonden op dinsdag 30 augustus 2022 om 21:14 uur en was te zien op Canvas.
Archief