De Kotmadam

Februari 2019
40:00

Feestboek

Verlopen 3,0 66 x
Mimi stoeft met haar vele likes op Facebook. Jeanne kent niks van Facebook, maar ze wil absoluut populairder zijn dan Mimi. Jeanne spant de studenten voor haar kar, maar die doen iets te veel hun best...
40:00

Waar is Jos

Verlopen 3,0 45 x
Mimi vertelt dat Jos op reis is voor zijn werk naar Afrika. Jeanne gelooft er niks van en vermoedt dat Mimi iets te verbergen heeft. Waarom zou ze anders een zonnebril dragen terwijl het regent?
40:00

Vastgoed

Verlopen 4,0 43 x
Jef wil achter de rug van Jeanne een stacaravan kopen. De studenten organiseren samen met Jeanne een actie voor Rode Neuzen Dag. Jef stelt voor om het geld te doneren aan een doofstomme organisatie... die hij zelf verzonnen heeft.
Januari 2019
40:00

Love and Peace

Verlopen 4,0 39 x
Martha moet blokken én dringend een werkje maken over mei '68. Jeanne wil haar graag helpen, ze kent die periode als geen ander. Jef is ook heel erg behulpzaam. Hij helpt een collega... als hij in ruil op de zitmaaier van de plantsoendienst mag.
40:00

Haar in de Boter

Verlopen 4,5 50 x
Jeanne vertrekt met Mimi naar Parijs en de studenten profiteren er van om thuis te fuiven. Maar omdat er een bomalarm is in Parijs komt Jeanne veel vroeger terug dan verwacht. Ze treft Jef met twee studentinnen aan in hun bed!
40:00

Examenfraude

Verlopen 2,5 49 x
Jeanne vindt dat haar winkel dringend gemoderniseerd moet worden. Jef vindt het weggegooid geld en verzet zich. Maar als Jef de kans krijgt om mee een dure visreis te maken, verandert hij van gedacht: hij zal persoonlijk de verbouwingen coördineren.
40:00

De Piloot

Verlopen 1,3 72 x
Er komt regelmatig een knappe gescheiden piloot langs in het snoephuisje. Mimi denkt dat de man een crush op haar heeft. Jeanne is er echter van overtuigd dat hij veeleer voor haar valt. De twee dames zetten elk hun beste beentje voor.
December 2018
45:00

Jef den artiest

Verlopen 4,5 86 x
Jef heeft van een verre neef een serie lelijke schilderijen geërfd. Simonneke, een ex-collega van Jeanne passeert en pakt uit, ze is rijk getrouwd. Jeanne maakt Simonneke wijs dat de schilderijen topwerken zijn. Simonneke wil ze wel kopen, maar dan wil ze eerst de schilder ontmoeten.
45:00

Jackpot

Verlopen 3,0 54 x
Ines moet een origineel werkje maken over geld en rijkdom, maar ze heeft totaal geen inspiratie. Lukas heeft een topidee: ze maken Jeanne wijs dat ze de Lotto gewonnen heeft. Alles loopt prima, tot Jeanne het geld begint uit te geven...
45:00

Fietsclub

Verlopen 3,0 39 x
Omdat Jef veertig jaar in dienst is, wordt hij samen met enkele collega's in de bloemen gezet. Maar voor Jef is dat helemaal geen reden om te vieren, hij gaat veel liever stiekem naar de opening van een nieuw café. Mimi heeft weet van de viering en spreekt Jeanne aan....
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.