Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Regel Van 3S

Oktober 2020
12:00

Seizoen 1, Aflevering 15

3,0 3 x
Dries doet een vreemde ontdekking bij de snoepfabriek Sugarfox. Oma betrapt Dries bij het spijbelen. Roos hoort papegaaien bij haar buurman Lode. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 14

4,0 5 x
Dries gaat ervan uit dat Theo nog in België is. Wanneer hij inspecteur Bellemans daarover wil inlichten, doet hij een vreemde ontdekking op het politiekantoor. Alle sporen leiden naar de snoepfabriek Sugarfox. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 13

3,0 5 x
Oma heeft een leuke job voor Dries. Vladimir zet Dries een ferme hak. Een foto maakt het mysterie rond zakenman Theo nog groter. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
40:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 3 - Compilatie Aflevering 3

3,0 4 x
Dries is geen klein beetje verbaasd dat Jana en Vladimir elkaar goed kennen. Roos helpt Dries om de zonderlinge man met de rosse snor in de val te lokken. De man met de rosse snor ontkent de aantijgingen. Maar spreekt hij wel de waarheid? Dries vermoedt door de regel van 3S dat Vladimir en Jana samen naar de bioscoop zi...
12:00

Seizoen 1, Aflevering 12

3,0 1 x
Jana is niet blij met de inval in de bioscoop. Roos doet een vreemde ontdekking aan de hangar waar de Albatros lag. Dries licht inspecteur Bellemans in over de man met de rosse snor. Bekijk aflevering 12 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 11

4,0 6 x
De inval van Dries en Hassan in de bioscoopzaal krijgt een naar gevolg. Roos gaat op zoek naar info over Theo aan de hangar waar de Albatros lag. Dries en dokter Vingerhoets praten over de mogelijke betekenis van zijn nachtmerries. Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 4 x
De man met de rosse snor ontkent de aantijgingen, maar spreekt hij wel de waarheid? Dries vermoedt door de regel van 3S dat Vladimir en Jana samen naar de bioscoop zijn en wil hen achterna gaan. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 3 x
Dries is geen klein beetje verbaasd dat Jana en Vladimir elkaar goed kennen. Roos helpt Dries om de zonderlinge man met de rosse snor in de val te lokken. Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
41:00

Seizoen 1 compilatie, Aflevering 2 - Compilatie Aflevering 2

4,0 5 x
Dries gaat op zoek naar het inschrijvingsgeld voor zijn zeilcursus. Wat hij niet weet is dat er een geurtje hangt aan de zeilboot die hij mag gebruiken. Roos heeft een zeilpartner voor Dries. En die kan hem ook nog leren zeilen. Een onverwachtse meevaller of toch niet? Dries wordt nog altijd geplaagd door zijn nachtmerrie....
12:00

Seizoen 1, Aflevering 8

4,0 5 x
Roos verneemt dat de slang in haar kamer het huisdier van buurman Lode is. Dries heeft het gevoel dat iemand met een rosse snor hem op de kade in de gaten houdt. Inse en Dries hebben ongewenst bezoek in hun appartement gekregen. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief