Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dierendetectives

Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hond Buster

3,0 0 x
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Gorilla Binti Jua

4,0 1 x
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Geit Mandy

4,0 1 x
De 78-jarige boer Noël Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp, maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Dromedaris Humphrey

3,0 0 x
Wanneer 's nachts de dijk breekt bij een zorgboerderij en alle dieren lijken te verdrinken, slaat dromedaris Humphrey alarm.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Een Groep Dolfijnen

4,0 0 x
Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Ze zien een grote, witte haai op zich afkomen. De dolfijnen beschermen hen!
24:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Wolfshond Shana

3,0 1 x
Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd. Hun wolfshond Shana redt haar baasjes.
18:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Varken Lulu

3,0 0 x
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Papegaai Willy

3,0 2 x
Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Paard Kerry

4,0 1 x
SAls boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. Haar paard Kerry trapt de koe, Fiona is gered.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Olifant Ning Nong

4,0 3 x
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.
Archief