De Kotmadam

Juli 2018
26:55

Aflevering 4

Verlopen 3,0 119 x
Brigitte neemt Jeanne bij de arm voor een gesprek in vertrouwen onder vrouwen. Brigitte wil graag een vriendje hebben, meer zelfs : ze wil een lief. Jeanne maant haar studente aan tot kalmte: geen paniek! Volgens Jeanne zal Brigitte haar ware Jacob wel vinden, als ze maar haar beste beentje voorzet. Brigitte wil zeker zijn...
26:21

Aflevering 3

Verlopen 4,0 37 x
Jef krijgt bezoek van een verre neef : Honoré. Jeanne vindt dat verdacht, want ze heeft nog nooit van die Honoré gehoord. En het wordt er niet beter op als Honoré een geslaagd zakenman blijkt te zijn.
25:58

Aflevering 2

Verlopen 4,0 19 x
Jeanne is lastig op Jef. Ze vindt dat hij veel te weinig haar op zijn tanden heeft. Hij gedraagt zich als een echte pantoffelheld, aldus de kotmadam. Wanneer Hugo even later met een blauw oog naar beneden komt, beweert Jef dat hij Hugo onder handen heeft genomen.
25:22

Aflevering 1

Verlopen 3,0 32 x
Voor het nieuwe academiejaar heeft Jeanne een kamer verhuurd aan een deftige studente: Brigitte. Brigitte hoopt dat Jeanne net zo erudiet is als haar vorige kotmadam. Die kon namelijk een aardig woordje meepraten over bijvoorbeeld filosofie. Daar weet Jeanne natuurlijk ook alles van af, beweert ze.
30:01

Aflevering 10

Verlopen 3,0 34 x
Jef en Jeanne kibbelen over de vakantieplannen. Zij wil naar de zon gaan, maar hij beweert daar allergisch voor te zijn. Hij wil liever gaan vissen in Schotland. Jeanne is dan weer allergisch voor vissen. Dus weer niet op reis. Jeannes moeder wil naar Lourdes, samen met haar dochter en schoonzoon. Mama wil zelfs alle koste...
29:11

Aflevering 9

Verlopen 4,0 24 x
Jef heeft van zijn lieftallige echtgenote een week huisarrest gekregen omdat Mimi hem met de studenten gezien heeft in een café met een slechte reputatie. Tineke heeft twee tickets voor een moderne dansvoorstelling. Omdat haar vriendin afbelt, vraagt ze Jeanne mee. Zij voelt zich vereerd en grijpt deze kans met beide hande...
25:40

Aflevering 8

Verlopen 4,0 18 x
Mimi is uitgenodigd op een welkomstetentje van een Duits koppel dat pas in de straat is komen wonen. Jeanne niet. Ze weet het zo aan boord te leggen dat ze ook naar het etentje kan en begint volop Duits te blokken. Jef zou die avond liever gaan biljarten.
25:54

Aflevering 7

Verlopen 4,0 22 x
Jeanne neemt het niet langer dat Jef nooit eens met haar gezellig een avondje televisie kijkt. Hij voelt zich niet verplicht. Voor de buis zitten is immers haar hobby en voor zover hij weet, doet Jeanne toch ook niet mee aan zijn hobby's. Of wel soms ? Met de hulp van Odilon en Lus gaat Jeanne leren biljarten.
24:42

Aflevering 6

Verlopen 3,0 25 x
Jeannes telefoonrekening is nog nooit zo hoog geweest en daar is Tineke verantwoordelijk voor met haar belletjes naar Nederland. De Hollandse doet alsof haar neus bloedt en blijft rustig verder bellen. Erger nog, ze geeft al haar geld uit aan dure kleren. Hugo ontdekt dat Tineke een trouwjurk heeft gekocht.
27:55

Aflevering 5

Verlopen 4,0 23 x
Er zijn verkiezingen voor een nieuwe voorzitter van de middenstandsvrouwen. Jef ziet hierin een unieke gelegenheid om Jeanne een paar avonden in de week het huis uit te krijgen. Hij steunt dan ook haar campagne door dik en dun, tot hij hoort dat Jeannes tegenstreefster de vrouw van zijn baas is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.