Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Samson & Marie

Samson & Marie herbekijken

December 2022
08:15

NieuwAflevering 46 - Zal Robert Met Marie Een Tango Dansen

4,0 2 x
Samson vertelt na een telefoontje met het vriendje van Marie dat Marie met hem een tangoprijs moet halen. Marie is in de wolken. Zal Robert met haar een tango dansen en dan een prijs winnen? Maar oei, Marie kan helemaal geen tango dansen.
06:30

NieuwAflevering 45 - Marie Zegt Dat Ze Meteen Ziet Als Iemand Liegt

4,0 2 x
Marie zegt dat ze meteen ziet als iemand liegt. Wanneer Bill langskomt, wil hij een ijsje. Bill zegt dat hij heel veel keelpijn heeft en dat ijsjes daar goed voor zijn. Marie volgt haar neus en denkt dat Bill liegt. Maar is dat wel zo?
November 2022
06:36

NieuwAflevering 44 - De Burgmeester Installeert Luidsprekers In Het Pop-Upijssalon

4,0 5 x
De Burgmeester installeert luidsprekers in het pop-upijssalon. Dat vinden Samson en Marie leuk, tot er loeiharde tirolermuziek weerklinkt. De klanten gaan lopen. Marie wil dat de Burgmeester ermee stopt, maar die heeft er geen oren naar.
08:07

NieuwAflevering 43 - Trees Heeft Een Kunstige Ring Gemaakt Voor Marie

3,0 3 x
Trees heeft een kunstige ring gemaakt voor Marie. Marie vindt de ring niet echt mooi, maar om Trees niet te kwetsen draagt ze hem alleen als Trees erbij is. Haar plannetje lukt, maar dan verliest Marie de ring. Wat moet ze nu doen?
05:30

NieuwAflevering 42 - Samson En Marie Moeten Poetsen

3,0 3 x
Samson en Marie moeten poetsen. Tarik vindt dat Marie dat maar traag doet, hij kan dat uiteraard sneller. Marie zal die grote mond eens een lesje leren!
06:42

NieuwAflevering 41 - Marie Leest In De Krant Dat Een Boef Een Koffer Geld Gestolen Heeft

4,0 2 x
Marie leest in de krant dat een boef een koffer geld gestolen heeft. Wanneer Florentine langskomt en vraagt ze of ze een koffer mag achterlaten, kan Marie haar nieuwsgierigheid niet de baas. Ze ontdekt geld en een bivaksmuts in de koffer...
07:05

Aflevering 9 - Tarik Wil Bewijzen Dat Hij Heel Lang Kan Fluiten

4,0 0 x
Tarik wil bewijzen dat hij met één ademteug wel 10 minuten lang aan één stuk op zijn fluitje kan blazen. Hij is natuurlijk weer te pocherig geweest en voelt zich genoodzaakt om vals te spelen met een muziekbox en een plant. Een plant?
05:34

Aflevering 8 - Samson En Marie Willen Een Reclamespot Voor Hun Ijssalon

3,0 0 x
Samson en Marie willen een reclamespot voor hun ijssalon. Ze zoeken naar een coole tekst. Samson doet de raarste voorstellen en Florentine vindt dat ze de reclame wat kan opfleuren met haar musicaldans. Ze komt net iets teveel in the picture...
08:14

Aflevering 7 - Bill Maakt Iedereen Gek Met Zijn Muziek

4,0 0 x
Bill werkt met een triangel op de zenuwen van Marie en Samson. Als ze hem wegsturen, begrijpt hij het wel. Bill komt daarom terug met een mondharmonica, dat is inderdaad beter. Maar Samson en Marie worden gek van zijn geblaas. En de klanten gaan lopen. Marie zorgt ervoor dat Bill naar de fanfare gaat. De rust keert weer. T...
Binnenkort terug te kijken
08:23

Aflevering 47 - Tarik Wil De Concurrentie Aangaan Met Samson En Marie

Verwacht op
Tarik wil de concurrentie aangaan met Samson en Marie. Wanneer Tarik er met een sjofele koelbak met ijsjes staat, blijkt dat de klanten zijn ijsjes niet willen. Hij besluit om het ijs van Samson en Marie slechter te maken...
Archief