De kleedkamer

Afleveringen

Edwin Van Ankeren over carnaval in Aalst: "Geweldig, nog nooit meegemaakt"

3,0 3 x
Edwin Van Ankeren over carnaval in Aalst: "Geweldig, nog nooit meegemaakt" van De kleedkamer is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Jan Ceulemans zei tegen Leo Van der Elst: "Ik denk dat het voorbij is"

3,0 4 x
Jan Ceulemans zei tegen Leo Van der Elst: "Ik denk dat het voorbij is" van De kleedkamer is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Okpara: "De dood van mijn zoon was een moeilijk moment"

4,0 1 x
Okpara: "De dood van mijn zoon was een moeilijk moment" van De kleedkamer is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Okpara: "Ik kan niet zeggen dat ik iets heb geleerd in de gevangenis"

3,0 0 x
Okpara: "Ik kan niet zeggen dat ik iets heb geleerd in de gevangenis" van De kleedkamer is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Vanderhaeghe: "Ik heb thuis mijn eigen doodsbericht uit de krant"

3,0 1 x
Vanderhaeghe: "Ik heb thuis mijn eigen doodsbericht uit de krant" van De kleedkamer is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.