Dierendetectives

Dierendetectives herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11 - De Oppas Ziet Dat Hannah Bijna Stikt

4,0 6 x
Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Paard Kerry

3,0 19 x
SAls boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. Haar paard Kerry trapt de koe, Fiona is gered.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Amber En Baby-Olifant Ning Nong Worden Vrienden

4,0 28 x
Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. De olifant neemt haar mee op zijn rug om te vluchten voor de tsunami.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Tara Verdedigt Haar Baasje Tegen De Hond Van De Buren

3,0 15 x
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Kangoeroe Lulu Helpt Haar Baasje In Nood

4,0 3 x
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Blinde Hond Norman Helpt Een Meisje In Nood

3,0 18 x
Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Explosievenhond Buster Valt Een Huis Binnen

3,0 6 x
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Driejarig Jongetje Valt In Een Gorillaverblijf

4,0 14 x
Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Een 78-Jarige Boer Krijgt Hulp Uit Onverwachte Hoek

4,0 17 x
De 78-jarige boer Noël Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp, maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Bij Een Overstroming Redt Humphrey Andere Dieren

4,0 4 x
Wanneer 's nachts de dijk breekt bij een zorgboerderij en alle dieren lijken te verdrinken, slaat dromedaris Humphrey alarm.
Archief