De Omgekeerde Wereld

De Omgekeerde Wereld gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
47:00
De Omgekeerde Wereld

De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Met vandaag onder meer Bo Van Spilbeeck en Jan Peumans.

Seizoen 1
47:00
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Met o.a.. Philippe Geubels en Stefan & Kristof Boxy.
47:00
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Andy Peelman en Wendy Van Wanten.
47:00
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Eddy Planckaert en Saskia Schoeters.
47:00
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Ian Thomas, Natalia en Siska Schoeters.
45:00
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken, waarin 10.000 euro kan gewonnen worden bovenop het reeds bij elkaar gesprokkelde prijzengeld. Gasten: o.a. Joke Van de Velde, Joren Houtevels, Ellen Petri en Anne De Baetzelier.
47:00
De twee beste quizduo's van de week keren vandaag terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: Michel Van den Brande, Wendy Van Wanten, Philippe Geubels, Nina Derwael en Sammy Mahdi.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Siska Schoeters en Sammy Mahdi.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Showbizz Bart en Herman De Croo.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Met o.a. Bo Van Spilbeeck en Sammy Mahdi.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Gasten: o.a. Herman De Croo, Natalia en Nina Derwael.
47:00
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Gasten: o.a. Jan Verheyen en Eva Van der Gucht.
44:00
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf Bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Morgen keren de twee beste duo's van de week terug. Gasten: o.a. Sven De Ridder, ...
47:00
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf Bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Gasten: Nora Gharib, Shania Gooris, Danira Boukhriss, Stephanie Planckaert en Ast...
47:00
Kandidaten: Santiago en Ingrid spelen tegen Nina en Valérie.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Simon Mignolet, Eddy Planckaert, Wendy Van Wanten, Michel Van den Brande en Bab Buelens.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door vijf bekende Vlamingen. Met o.a. Pat Krimson en Sven De Ridder.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Met o.a. Freddy De Kerpel en Jan Peumans.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Gasten: o.a. Jan Peumans en Andy Peelman.
47:00
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Zij spelen een quiz die eerder al door vijf bekende Vlamingen werd gespeeld. Gasten: o.a. Koen Crucke, Niels Albert en Sam Gooris.
Archief