De kleedkamer

Afleveringen

Edwin Van Ankeren over carnaval in Aalst: "Geweldig, nog nooit meegemaakt"

3,0 1 x
Edwin Van Ankeren over carnaval in Aalst: "Geweldig, nog nooit meegemaakt" van De kleedkamer is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 15:11 uur en was te zien op Sporza.

Jan Ceulemans zei tegen Leo Van der Elst: "Ik denk dat het voorbij is"

3,0 4 x
Jan Ceulemans zei tegen Leo Van der Elst: "Ik denk dat het voorbij is" van De kleedkamer is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 15:11 uur en was te zien op Sporza.

Okpara: "De dood van mijn zoon was een moeilijk moment"

4,0 2 x
Okpara: "De dood van mijn zoon was een moeilijk moment" van De kleedkamer is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 15:11 uur en was te zien op Sporza.

Okpara: "Ik kan niet zeggen dat ik iets heb geleerd in de gevangenis"

3,0 0 x
Okpara: "Ik kan niet zeggen dat ik iets heb geleerd in de gevangenis" van De kleedkamer is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 15:11 uur en was te zien op Sporza.

Vanderhaeghe: "Ik heb thuis mijn eigen doodsbericht uit de krant"

3,0 1 x
Vanderhaeghe: "Ik heb thuis mijn eigen doodsbericht uit de krant" van De kleedkamer is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 15:11 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.