De Kotmadam

Maart 2018
23:53

Aflevering 13

Verlopen 4,0 60 x
Ines gaat al dagen na elkaar uit, Victor vreest dat ze drugs gebruikt. Jef heeft een handeltje opgezet in bloembollen. 's Avonds laat komt iemand discreet de bollen halen. Victor denkt opnieuw dat het om drugs gaat en is in alle staten.
30:34

Aflevering 12

Verlopen 3,0 41 x
Het vriest dat het kraakt en enkele planten die in de veranda staan, hebben de strenge winternnachten niet overleefd. Jef is er kapot van en wil zo snel mogelijk dubbel glas. Jeanne vindt dat het veel te veel kost en geeft niet toe. Ten einde raad gaat Jef bij zijn schoonmoeder klussen in de hoop dat ze geld lost. Jeanne plant stiekem een cruise naar de Caraïben.
27:01

Aflevering 11

Verlopen 3,0 32 x
Jef hoort dat Raf, een oude kameraad, verhuist en al zijn kuipplanten weggeeft. Jef wil Raf meteen gaan opzoeken, maar er is één groot probleem: Jeanne en Raf zijn vijanden en hebben elkaar al twintig jaar niet meer gezien. Jef maakt Raf wijs dat Jeanne alles al lang vergeten is. Raf wil Jeanne daarom wel eens opnieuw ontmoeten. Jef neemt het zekere voor het onzekere en schakelt een alternatieve Jeanne in.
Februari 2018
26:47

Aflevering 10

Verlopen 3,0 24 x
Lukas heeft een geweldige connectie: Arthur, een man die zelfs zand kan verkopen in de woestijn. Jef is meteen geïnteresseerd en wil hem inhuren om zijn baas iets op de mouw te spelden. Arthur komt meteen met een voorstel. Ze ensceneren een accident en Jefs baas trapt er met ogen open in. Maar wanneer Jef Arthur slechts de helft van het afgesproken bedrag betaalt, zint hij op wraak.
25:56

Aflevering 9

Verlopen 4,0 34 x
Jef staat op het punt om samen met Kurt een geweldige slag te slagen: de aankoop van een visvijver. Jef moet nog aan geld geraken maar heeft een waterdicht plan. Hij maakt Jeanne wijs dat Kurt aan het scheiden is en het financieel erg moeilijk heeft. Jef rekent op Jeannes medeleven om hem wat geld te lenen. Maar het plan verloopt niet vlekkeloos, want Jeanne stelt in de plaats voor dat Kurt bij hen komt logeren.
26:54

Aflevering 8

Verlopen 3,0 38 x
Filip, een oud kotstudent van Jeanne, heeft een roman geschreven over zijn studententijd. Jeanne haar neus krult meteen en ze pakt er mee uit naar iedereen die het wie horen. Lukas leest het boek en doet een ontdekking: Filip heeft seks gehad met zijn kotbazin.
27:51

Aflevering 7

Verlopen 3,0 28 x
Martha krijgt een lieve sms van Jasper, een jongen waarmee ze vroeger in de klas zat. Lukas vertrouwt het niet en gaat op internet op zoek naar informatie over Jasper. Jeanne is geïnteresseerd en wil ook wel eens weten wat er van haar vroegere medeleerlingen geworden is. Zo ontdekt ze dat Rita een succesvolle poetsvrouw is. Jeanne vindt het tijd voor zoete wraak.
Januari 2018
26:58

Aflevering 6

Verlopen 4,0 34 x
Jef zijn humeur slaat abrupt om als hij hoort dat hij dit jaar toch zal moeten snoeien. Raf, het vriendje van studente Ines die voor psychiater studeert, kijkt vreemd op als hij ziet hoe Jef te keer gaat. Jeanne geeft toe dat het er soms nog veel erger aan toegaat. Raf denkt dat Jef moet behandeld worden, hij heeft wellicht een snoeifobie. Jef ruikt een opportuniteit.
29:31

Aflevering 5

Verlopen 3,0 40 x
Hans, Jefs nieuwe vriend in de visclub, heeft een kaderfunctie bij een grote brouwerij. Jef is opgetogen. Ook Jeanne wil Hans beter leren kennen als ze ontdekt dat hij een appartement in Knokke heeft. Voor Mimi kan het geluk niet op: ze heeft het winnend lot in de lokale lotterij getrokken. En ook Lukas beleeft hoogdagen, want hij versiert de ene na de andere meid met zijn 'papegaai'. Maar mooie liedjes duren helaas niet lang...
27:43

Aflevering 4

Verlopen 4,0 36 x
Jef is heel enthousiast: de plantsoendienst gaat binnenkort voor enkele dagen op excursie. Tot zijn ontzetting mag hij niet mee, omdat hij voor de permanentie moet zorgen. Jef is in alle staten en is vastbesloten om toch mee te gaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.