De Regel Van 3S

Februari 2018
12:00

Aflevering 48

3,0 6 x
De tip van Nadine brengt Bellemans en zijn mannen in actie. De bunker van Libelula lijkt gevonden. Inse maakt zich klaar voor de laatste procesdag rond de ontploffing in de fabriek van Dries' vader.
11:00

Aflevering 47

3,0 5 x
Dries en Hassan gaan op zoek naar aanwijzingen naar Libelula in de verlaten Sugarfox fabriek. Ze zijn er niet alleen... Hassan zorgt dankzij Nadine voor een doorbraak.
13:00

Aflevering 46

3,0 6 x
Dries lost het mysterie rond de harde schijf op. Er moet nog een tweede harde schijf te vinden zijn. Maar waar? Dries mobiliseert ook oma om mee te zoeken. Intussen gaat de jacht op Libelula door.
13:00

Aflevering 45

3,0 8 x
Dries is ervan overtuigd dat Libelula nog in de buurt is. Met de hulp van Roos en Hassan wil hij haar vinden. Het misverstand tussen Roos en David wordt opgelost. Karel heeft nieuws over de harde schijf van Dries' vader.
44:00

17 februari 2018

Verlopen 3,0 2 x
Roos en Hassan vertrouwen inspecteur Bellemans niet en lichten Inse in. Die doet wat iedere ongeruste moeder zou doen. Het wegblijven van Dries doet het slechtste vermoeden.  Libelula lijkt haar slag thuis te halen. Dries' laatste ogenblik is aangebroken. Maar gelukkig zitten inspecteur Bellemans en zijn infiltrant niet stil.  Roos en Hassan zijn opgelucht wanneer ze Dries terugzien. Dries is gefrustreerd dat Libelula kon ontkomen. En hoe kan hij zonder boot deelnemen aan de Regatta?  Dries is ...
13:00

Aflevering 44

Verlopen 3,0 8 x
Dries is ontzet door de keuze van Jana voor Vladimir. Hassan bereidt zich voor op zijn stand-upoptreden. Dries doet op zee een alarmerende ontdekking.
12:00

Aflevering 43

Verlopen 3,0 5 x
Roos en Hassan zijn opgelucht wanneer ze Dries terugzien. Dries is gefrustreerd dat Libelula kon ontkomen. En hoe kan hij zonder boot deelnemen aan de Regatta?
11:00

Aflevering 42

Verlopen 4,0 8 x
Libelula lijkt haar slag thuis te halen. Dries' laatste ogenblik is aangebroken. Maar gelukkig zitten inspecteur Bellemans en zijn infiltrant niet stil.
13:00

Aflevering 41

Verlopen 3,0 4 x
Roos en Hassan vertrouwen inspecteur Bellemans niet en lichten Inse in. Die doet wat iedere ongeruste moeder zou doen. Het wegblijven van Dries doet het slechtste vermoeden.
13:00

Aflevering 40

Verlopen 3,0 5 x
Roos en Hassan moeten zonder Dries naar huis terugkeren. Ze vragen zich af of hun vriend wel veilig is. Wanneer ze inspecteur Bellemans willen inlichten, merken ze dat Dries' vermoedens wel eens juist kunnen zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.