De Kotmadam

Januari 2019
40:00

Examenfraude

4,0 21 x
Jeanne vindt dat haar winkel dringend gemoderniseerd moet worden. Jef vindt het weggegooid geld en verzet zich. Maar als Jef de kans krijgt om mee een dure visreis te maken, verandert hij van gedacht: hij zal persoonlijk de verbouwingen coördineren.
40:00

De Piloot

1,3 45 x
Er komt regelmatig een knappe gescheiden piloot langs in het snoephuisje. Mimi denkt dat de man een crush op haar heeft. Jeanne is er echter van overtuigd dat hij veeleer voor haar valt. De twee dames zetten elk hun beste beentje voor.
December 2018
45:00

Jef den artiest

4,0 61 x
Jef heeft van een verre neef een serie lelijke schilderijen geërfd. Simonneke, een ex-collega van Jeanne passeert en pakt uit, ze is rijk getrouwd. Jeanne maakt Simonneke wijs dat de schilderijen topwerken zijn. Simonneke wil ze wel kopen, maar dan wil ze eerst de schilder ontmoeten.
45:00

Jackpot

Verlopen 3,0 38 x
Ines moet een origineel werkje maken over geld en rijkdom, maar ze heeft totaal geen inspiratie. Lukas heeft een topidee: ze maken Jeanne wijs dat ze de Lotto gewonnen heeft. Alles loopt prima, tot Jeanne het geld begint uit te geven...
45:00

Fietsclub

Verlopen 3,0 23 x
Omdat Jef veertig jaar in dienst is, wordt hij samen met enkele collega's in de bloemen gezet. Maar voor Jef is dat helemaal geen reden om te vieren, hij gaat veel liever stiekem naar de opening van een nieuw café. Mimi heeft weet van de viering en spreekt Jeanne aan....
30:00

De Ramp

Verlopen 4,0 37 x
Het putje in de veranda stinkt en Victor ergert zich blauw. Jeanne verplicht Jef het meteen op te lossen. Maar Jef maakt het alleen maar veel erger: er ontsnapt nu een dikke groene wolk. Victor en Jeanne zijn er van overtuigd dat het zeer giftig is...
November 2018
45:00

Dokter Victor

Verlopen 4,0 47 x
Victor verdedigt morgen zijn doctoraat en verwacht dat heel het kot er bij is. Jeanne eist dat Jef ook meegaat, maar Jef wil naar de visvijver. Als bij wonder ontdekt Lukas een dt-fout in het doctoraat van Victor. Martha leert Kürt Rogiers kennen.
35:00

Maffia

Verlopen 3,0 36 x
Jeanne is in alle staten, bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar, hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.
Juli 2018
26:55

Aflevering 4

Verlopen 3,0 133 x
Brigitte neemt Jeanne bij de arm voor een gesprek in vertrouwen onder vrouwen. Brigitte wil graag een vriendje hebben, meer zelfs : ze wil een lief. Jeanne maant haar studente aan tot kalmte: geen paniek! Volgens Jeanne zal Brigitte haar ware Jacob wel vinden, als ze maar haar beste beentje voorzet. Brigitte wil zeker zijn...
26:21

Aflevering 3

Verlopen 4,0 44 x
Jef krijgt bezoek van een verre neef : Honoré. Jeanne vindt dat verdacht, want ze heeft nog nooit van die Honoré gehoord. En het wordt er niet beter op als Honoré een geslaagd zakenman blijkt te zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.