De Kotmadam

2018
29:31

Aflevering 5

3,0 15 x
Hans, Jefs nieuwe vriend in de visclub, heeft een kaderfunctie bij een grote brouwerij. Jef is opgetogen. Ook Jeanne wil Hans beter leren kennen als ze ontdekt dat hij een appartement in Knokke heeft. Voor Mimi kan het geluk niet op: ze heeft het winnend lot in de lokale lotterij getrokken. En ook Lukas beleeft hoogdagen, want hij versiert de ene na de andere meid met zijn 'papegaai'. Maar mooie liedjes duren helaas niet lang...
27:43

Aflevering 4

4,0 23 x
Jef is heel enthousiast: de plantsoendienst gaat binnenkort voor enkele dagen op excursie. Tot zijn ontzetting mag hij niet mee, omdat hij voor de permanentie moet zorgen. Jef is in alle staten en is vastbesloten om toch mee te gaan.
28:16

Aflevering 3

4,0 27 x
Mimi loopt op wolkjes omdat ze een gloednieuwe keuken heeft. Jeanne is jaloers en wil haar keuken ook vernieuwen, want ze is minstens twintig jaar oud. Jef ziet dat helemaal niet zitten: het kost veel te veel geld en bovendien is enkel de oven aan vervanging toe. Jef schakelt Gijs in voor de klus, maar dan loopt het mis.
Afleveringen 2017
25:34

Aflevering 2

3,5 38 x
Jeanne krijgt bezoek van de hoogzwangere ex-studente Paulien. Ze is nog op zoek naar opvang voor één avond in de week. Jeanne ziet het niet zitten, maar Jef probeert haar te overtuigen. Als Jeanne instaat voor de zorg van de baby, kan hij die avond immers volledig zijn zin doen. Hij start een charmeoffensief.
23:54

Aflevering 1

Verlopen 3,0 38 x
Jef heeft geweldige vooruitzichten: hij gaat met Gijs naar de Oktoberfeesten in München. Hij moet er echter voor zorgen dat Jeanne niets te weten komt. Jeanne heeft gelukkig andere zaken aan haar hoofd, want ze heeft een kettingbrief ontvangen. Jef vindt het allemaal bijgeloof, tot er plots slecht nieuws volgt: Victor gaat in Jakarta studeren. Jeanne wil verder onheil voorkomen en onderneemt actie.
28:48

Aflevering 4

Verlopen 4,5 128 x
Jef komt thuis en gooit zijn schoofzak in de verste hoek van de living. Hij heeft een volle week verlof en is vastbesloten geen klap uit te voeren! Jeanne installeert Jef in de zetel met een pintje, een krantje en een kussentje acher zijn rug. Jef zou beter moeten weten. Zoveel goeie zorgen van zijn lieve echtgenote, daar steekt iets achter...
26:44

Aflevering 3

Verlopen 3,0 54 x
Jeanne en Mimi willen best een rolletje spelen in het toneelstuk van madame Hulpiau. Of ze nu de mooie gravin moeten spelen of de seniele oude meid, daar maken twee volwassen vrouwen geen ruzie over. Of wel?
25:47

Aflevering 2

Verlopen 3,0 33 x
Het zijn geen macho's op de plantsoendienst, maar een vrouw als ploegbaas... dat kan je Jef en zijn collega's niet aandoen. Dieter leert Jef de voordelen kennen van een vrouwelijke chef: op de emoties spelen is de boodschap, rond de vinger draaien de truc.
24:59

Aflevering 1

Verlopen 3,0 134 x
Tineke en Lus willen in de huiskamer een lingerie-verkoopavond organiseren. Succes verzekerd, maar Jeanne is niet echt enthousiast. Hoe gaat haar mansvolk reageren? Die hebben echter wel andere dingen aan het hoofd...
25:14

Aflevering 18

Verlopen 3,0 43 x
Jef wordt tot zijn grote vreugde verkozen tot voorzitter van de biljartclub. Maar hoe gaat hij Jeanne aan het verstand brengen dat hij nog meer van huis zal zijn. Odilon hangt een briefje op in de winkel "Wie wil gratis hond ?". Dat is een idee, denkt Jef, een hondje voor Jeanne. Dan heeft ze 's avonds gezelschap.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.