Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Omgekeerde Wereld

Seizoen 1
47:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - Finale

4,0 0 x
Kandidaten: Santiago en Ingrid spelen tegen Nina en Valérie.
47:00

Aflevering 3

4,0 0 x
De twee beste quizduo's van de week keren vandaag terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Wie na een spannende afvalrace van acht weken deze finale bereikt, maakt kans op 10.000 euro extra bovenop het reeds bij elkaar gesprokkelde prijzengeld.
47:00

Aflevering 2

4,0 0 x
Net als gisteren nemen twee duo's van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf Bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Morgen keren de twee beste duo's van de week terug, die dan moeten proberen om de...
47:00

Aflevering 1

4,8 0 x
Twee duo's van leuke en sympathieke onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Ze spelen een quiz die al eerder door vijf bekende Vlamingen is gespeeld. Het is aan de kandidaten om in te schatten wat de BV's gezegd hebben en hoe slim ze zijn. Woensdag keren de twee beste duo's van de week terug, die dan moeten proberen...
47:00

Aflevering 24

4,8 3 x
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Met vandaag onder meer Bo Van Spilbeeck en Jan Peumans.
47:00

Aflevering 21

4,0 0 x
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Met o.a.. Philippe Geubels en Stefan & Kristof Boxy.
47:00

Aflevering 18

3,0 0 x
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Andy Peelman en Wendy Van Wanten.
47:00

Aflevering 15

4,0 0 x
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Eddy Planckaert en Saskia Schoeters.
47:00

Aflevering 12

3,0 0 x
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Ian Thomas, Natalia en Siska Schoeters.
45:00

Aflevering 9

4,0 0 x
De twee beste duo's van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken, waarin 10.000 euro kan gewonnen worden bovenop het reeds bij elkaar gesprokkelde prijzengeld. Gasten: o.a. Joke Van de Velde, Joren Houtevels, Ellen Petri en Anne De Baetzelier.
Archief