De Regel Van 3S

Mei 2019
11:00

Aflevering 36

4,0 3 x
Dries baalt omdat hij in zijn laatste opdracht is mislukt. Vingerhoets heeft zijn bevindingen over de Cinderitis-zaak klaar. Alles wijst in de richting van iemand uit de nabije kring.
13:00

Aflevering 35

4,0 1 x
Dries vreest voor zijn opleiding na zijn stommiteit in de kliniek. Tony voert de druk bij Hassan op om het contract te ondertekenen. Melanie is in een rare bui.
11:00

Aflevering 34

4,0 1 x
Melanie doet niet wat van haar verwacht wordt. Dries en Hassan geraken zo in het nauw. Als inspecteur Bellemans hoort over hun toeren in de kliniek gaat hij over de rooie.
12:00

Aflevering 33

4,0 2 x
Dries wil het aanbod van Vingerhoets aannemen. Samen met Roos, Hassan en Melanie beraamt hij een plan om aan de nodige bloedstalen en dossiers te komen.
46:00

Compilatieaflevering 8

3,0 3 x
Mister X schotelt Dries weer een aartsmoeilijke opdracht voor. Melanie gedraagt zich raar. Dries snapt hoe de vork in elkaar zit bij zijn opdracht, maar de tijd is kort. De facebookpagina van Roos komt als een boemerang terug in zijn gezicht. Tony heeft een opmerkelijke beller.
12:00

Aflevering 32

Verlopen 3,0 5 x
Dokter Saverijs ontkent iedere betrokkenheid. Dries is razend en stort in. Inse wil dat hij de opleiding bij mister X stopzet.
12:00

Aflevering 31

Verlopen 3,0 2 x
Hassan sluit een twijfelachtige deal met Tony. Agatha wil eindelijk praten. Voor Dries is duidelijk wie achter het mysterieuze virus schuilgaat.
11:00

Aflevering 30

Verlopen 4,0 1 x
Dries snapt hoe de vork in elkaar zit bij zijn opdracht, maar de tijd is kort. De facebookpagina van Roos komt als een boemerang terug in zijn gezicht. Tony heeft een opmerkelijke beller.
15:00

Aflevering 29

Verlopen 4,0 5 x
Mister X schotelt Dries weer een aartsmoeilijke opdracht voor. Melanie gedraagt zich raar.
45:00

Compilatieaflevering 7

3,0 0 x
Dries geeft niet op en waagt een laatste poging om tien kristalballen te raken. Hassan maakt zich klaar voor de Mocktail Rally. Dries verliest de controle over zijn emoties tegen Agatha.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.