Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Kotmadam

Seizoen 23
29:00

Seizoen 23, Aflevering 13 - Feestboek

4,0 0 x
Mimi stoeft met haar vele likes op Facebook. Jeanne kent niks van Facebook, maar ze wil absoluut populairder zijn dan Mimi. Jeanne spant de studenten voor haar kar, maar die doen iets te veel hun best.
29:00

Seizoen 23, Aflevering 12 - Waar is Jos

4,0 0 x
Mimi vertelt dat Jos voor zijn werk op reis is naar Afrika. Jeanne gelooft er niks van en vermoedt dat Mimi iets te verbergen heeft. Waarom zou ze anders een zonnebril dragen terwijl het regent?
28:00

Seizoen 23, Aflevering 11 - Vastgoed

4,0 0 x
Jef wil achter de rug van Jeanne een stacaravan kopen. De studenten organiseren samen met Jeanne een actie voor Rode Neuzen Dag. Jef stelt voor om het geld te doneren aan een doofstomme organisatie... die hij zelf verzonnen heeft.
27:00

Seizoen 23, Aflevering 10 - Love and Peace

3,0 0 x
Martha moet blokken én dringend een werkje maken over mei '68. Jeanne wil haar graag helpen, ze kent die periode als geen ander. Jef is ook heel erg behulpzaam. Hij helpt een collega... als hij in ruil op de zitmaaier van de plantsoendienst mag.
27:00

Seizoen 23, Aflevering 9 - Haar in de Boter

3,0 0 x
Jeanne vertrekt met Mimi naar Parijs en de studenten profiteren er van om thuis te fuiven. Maar omdat er een bomalarm is in Parijs komt Jeanne veel vroeger terug dan verwacht. Ze treft Jef met twee studentinnen aan in hun bed!
29:00

Seizoen 23, Aflevering 8 - Examenfraude

3,0 0 x
Jeanne vindt dat haar winkel dringend gemoderniseerd moet worden. Jef vindt het weggegooid geld en verzet zich. Maar als Jef de kans krijgt om mee een dure visreis te maken, verandert hij van gedacht: hij zal persoonlijk de verbouwingen coördineren.
27:00

Seizoen 23, Aflevering 7 - De Piloot

4,0 0 x
Er komt regelmatig een knappe gescheiden piloot langs in het snoephuisje. Mimi denkt dat de man een crush op haar heeft. Jeanne is er echter van overtuigd dat hij veeleer voor haar valt. De twee dames zetten elk hun beste beentje voor.
28:00

Seizoen 23, Aflevering 6 - Jef den artiest

4,0 1 x
Jef heeft van een verre neef een serie lelijke schilderijen geërfd. Simonneke, een ex-collega van Jeanne passeert en pakt uit, ze is rijk getrouwd. Jeanne maakt Simonneke wijs dat de schilderijen topwerken zijn. Simonneke wil ze wel kopen, maar dan wil ze eerst de schilder ontmoeten.
Seizoen 19
27:00

Seizoen 19, Aflevering 9 - De Staking

4,0 6 x
Jef heeft een noodgeval: al zijn verlofdagen zijn op en hij wil absoluut een plantenbeurs bijwonen. Hij weet echt niet welke smoes hij nog kan verzinnen en dus bereidt hij een staking voor. Jef probeert zijn collega's te overhalen om mee te staken en spiegelt hen voor dat ze zwaar uitgebuit worden door de baas. De mannen z...
25:00

Seizoen 19, Aflevering 8 - Koud

4,0 3 x
Het is barkoud en de verwarming in het studentenkot van Jeanne heeft het begeven. Odilon heeft geen tijd om de ketel te repareren, want hij is druk bezig met zijn nieuwe computer. Hij is in de wolken nu hij kan e-mailen met zijn oude gevangenisvrienden. Jeanne is minder enthousiast en vindt dat Odilon zijn tijd verkwist.
Archief