De Regel Van 3S

De Regel Van 3S herbekijken

September 2022

Aflevering 13 - Iedereen Gaat Op Zoek Naar Dries

Verlopen 1,5 10 x
Inse ontdekt dat het verhaal van Dries niet klopt en slaat paniek. Een alarmoproep van Roos brengt hen naar de kliniek. Maar Dries is intussen het bewustzijn verloren.

Aflevering 12 - Het Komt Tot Een Confrontatie Tussen Dries En Libelula

Verlopen 4,0 5 x
Dries wil dat Bellemans de boot van de krankzinnige visser onderzoekt op sporen van Libelula. Saverijs begrijpt dat Dries hen doorheeft en neemt hem gevangen. Het komt tot een nieuwe confrontatie tussen Dries en Libelula.

Aflevering 11 - Dries Krijgt Een Voorstel Dat Hij Niet Kan Weigeren

Verlopen 3,0 2 x
Hassan heeft door dat Tony hem een loer wil draaien. Dries krijgt een voorstel van Saverijs dat hij niet kan weigeren. Hij weet niet dat Libelula achter dit alles zit.

Aflevering 10 - Dries En Bellemans Willen Voorkomen Dat Melanie Toeslaat

Verlopen 4,0 15 x
Dries en Bellemans haasten zich naar Agatha om te voorkomen dat Melanie een laatste keer zal toeslaan. Hassan is er kapot van als hij verneemt dat Melanie de verspreider van het virus is. Vingerhoets vertelt aan Dries de waarheid over de dood van zijn vader en mister X. Saverijs speelt onder een hoedje met een gevaarlijk...

Aflevering 9 - Dries Wil Binnendringen In Het Ziekenhuis

Verlopen 3,0 15 x
Dries wil het aanbod van Vingerhoets aannemen. Samen met Roos, Hassan en Melanie beraamt hij een plan om aan de nodige bloedstalen en dossiers te komen.

Aflevering 8 - Melanie Gedraagt Zich Raar

Verlopen 3,0 14 x
Mister X schotelt Dries weer een aartsmoeilijke opdracht voor. Melanie gedraagt zich raar. Dries snapt hoe de vork in elkaar zit bij zijn opdracht, maar de tijd is kort. De facebookpagina van Roos komt als een boemerang terug in zijn gezicht. Tony heeft een opmerkelijke beller.

Aflevering 7 - Dries Verliest De Controle Over Zijn Emoties

Verlopen 4,0 2 x
Dries geeft niet op en waagt een laatste poging om tien kristalballen te raken. Hassan maakt zich klaar voor de Mocktail Rally. Dries verliest de controle over zijn emoties tegen Agatha.

Aflevering 6 - Bellemans Heeft Een Aanvaring Met Dries

Verlopen 4,0 12 x
Bellemans heeft een aanvaring met Dries. Die wordt onzichtbaar. Heeft de politie-inspecteur iets gezien? Roos ergert zich aan de beledigende facebookpagina.

Aflevering 5 - Mister X Wijst Dries Op Het Belang Van Zijn Opleiding

Verlopen 4,0 12 x
Dries confronteert Esther met het verhaal dat hij van oma hoorde. Agatha is absoluut niet opgezet met de druk die op haar gezet wordt. Dries heeft een afspraak met mister X. Het steekt bij Roos dat ze niks mag weten. Dries smijt zich in de nieuwe opdracht van mister X. Roos overtuigt Hassan en Melanie om achter Esther aan...

Aflevering 4 - Dries Krijgt Een Speciale Kist

Verlopen 4,0 2 x
Mister X legt uit hoe Dries krijger van de ziel kan worden. De repetitie van De Wilde Wijven stuit op slecht nieuws.
Archief