Samson & Marie

Samson & Marie herbekijken

November 2023
08:11

Aflevering 28 - Florentine Interviewt Samson En Marie Voor De Krant

4,0 1 x
Florentine mag eindelijk eens een artikel schrijven voor de krant van haar zwemclub. Ze zal Samson en Marie interviewen. Wanneer die alleen maar met alledaagse dingen afkomen, zorgt Florentine ervoor dat er wat pittigere dingen gebeuren in het ijssalon...
06:44

Aflevering 27 - Brandweerman Bill Zou Zo Graag Eens Een Brand Blussen

3,0 0 x
Brandweerman Bill mag in de brandweerkazerne alle taakjes doen, behalve branden blussen. En hij zou toch zo graag eens een brand blussen. Marie laat hem op de soep passen die op het vuur staat, want dat is ook levensgevaarlijk. Maar dat gaat fout...
07:25

Aflevering 26 - De Burgemeester Wil Knalgroen Kiwi-Ijs Eten, Net Zoals In Hawaï

4,0 0 x
De Burgemeester wil knalgroen kiwi-ijs eten, net zoals in Hawaï. Maar die smaak hebben ze niet. Samson en Marie ontvangen een brief van de Vereniging van IJsverkopers dat ze verplicht zijn om enkel knalgroen kiwi-ijs te verkopen.
07:47

Aflevering 25 - Marie Verzamelt Kaartjes Die In Koekendozen Zitten

4,0 1 x
Marie verzamelt kaartjes die in koekendozen zitten. Ze moet nog 1 kaartje hebben: De Gouden Ster. Samson wordt verplicht om heel de tijd koeken te eten, want Marie koopt massaal dozen om dat éne kaartje te vinden.
06:41

Aflevering 24 - Trees Kan De Toekomst Voorspellen

3,0 2 x
Trees kan de toekomst voorspellen. Dat willen Samson en Marie wel eens zien. Wanneer Trees eerst voor de hand liggende dingen voorspelt, vindt Marie er niet veel aan. Maar dan besluit Trees de toekomst een handje te helpen.
05:48

Seizoen 1, Aflevering 102 - Garnalen

4,0 1 x
Samson en Marie hebben verse granalen. De Burgemeester gaat een wedstrijdje aan met Marie. Wie het snelste tien garnalen kan pellen, wint. De verliezer doet de vaat. Maar de Burgemeester is tijdens de wedstrijd wel heel erg snel...
06:15

Aflevering 23 - Marie Maakt Als Verrassing Voor Florentine Een Nieuwe Bakkersmuts

4,0 1 x
Marie maakt als verrassing voor Florentine een nieuwe bakkersmuts, voor het jubileum van de bakkerij. Florentine merkt dat Marie een bakkersmuts opzet en denkt dat zij zelf een bakkerij gaat beginnen. Daar is Florentine het niet mee eens!
06:03

Aflevering 22 - Marie Fopt Samson Met Een Knuffelpapegaai

4,0 0 x
Marie fopt Samson met een knuffelpapegaai. Die denkt dat het een echte papegaai is die kan praten. Marie probeert dit ook eens bij Bill. Bill gelooft het en ziet in hem een nieuwe vriend. Wanneer de papegaai weg is, is Bill in alle staten!
06:56

Seizoen 1, Aflevering 98 - Marie Moet De Laatste Tijd Heel Veel Niezen En Haar Ogen Worden Waterig

3,0 1 x
Marie zit met een probleem. Ze moet de laatste tijd heel veel niezen en haar ogen worden waterig. Ze heeft duidelijk een allergie. Het vreemde is dat de allergie de kop opsteekt, telkens ze in de buurt komt van Samson.
07:01

Aflevering 21 - Marie Maakt Per Ongeluk Een Veeg Op Een Schilderij Van Trees

4,0 1 x
Wanneer Samson als waakhond op een schilderij van Trees moet passen, maakt Marie er per ongeluk een veeg op. Als Marie het schilderij probeert te redden, wordt het alleen maar erger. Marie weet niet wat te doen. Wat zal Trees hiervan vinden?
Archief