Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Samson & Marie

Seizoen 1
06:00

Seizoen 1, Aflevering 34 - Stand Up Comedy

4,0 2 x
Marie wil meer humor in hun show. Er moet meer gelachen worden. Daarom zal ze in het vervolg tussen de liedjes door grapjes vertellen. Echte stand up comedy. Maar Samson begrijpt de mopjes niet. Is Marie wel grappig genoeg?
06:00

Seizoen 1, Aflevering 102 - Garnalen

3,0 1 x
Samson en Marie hebben verse granalen. De Burgemeester gaat een wedstrijdje aan met Marie. Wie het snelste tien garnalen kan pellen, wint. De verliezer doet de vaat. Maar de Burgemeester is tijdens de wedstrijd wel heel erg snel...
06:00

Seizoen 1, Aflevering 100 - Het Portret

4,0 1 x
Samson en Marie zijn naar een tentoonstelling geweest in het dorp. Samson vond de schilderijen er heel mooi en wil zelf ook graag een portret schilderen. Marie vindt dat de max. Ze wil heel graag poseren terwijl Samson aan de slag gaat.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 98 - De Allergie

3,0 0 x
Marie zit met een probleem. Ze moet de laatste tijd heel veel niezen en haar ogen worden waterig. Ze heeft duidelijk een allergie. Het vreemde is dat de allergie de kop opsteekt, telkens ze in de buurt komt van Samson.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 87 - Het Circus

4,0 2 x
Samson en Marie winnen met een quiz op de radio twee tickets voor het circus. Maar ze beloven elk het tweede ticketje aan iemand anders. Om te bepalen wie de tickets krijgt, houden ze een weddenschap, zo lang mogelijk wakker blijven..
06:00

Seizoen 1, Aflevering 80 - Het Plantje

4,0 1 x
De Burgemeester gaat op zakenreis. Hij heeft aan Samson en Marie gevraagd om voor zijn nieuwe plantje te zorgen. Hij heeft de instructies meegegeven in een brief. Maar daar moet Marie niet van weten. Al snel gaat het bergaf met het plantje.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 79 - De Slimste Hond Ter Wereld

3,0 4 x
Tot grote verbazing van Marie kent Samson alle antwoorden van een super moeilijk kruiswoordraadsel. Wauw! Ze wist niet dat Samson zo slim was! Ze besluit om hem in te schrijven voor een quiz: De Slimste Hond ter Wereld.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 77 - Romeo En Julia

3,0 1 x
Het toneelstuk Romeo en Julia komt naar het dorp van Samson en Marie. Marie wil indruk maken op de knappe regisseur Regi en doet auditie voor de rol van Julia. Ze vraagt Samson om tegenspel te geven als Romeo.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 75 - Een Lege Maag

4,0 0 x
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een hele dag niks meer te eten. De winnaar krijgt een taart. Maar een hele dag niks eten, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 72 - Marina

4,0 0 x
Samson is triest omdat het concert van zijn lievelingszangeres Marina uitverkocht is. En hij wou haar zo graag eens in het echt zien! Marie wil hem opbeuren, vermomt zich als zangeres Marina en komt speciaal voor Samson een optreden geven.
Archief