Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Kotmadam

De Kotmadam herbekijken

Seizoen 24
30:00

Seizoen 24, Aflevering 12 - Oscars

4,0 5 x
Jef is er zeker van dat hij eindelijk de biljartbeker gaat winnen; al zijn beste tegenstanders liggen immers in de lappenmand. Maar de voorzitter wil de wedstrijd annuleren: te weinig deelnemers. Jef ontploft!
28:00

Seizoen 24, Aflevering 11 - Uit de kast

3,8 28 x
Het snoeiseizoen begint bijna en Jef is supergoed gehumeurd. Mimi vertelt Jeanne dat er op de planning van de plantsoendienst een nieuwe kracht werkt waar veel over geroddeld wordt, want is het nu een hij of een zij?
27:00

Seizoen 24, Aflevering 10 - You make us Q

3,0 7 x
Martha heeft een vriend die bij de radio werkt. Victor vindt dat hij reputatieschade lijdt wanneer enkele studenten een varken opsluiten in het bureau van de rector. Jeanne wil graag op de radio getuigen dat niet alle studenten 'varkens' zijn.
27:00

Seizoen 24, Aflevering 9 - Bushalte

4,0 5 x
Door wegenwerken komt er tijdelijk een bushalte voor het Snoephuisje. Jeanne is blij, want ze verwacht nu veel meer klanten. Victor ziet dat helemaal niet zitten, want dat betekent ook veel meer lawaai en afleiding.
29:00

Seizoen 24, Aflevering 8 - Afkicken

4,0 4 x
Jef is in alle staten, hij is nu officieel de oudste werknemer van de plantsoendienst en toch gaan de sleutels van de zitmaaier naar een jongere collega. Jef zint op wraak én de zitmaaier.
31:00

Seizoen 24, Aflevering 7 - Rode neuzen

4,3 42 x
De studenten bakken wafels voor het goede doel en zetten heel de keuken overhoop. Jeanne vindt het prima, maar Jef niet, tenzij hij mag kiezen naar welke vereniging de opbrengst gaat.
28:00

Seizoen 24, Aflevering 6 - Luizen

1,6 5 x
Jef staat voor een zware klus op het werk en wil er koste wat het kost onderuit. Hij veinst een 'witte angine', maar daar trapt de baas niet in en hij komt Jef persoonlijk controleren. Jef bekent dat hij gelogen heeft... ze zitten eigenlijk met een luizenplaag!
30:00

Seizoen 24, Aflevering 5 - Jeugdvlam

4,5 13 x
Het snoepwinkeltje bestaat bijna 25 jaar en dat moet volgens Mimi gevierd worden. Jef heeft daar geen tijd voor want hij wil net dan aan een vistoernooi deelnemen. Maar dan krijgt hij een geniale inval, als hij nu eens Jeanne een weekendje met Mimi cadeau doet, dan kan hij zijn zin doen.
30:00

Seizoen 24, Aflevering 4 - Coup de foudre

4,0 63 x
Victor is smoorverliefd op een Russische studente en het is wederzijds. De andere studenten vertrouwen het zaakje echter niet. Ze moedigen Jeanne aan om een verlovingsfeestje te organiseren.
24:00

Seizoen 24, Aflevering 3 - Hummeltjes

4,0 15 x
Jef wil met een motoclub de brouwerij van Chimay bezoeken, maar hij heeft zelf geen moto. Gelukkig is er één motard die Jef wel wil meepakken, maar dan verwacht hij een tegenprestatie.
Archief