De Kraak

De Kraak gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
45:00
De Kraak

Met de hulp van Philip Daum betreden Alidor en zijn bende de bank. Een gijzelingsvideo dwingt Daum alle alarmsystemen uit te schakelen. Jeremy zorgt voor de camera's. Ook de tweede handlanger, Kurt Dietrich, wordt door Alidor onder druk gezet.

Seizoen 1
49:00
Jeremy wordt onder druk gezet en vertelt over Kurt Dietrich, die informatie heeft over de Swift Terminal, en veiligheidschef Philip Daum. Alidor en de bende willen beide mannen als lokaas gebruiken om de bank binnen te komen.
46:00
De bende bevindt zich in Frankfurt en gebruikt een paar trucjes om een bank te infiltreren door zich voor te doen als een bouwbedrijf. Een plan dat niet altijd van een leien dakje verloopt en waarvoor Alidor Jeremy inschakelt.
45:00
Jeremy weet belangrijke gegevens van het beveiligingsbedrijf te stelen. Het IT-genie Andy keert terug als lid van de bende. Ze scharen zich achter het plan om een cyberaanval te plegen die hen enkele honderden miljoenen euro's kan opleveren.
48:00
Jeremy Peeters wordt het nieuwe lid van de bende, wiens baas Alidor Van Praet is. Alidors voormalige rechterhand Andy wordt vervangen door Jeremy. Jeremy's taak is om te infiltreren in een beveiligingsbedrijf.
Het begon allemaal drie jaar geleden voor Jeremy Peeters. Samen met enkele professionele oplichters pleegde hij een ongeziene bankoverval, waarvoor zijn hackertalenten cruciaal waren. Dit is zijn verhaal.
Alle leden van Alidors bende zullen voor de rechtbank worden berecht voor Jeremy's getuigenis en videobewijs. Er wordt nog gezocht naar Souleymane en Ada. Jeremy vraagt aan zijn grootvader om een brief te bezorgen.
In eerste instantie lijkt het dat de bankoverval is gelukt, maar dan ontdekt Alidor dat het gestolen geld verdwenen is. Hij vermoedt dat Jeremy erachter zit. Souleymane waarschuwt Jeremy dat Alidor hem thuis in Antwerpen zal opzoeken.
Het begon allemaal 3 jaar geleden voor Jeremy Peeters. Toen hij samen met enkele professionele oplichters verantwoordelijk was voor een ongeziene bankoverval die hij mee mogelijk maakte dankzij zijn hackertalenten. Dit is zijn verhaal.
Archief