Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Mooiste Sprookjes Van Grimm

Seizoen 5
59:00

Seizoen 5, Aflevering 1 - De Kleine Zeemeermin

1,5 1 x
Undine, de jongste dochter van de koning van de zee, is een heel nieuwsgierige zeemeermin. Ze is een beetje anders dan de andere zeemeerminnen, want Undine wil alles weten over mensen en het leven aan land.   Op een dag redt ze de knappe prins Nicolas en ze wordt op slag verliefd. Undine wil alles geven om hem weer te kun...
Seizoen 4
59:00

Seizoen 4, Aflevering 24 - Hans En Grietje

4,0 5 x
De Sprookjes van de Gebroeders Grimm zijn de bekendste sprookjes van de wereld. iedereen kent De Prinses en de Kikker, Rapunzel, Repelsteeltje, De Schone Slaapster, Sneeuwwitje,... Deze mooie reeks zal ons terug doen wegdromen in de romantische sferen van deze Sprookjes.
Seizoen 1
58:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Repelsteeltje

2,7 3 x
Niemand weet, niemand weet... De molenaarsdochter moet stro tot goud spinnen voor de koning, maar dat kan ze helemaal niet. Repelsteeltje biedt haar graag zijn hulp aan.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Sneeuwwitje

3,0 4 x
Sneeuwwitje maakt zich klaar voor haar eerste echte bal. Ze is nu al zenuwachtig, want de prins zal er ook zijn! Haar nieuwe stiefmoeder is jaloers op haar schoonheid. Volgens haar magische spiegel is Sneeuwwitje duizendmaal mooier dan zijzelf. Ze besluit voor eens en voor altijd met haar af te rekenen.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Vrouw Holle

2,0 7 x
De stiefdochter van een weduwe valt in een waterput en komt in een wonderland terecht. Ze ontmoet een oude vrouw die haar als huishoudster in dienst neemt. Na jaren trouwe dienst wordt ze overladen met goud en keert ze terug naar huis.
Seizoen 7
57:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - Het Sprookje Van De Regendeerne

3,0 4 x
Marie en Andre willen graag trouwen, maar haar vader staat het niet toe. Omdat het dorp geteisterd wordt door een aanhoudende droogte, gaat de vader een weddenschap met hen aan: als het voor zonsondergang regent, mogen ze trouwen. Vol goede moed gaan Marie en Andre op zoek naar de Regenfee.
58:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - De Overschoenen Van Het Geluk

4,0 3 x
Johan is een eenvoudige keukenhulp, maar zijn grootste wens is om bij de adel te horen. Wanneer hij bij toeval de 'overschoenen van geluk' aantrekt, gaat zijn wens in vervulling. Johan dreigt echter door de mand te vallen omdat hij niet bekend is met de manieren van de adel. Liesbeth, het kamermeisje van prinses Aurora, pr...
Seizoen 3
58:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - De Stuk Gedanste Schoentjes

4,0 3 x
Elke ochtend zitten er opnieuw gaten in de schoenen van de prinsessen. Een groot mysterie, want hun slaapkamer wordt elke nacht verzegeld. Hoe kan het dan dat hun schoenen 's nachts verslijten?
Seizoen 1
59:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - De Gelaarsde Kat

4,0 0 x
Een molenaar laat in zijn testament maar één ding na aan zijn jongste zoon: de kat. Die is daar eerst niet blij mee, maar de kat blijkt een heel speciaal dier te zijn.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Rapunzel

4,0 1 x
Een vrouw heeft een onweerstaanbare drang om rapunzels te eten, die in de tuin van een heks groeien. Haar man wordt betrapt als hij ze probeert te stelen. Hij mag er van de heks zoveel nemen als hij wil op voorwaarde dat zij zijn dochter krijgt. De heks sluit het meisje op in een hoge toren zonder trap of deur. De enige ma...
Archief