Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Samson & Marie

Seizoen 1
06:00

Seizoen 1, Aflevering 40 - De Rijke Luis

3,0 0 x
Marie heeft Tanguy leren kennen. Ze is dol op hem! Tanguy is schatrijk en heeft een welopgevoede poedel. Marie wil nu van Samson ook een chique hond maken om zo indruk te maken op Tanguy.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 39 - Het Record

3,0 0 x
Samson leest in de krant over het record Berlijnse bollen eten. Marie is vastberaden dat ze dit record makkelijk kan breken. Dankzij de vlogcamera hebben ze het bewijs op video! Marie verbreekt met alle moeite het record, dénkt ze.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 46 - Het Toneel

3,0 0 x
Samson en Marie hebben auditie gedaan voor het toneelstuk "Het is tof aan het koninklijke hof!". Het stuk gaat over een koning en een koningin in een kasteel. Marie is er zeker van dat ze de hoofdrol zal krijgen...
06:00

Seizoen 1, Aflevering 102 - Garnalen

3,0 3 x
Samson en Marie hebben verse granalen. De Burgemeester gaat een wedstrijdje aan met Marie. Wie het snelste tien garnalen kan pellen, wint. De verliezer doet de vaat. Maar de Burgemeester is tijdens de wedstrijd wel heel erg snel...
07:00

Seizoen 1, Aflevering 98 - De Allergie

3,0 3 x
Marie zit met een probleem. Ze moet de laatste tijd heel veel niezen en haar ogen worden waterig. Ze heeft duidelijk een allergie. Het vreemde is dat de allergie de kop opsteekt, telkens ze in de buurt komt van Samson.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 96 - Regels

4,0 0 x
Chaos in het busje. Samson heeft zijn speelgoed niet opgeruimd. Marie legt enkele regels vast die Samson vanaf nu moet volgen. Samson gaat akkoord, maar vindt dat Marie zich dan ook aan een paar regels moet houden.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 89 - Drie Sterren

3,0 0 x
Marie is verliefd op een jonge topchef. Ze nodigt hem uit om te komen eten en wil graag iets culinairs klaarmaken. Samson mag voorproeven, maar alles wat Marie klaarmaakt, ziet er niet uit, stinkt en smaakt vies...
06:00

Seizoen 1, Aflevering 80 - Het Plantje

4,0 0 x
De Burgemeester gaat op zakenreis. Hij heeft aan Samson en Marie gevraagd om voor zijn nieuwe plantje te zorgen. Hij heeft de instructies meegegeven in een brief. Maar daar moet Marie niet van weten. Al snel gaat het bergaf met het plantje.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 77 - Romeo En Julia

3,0 0 x
Het toneelstuk Romeo en Julia komt naar het dorp van Samson en Marie. Marie wil indruk maken op de knappe regisseur Regi en doet auditie voor de rol van Julia. Ze vraagt Samson om tegenspel te geven als Romeo.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 75 - Een Lege Maag

4,0 1 x
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een hele dag niks meer te eten. De winnaar krijgt een taart. Maar een hele dag niks eten, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Archief