De legende van Korra

De legende van Korra herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 (De openbaring)

4,1 126 x
Bolin en Mako krijgen te horen dat ze dertigduizend yuan in de prijzenpot van het kampioenschapstoernooi moeten storten om te mogen meedoen.

Seizoen 1, Aflevering 4 (De stem in de nacht)

4,2 88 x
Korra is na de confrontatie met Amon heel bang voor hem geworden. Maar een van de raadsheren van de stad, Tarrlok, wil haar bij zijn speciale gevechtsteam hebben zodat hij Amon kan verslaan en zijn macht in de stad kan vergroten.

Seizoen 1, Aflevering 2 (Een blad in de wind)

4,0 52 x
Korra's luchttraining bij Tenzin verloopt stroef. Ze krijgt het niet onder de knie. Ondertussen raakt ze gefascineerd door de professionele stuurderswedstrijden die in de stad plaatsvinden, en ze besluit een kijkje te nemen.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Welkom in Republicasia)

4,5 193 x
Korra, de nieuwe Avatar, doorstaat de test om in training te gaan bij Tenzin.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Opstandige Geest)

3,8 123 x
Korra begint genoeg te krijgen van haar leermeester Tenzin. Als Unalaq zich aandient bij het Geestenfestival, weet deze haar te overtuigen dat ze een completere Avatar zal worden als ze hem kiest als leermeester.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Eindstrijd)

4,8 69 x
De poging van Mako en Korra om Amon te ontmaskeren ten overstaan van zijn volgers mislukt. Erger nog, hij krijgt Korra te pakken en neemt haar krachten af.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Het keren van het tij)

4,8 84 x
Korra is weer terecht, maar Amon opent nu de grote aanval op Republicasia. De raadsleden worden een voor een uitgeschakeld, behalve Tenzin. Ook het politiekorps wordt verslagen.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Uit het verleden)

4,2 81 x
Korra is ontvoerd door Tarrlok, maar die verzint tegenover de politie het verhaal dat hij is aangevallen door de Gelijkwaardigen.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Een ontmoeting van uitersten)

4,5 20 x
Lin Beifong heeft haar ontslag aangeboden als chef van politie en haar opvolger is Saikhan.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Nare gevolgen)

4,0 38 x
Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi.
Archief