Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dierendetectives

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9 - Amber En Baby-Olifant Ning Nong Worden Vrienden

4,0 2 x
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8 - Tara Verdedigt Haar Baasje Tegen De Hond Van De Buren

3,0 2 x
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Kangoeroe Lulu Helpt Haar Baasje In Nood

4,0 1 x
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Blinde Hond Norman Helpt Een Meisje In Nood

3,0 3 x
Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Explosievenhond Buster Valt Een Huis Binnen

3,0 5 x
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Driejarig Jongetje Valt In Een Gorillaverblijf

4,0 4 x
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een 78-Jarige Boer Krijgt Hulp Uit Onverwachte Hoek

4,0 5 x
De 78-jarige boer Noël Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp, maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Bij Een Overstroming Redt Humphrey Andere Dieren

4,0 4 x
Wanneer 's nachts de dijk breekt bij een zorgboerderij en alle dieren lijken te verdrinken, slaat dromedaris Humphrey alarm.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Dolfijnen Beschermen Een Familie In Nood

4,0 1 x
Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Ze zien een grote, witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!

Seizoen 1, Aflevering 12 - Varken Lulu

3,0 8 x
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
Archief