Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De legende van Korra

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 15 (Korra alleen)

4,5 10 x
Als blijkt dat Korra's genezing een frustrerend lange weg is, die zelfs met de hulp van oude Katara eeuwen lijkt te duren, besluit ze om alleen weg te gaan, op zoek naar genezing. Maar alleen moet ze juist het gevecht met zichzelf aangaan...letterlijk.

Seizoen 2, Aflevering 16 (De kroning)

3,0 1 x
De dag van de kroning van prins Wu is gekomen, maar Kuvira neemt de macht in 't Aarde Rijk over, zeer tot ongenoegen van de andere leiders. Bolin is in verwarring, maar kiest de zijde van Kuvira, terwijl Korra onvindbaar blijft...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 14 (Na al die jaren)

4,2 5 x
In de 3 jaar die voorbij zijn gegaan na de laatste aflevering, werkt Mako voor troonpretendent Wu van het Aarde Rijk, Bolin voor de militante Kuvira, Kai en Opal voor de Luchtstuurders en Korra...in de vechtring. Hoe nu verder?

Seizoen 2, Aflevering 18 (De vijand voor de poort)

4,0 0 x
Korra reist naar Zaofu, waar Kuvira klaar staat met haar leger. Bolin wordt ingezet bij de onderhandelingen, maar ontdekt, samen met Varrick, 't ware gezicht van Kuvira. Ze vluchten, maar worden onderschept. Intussen wil Korra onderhandelen.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 10 (Leve de Koningin)

3,0 16 x
Om de Avatar in handen te krijgen, sluit Zaheer een deal met de Aardkoningin. Maar Korra ontsnapt. Zaheer onttroont de koningin en brengt chaos en anarchie in Ba Sing Se. Bolin en Mako worden bevrijd door Zaheer, maar met een boodschap voor Korra.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Het Ultimatum)

3,0 3 x
Zaheers boodschap voor Korra luidt: haar overgave, of de Luchtstuurders-dus de Luchtnatie-in de Noordelijke Tempel zullen vernietigd worden. Wanhopig probeert Korra Tenzin te bereiken, maar als ze hem te pakken krijgt, is Zaheer al gearriveerd...

Seizoen 2, Aflevering 12 (Een met de leegte)

4,0 0 x
Er is voor Korra geen andere weg dan die van overgave om de Luchtstuurders vrij te krijgen. Maar ze wordt bedrogen en zelfs het ingrijpen van Team Avatar helpt haar niet uit de klauwen van Zaheer, die ineens blijkt te kunnen vliegen.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Het gif van de Rode Lotus)

4,0 3 x
Het ziet ernaar uit dat Korra ten dode is opgeschreven door Zaheer's gif maar na een heftig gevecht, een Luchtstuurders-krachtcirkel en snel ingrijpen van Su, redt ze het op 't nippertje. Dan wordt Jinora ingehuldigd tot Luchtmeester.

Seizoen 2, Aflevering 2 (Hergeboorte)

4,0 3 x
Korra en haar vrienden gaan op pad om de nieuwe Luchtstuurders te verzamelen en met hen de Lucht-Natie weer op te bouwen. Dat niet iedere aspirant dat ziet zitten, overvalt ze nogal. Intussen bevrijdt Zaheer gevangen vrienden van vroeger.

Seizoen 2, Aflevering 3 (De Aardkoningin)

4,5 1 x
Team Avatar komt aan in Ba Sing Se, waar Korra de corrupte Aardkoningin moet trotseren, Bolin en Mako hun familie ontmoeten en nieuwe rekruut Kai zich door zijn oude gewoonte moeilijkheden op de hals haalt.
Archief