De Zhuzhu's

De Zhuzhu's herbekijken

Maart 2017

Aflevering 12

4,0 47 x
De Zhus zijn bang dat Frankie zich belachelijk maakt door te dansen bij een school-talentenjacht. Frankie organiseert een vakantie voor de Zhus in een all-inclusive resort in de achtertuin.

Aflevering 10

3,0 57 x
Frankie heeft een spreekbeurt op school waarin ze moet vertellen wat ze wil worden als ze groot is. Frankie moet zeven dagen voor een ei zorgen zonder het te breken!

Aflevering 11

3,0 47 x
Frankie en de Zhus reizen naar het eind van de regenboog om de Regenboog Roe om een gunst te vragen. Ze vertellen allemaal een ander verhaal als hen wordt gevraagd over een gebroken lamp.

Aflevering 9

3,0 70 x
Frankie is super zenuwachtig als ze haar lievelingsmuzikant ontmoet. Frankie en de Zhus nemen mam mee op kamperen, of ze nou wil of niet!

Aflevering 8

4,0 68 x
Wanneer het gepiep van een baby-vogeltje teveel wordt, proberen Frankie en de Zhus hem te leren vliegen. Frankie ontvangt een kit om een beste vriend armband te maken, en de Zhus gooien direct alles in de strijd om de eerste plaats te winnen.

Aflevering 7

4,0 45 x
Een regenachtige dag dwingt Polly om binnenshuis de allereerste IJzeren Hamster Spelen te organiseren. Frankie doet alsof zij Zhuper meid is en Squiggles gaat te ver in zijn rol als de schurk.

Aflevering 6

3,0 47 x
Nadat Num Nums is gegrepen door de kat van de buren, organiseren Frankie en de Zhus een reddingsactie. Frankie en de Zhus doen mee aan de TV show "'s Werelds Grappigste Pets".

Aflevering 5

3,0 44 x
Frankies eerste logeerpartij wordt griezelig nadat ze met haar vrienden een zombiefilm heeft gekeken. / Frankie is ziek, dus het karten gaat niet door, maar de Zhus hebben andere plannen!

Aflevering 4

3,0 53 x
Frankie en de Zhu Zhus beschadigen een leiding en vervolgens komt het huis onder water te staan. / Chunk geeft Frankie een make-over voor haar grote skateboard debuut op TV.

Aflevering 3

3,0 49 x
Als de hond waar Frankie op past ontsnapt uit de achtertuin, moeten zij en de Zhu Zhus hem zien te vinden! / De Zhus besluiten vrienden te worden met Mr. Kerdle, de schoolconciërge.
Archief