De Kotmadam

Augustus 2017
28:48

Aflevering 4

Verlopen 4,0 62 x
Jef komt thuis en gooit zijn schoofzak in de verste hoek van de living. Hij heeft een volle week verlof en is vastbesloten geen klap uit te voeren! Jeanne installeert Jef in de zetel met een pintje, een krantje en een kussentje acher zijn rug. Jef zou beter moeten weten. Zoveel goeie zorgen van zijn lieve echtgenote, daar steekt iets achter...
26:44

Aflevering 3

Verlopen 3,0 27 x
Jeanne en Mimi willen best een rolletje spelen in het toneelstuk van madame Hulpiau. Of ze nu de mooie gravin moeten spelen of de seniele oude meid, daar maken twee volwassen vrouwen geen ruzie over. Of wel?
25:47

Aflevering 2

Verlopen 3,0 25 x
Het zijn geen macho's op de plantsoendienst, maar een vrouw als ploegbaas... dat kan je Jef en zijn collega's niet aandoen. Dieter leert Jef de voordelen kennen van een vrouwelijke chef: op de emoties spelen is de boodschap, rond de vinger draaien de truc.
24:59

Aflevering 1

Verlopen 3,0 87 x
Tineke en Lus willen in de huiskamer een lingerie-verkoopavond organiseren. Succes verzekerd, maar Jeanne is niet echt enthousiast. Hoe gaat haar mansvolk reageren? Die hebben echter wel andere dingen aan het hoofd...
25:14

Aflevering 18

Verlopen 3,0 28 x
Jef wordt tot zijn grote vreugde verkozen tot voorzitter van de biljartclub. Maar hoe gaat hij Jeanne aan het verstand brengen dat hij nog meer van huis zal zijn. Odilon hangt een briefje op in de winkel "Wie wil gratis hond ?". Dat is een idee, denkt Jef, een hondje voor Jeanne. Dan heeft ze 's avonds gezelschap.
26:13

Aflevering 17

Verlopen 3,0 25 x
Tamara, de dochter van de beenhouwer, is zwanger en volgens kwade tongen woont de vermetele vader in "Het Snoephuisje". Jeanne twijfelt niet. Hugo is de enige die tot zoiets in staat is en hij moet zijn verantwoordelijkheid maar opnemen. De meisjes vinden Jeanne vooringenomen. Waarom zouden Dieter, Gentil, Jef of zelfs Odilon de vader niet kunnen zijn?
26:07

Aflevering 16

Verlopen 3,0 20 x
Jef is Gentil spuugzat en zet Jeanne voor een ultimatum: ofwel Gentil weg, ofwel pakt hij zelf zijn koffers. Jeanne is wanhopig maar Odilon weet raad. Een psychiater, dàt hebben ze nodig in het Snoephuisje!
25:19

Aflevering 15

Verlopen 4,0 21 x
Lus wil een centje bijverdienen in de winkel. Maar haar verkoopstechnieken vallen bij Jeanne helemaal niet in de smaak. Lus wordt op staande voet ontslagen. De studenten zitten met een grote overschot drank van een geflopte fuif. "Geen probleem", zegt Lus. "We openen een nachtwinkel, en we doen dat 's nachts. Dan slaapt Jeanne en heeft ze ook geen last van mijn verkoopstechnieken."
28:27

Aflevering 12

Verlopen 3,0 53 x
Jeanne is er zeker van dat Betty deze keer de hoofdvogel heeft afgeschoten: een deftige jongen van adellijke afkomst. De studenten denken dat ze weldra aan de feesttafel zullen zitten en Ria is stikjaloers op Betty's verovering. Enkel Betty zelf heeft nog haar twijfels want meneer de baron heeft meer aandacht voor zijn hondje dan voor haar charmes.
27:23

Aflevering 11

Verlopen 4,0 41 x
Er zijn opnames voor "Familie" gemaakt in het stadspark en Jef heeft voor de camera gelopen. Betty gaat audities doen voor een gastrolletje, ook al in "Familie". Jeanne gaat uit de bol als ze het nieuws hoort. Op slag wonen er twee BV's onder haar dak. Jef kan al die aandacht missen als kiespijn. Hij en Lus staan op het punt om een verdelgingsmiddel tegen bladluizen te ontdekken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.