Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Mooiste Sprookjes Van Grimm

Seizoen 1
59:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Sneeuwwitje

3,0 4 x
Sneeuwwitje maakt zich klaar voor haar eerste echte bal. Ze is nu al zenuwachtig, want de prins zal er ook zijn! Haar nieuwe stiefmoeder is jaloers op haar schoonheid. Volgens haar magische spiegel is Sneeuwwitje duizendmaal mooier dan zijzelf. Ze besluit voor eens en voor altijd met haar af te rekenen.
Seizoen 7
58:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - Het Sprookje Van De Regendeerne

3,0 3 x
Marie en Andre willen graag trouwen, maar haar vader staat het niet toe. Omdat het dorp geteisterd wordt door een aanhoudende droogte, gaat de vader een weddenschap met hen aan: als het voor zonsondergang regent, mogen ze trouwen. Vol goede moed gaan Marie en Andre op zoek naar de Regenfee.
Seizoen 5
59:00

Seizoen 5, Aflevering 1 - De Kleine Zeemeermin

1,5 9 x
Undine, de jongste dochter van de koning van de zee, is een heel nieuwsgierige zeemeermin. Ze is een beetje anders dan de andere zeemeerminnen, want Undine wil alles weten over mensen en het leven aan land.   Op een dag redt ze de knappe prins Nicolas en ze wordt op slag verliefd. Undine wil alles geven om hem weer te kun...
Seizoen 4
58:00

Seizoen 4, Aflevering 24 - Hans En Grietje

4,0 1 x
De Sprookjes van de Gebroeders Grimm zijn de bekendste sprookjes van de wereld. iedereen kent De Prinses en de Kikker, Rapunzel, Repelsteeltje, De Schone Slaapster, Sneeuwwitje,... Deze mooie reeks zal ons terug doen wegdromen in de romantische sferen van deze Sprookjes.
Seizoen 7
58:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - De Overschoenen Van Het Geluk

4,0 9 x
Johan is een eenvoudige keukenhulp, maar zijn grootste wens is om bij de adel te horen. Wanneer hij bij toeval de 'overschoenen van geluk' aantrekt, gaat zijn wens in vervulling. Johan dreigt echter door de mand te vallen omdat hij niet bekend is met de manieren van de adel. Liesbeth, het kamermeisje van prinses Aurora, pr...
Seizoen 3
59:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Assepoester

4,0 4 x
Een lief meisje wordt slecht behandeld door haar stiefmoeder en stiefzussen. De twee zussen mogen naar een groot bal van de prins, maar Assepoester moet thuis blijven en poetsen.
Seizoen 4
58:00

Seizoen 4, Aflevering 26 - Roodkapje

4,5 2 x
Enkele mensen in het dorp hebben een wolf gezien, maar niemand gelooft hen.   Ondertussen krijgt een lief klein meisje een brief van haar grootmoeder. Ze is ziek en heeft hulp nodig!   De moeder van het meisje moet werken en kan nu echt niet weg. Dus gaat het lieve kind, dat Roodkapje genoemd wordt, zelf op pad door het bo...
Seizoen 1
58:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Vrouw Holle

3,0 3 x
De stiefdochter van een weduwe valt in een waterput en komt in een wonderland terecht. Ze ontmoet een oude vrouw die haar als huishoudster in dienst neemt. Na jaren trouwe dienst wordt ze overladen met goud en keert ze terug naar huis.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Tafeltje Dek Je

4,0 2 x
Een arme kleermaker stuurt zijn drie ongehoorzame en luie zonen het huis uit. Ieder van hen gaat bij iemand in de leer en na hun leerperiode ontvangen ze als beloning een geschenk. De ene krijgt een betoverde tafel, de tweede krijgt een knuppel en de derde krijgt een ezel. Deze zouden hen rijkdom en voorspoed moeten brenge...
Seizoen 2
58:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - De Nieuwe Kleren Van De Keizer

3,5 3 x
De keizer heeft altijd al bijzondere kleren gehad. Om het pas echt speciaal te maken, wil hij nu iets in een stof die nog niet bestaat. Een oplichter bedenkt het perfecte plan... Hij maakt zogezegd een pak dat alleen slimme mensen kunnen zien. Voor domme mensen lijkt het alsof de keizer helemaal niets draagt!
Archief