De kleedkamer

Afleveringen

Anthuenis: “Ik had een burn-out bij mijn terugkeer naar Lokeren”

3,0 2 x
Anthuenis: “Ik had een burn-out bij mijn terugkeer naar Lokeren” van De kleedkamer is uitgezonden op dinsdag 25 april 2017 om 4:08 uur en was te zien op Sporza.

Anthuenis: “Köller mocht nog 10 bakken bier drinken, dat was geen probleem voor hem”

4,0 0 x
Anthuenis: “Köller mocht nog 10 bakken bier drinken, dat was geen probleem voor hem” van De kleedkamer is uitgezonden op dinsdag 25 april 2017 om 4:08 uur en was te zien op Sporza.

Goor: “Ik doe geen interviews meer: ik werd dat moe”

3,0 0 x
Goor: “Ik doe geen interviews meer: ik werd dat moe” van De kleedkamer is uitgezonden op dinsdag 25 april 2017 om 4:08 uur en was te zien op Sporza.

Köller: "Anderlecht was de mooiste periode uit mijn carrière"

3,0 0 x
Köller: "Anderlecht was de mooiste periode uit mijn carrière" van De kleedkamer is uitgezonden op dinsdag 25 april 2017 om 4:08 uur en was te zien op Sporza.

Köller: “Bij Sparta Praag zeiden ze allemaal: ‘Ha, de basketter!’”

3,0 2 x
Köller: “Bij Sparta Praag zeiden ze allemaal: ‘Ha, de basketter!’” van De kleedkamer is uitgezonden op dinsdag 25 april 2017 om 4:08 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.