De Recherche

Oktober 2017
42:41

Seizoen 2 - Aflevering 6

4,4 315 x
Team Diefstal kreeg verschillende klachten binnen over een huishoudhulp. De rechercheurs bezoeken de klanten die mogelijk bestolen werden en gaan over tot een huiszoeking bij de vrouw thuis. Er zijn aanwijzingen dat een man xtc dealt op de werkvloer. Team drugs komt samen en bespreekt een strategie om de man te onderschepp...
39:23

Seizoen 2 - Aflevering 2

Verlopen 3,0 174 x
Het team Bijzondere Criminaliteit focust op onderzoeken rond brandstichting, oplichting en wapenbezit. Met operatie Gunsmoke controleert het team intensief verdachte wapenbezitters. Op Facebook vinden de rechercheurs tegenwoordig veel foto's van mensen die poseren met hun wapens. Het team gaat bij deze mensen langs en conf...
40:24

Seizoen 3 - Aflevering 5

Verlopen 4,7 300 x
De recherche van Genk staat voor drie spannende cases: een vrouw beschuldigt een man van gluren, het drugsteam van de recherche van Genk probeert een dealer te arresteren en het team zware criminaliteit roept koperdieven een halt toe.
September 2017
42:46

Seizoen 3 - Aflevering 4

Verlopen 2,5 272 x
Een ploeg van de recherche van Genk zit gewapende overvallers op de hielen, een andere ploeg doorkamt de bossen op zoek naar een exhibitionist. Een vrouw geeft haar ex-man aan. Hij stalkt haar en komt zeer bedreigend over.
40:01

Seizoen 3 - Aflevering 3

Verlopen 4,0 349 x
De rechercheurs van Gent geven hun sociaal leven op in de hoop een grote vis uit het drugsmilieu te vangen. Na dagen op fastfood en energiedrank komt er eindelijk vaart in het onderzoek. De arrestatie is nabij.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.