Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Voorleesclub

De Voorleesclub herbekijken

Seizoen 2022

Seizoen 2022, Aflevering 17 - Sarah Vandeursen - Bleekwater

3,0 7 x
Actrice Sarah Vandeursen leest aan haar dochter Marilou voor uit graphic novel 'Bleekwater'. In een drukke, grauwe grootstad rijdt François dagelijks leveringen van een droogkuisfirma rond. Zijn dagelijkse hoogtepunten bestaan uit een bezoek aan de krantenkiosk van Maryvonne en de eerste frisse pint in stamcafé Monico.

Seizoen 2022, Aflevering 16 - Bart Peeters - Kamiel De Kameel

4,0 7 x
Zanger en presentator Bart Peeters leest aan Rik en Jill voor uit 'Kamiel de kameel'. Er hangt spanning op het erf van de boerderij. De boerin bouwt een nieuwe, mooie stal. Alle dieren willen daar wel gaan wonen. En dan hangt de boerin er een bordje boven: Kamiel. Wie is die Kamiel? En wat komt die hier doen?

Seizoen 2022, Aflevering 15 - Fien Germijns - Dit Is Uil

3,0 7 x
Presentatrice Fien Germijns leest aan kleine vriendin Pola voor uit 'Dit is uil'. Een interactief en vrolijk boek waarin je een sympathieke uil en zijn familie ontmoet.

Seizoen 2022, Aflevering 14 - Mustafa Kör - De Gouden Baard

3,0 9 x
Schrijver en dichter Mustafa Kör leest aan zijn kinderen Destan en Sami voor uit 'De gouden baard'. De koning heeft een prachtige baard! Hij brengt zijn dagen door met kammen en in de spiegel kijken. Niemand anders mag een baard laten groeien, daar staat de doodstraf op. Maar terwijl alle mensen in het land zich dagelijks ...

Seizoen 2022, Aflevering 12 - Tessa Wullaert - Machtige Min

4,0 8 x
Voetbalster Tessa Wullaert leest aan haar supporters Mia, Adelisa en Ella-June voor uit 'Machtige Min'. Ergens diep in een tuin beleeft een piepklein meisje grootse avonturen. Stap in de magische miniwereld van Min en ontdek dat je nooit te klein bent om machtig te zijn.

Seizoen 2022, Aflevering 11 - Arnout Hauben En Iryna Zbrozhek - De Dag Dat Oorlog Naar Rondo Kwam

4,0 5 x
Televisiemaker Arnout Hauben en tolk Iryna Zbrozhek lezen aan schoolkameraden Damian en Brent voor uit het Oekraïense boek 'De dag dat oorlog naar Rondo kwam'. In het rustige stadje Rondo leiden drie vrienden een rustig leven. Het is een betoverende plaats vol vreugde. Zelfs de bloemen zingen er. Tot de dag dat Oorlog kom...

Seizoen 2022, Aflevering 10 - Imana Truyers - Kriebeltenen

3,0 5 x
Atlete Imana Truyers leest aan haar bruidsmeisje Emma voor uit 'Kriebeltenen'. Lily heeft kriebeltenen. "Tijd dus voor nieuwe schoenen", zegt haar mama. Onderweg naar de winkel krijgt Lily heel veel ideeën voor leuke schoenen: schoenen om te dansen, te klimmen, te stappen ... Welke schoenen zal Lily kiezen?

Seizoen 2022, Aflevering 9 - Otto-Jan Ham - Het Saaiste Boek Ter Wereld

4,0 8 x
Presentator Otto-Jan Ham leest aan zijn dochters Dolores en Filippa voor uit 'Het saaiste boek ter wereld'. Pas op! Want dit verhaal is, ongelooflijk maar waar, heel saaaaaaai!

Seizoen 2022, Aflevering 7 - Xavier Taveirne - Een Zee Van Liefde

4,5 22 x
Journalist Xavier Taveirne leest aan zijn petekind Dolores voor uit 'Een zee van liefde'. Pinguïn is onderweg naar het huis van zijn vriend Beer. Hij zeult een koffer, een lantaarn, en een groot geheim met zich mee. Zo groot, dat hij het liefst meteen terug naar huis wil. Maar hij volgt zijn hart en zijn dromen.

Seizoen 2022, Aflevering 5 - Jonas Van Thielen - De Spin Die Veel Scheetjes Laat

4,0 19 x
Acteur Jonas Van Thielen leest aan zijn dochters Jeanne en Robin voor uit 'De spin die veel scheetjes laat'. De scheetjesspin heeft honger en eet het liefst chili con carne, zijn lievelingseten. Maar wat hij niet weet, is dat je van die lekkernij ook heel veel scheetjes moet laten. Alle dieren vinden hem stinken en blijven...
Archief