Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helden

Mei 2020
08:00

Aflevering 9 (Seizoen 2)

3,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 9 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
14:00

Aflevering 6 (Seizoen 1)

3,0 2 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 12 (Seizoen 7)

4,0 1 x
De Helden willen de grootste rolschaats ter wereld bouwen om zo in het Guinness World Records boek te belanden. Bekijk aflevering 12 van seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
08:00

Aflevering 8 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 8 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 11 (Seizoen 7)

3,0 1 x
Wout daagt de andere Helden uit om net zoals een vos een parcours foutloos af te leggen met een ei in de mond. Eitje! Of niet? Bekijk aflevering 11 van seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
07:00

Aflevering 7 (Seizoen 2)

3,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
09:00

Aflevering 5 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 10 (Seizoen 7)

3,0 0 x
Gloria heeft een slecht humeur omdat ze de jaarlijkse kermis heeft gemist. De andere Helden beuren haar op door zelf een indrukwekkende kermis te bouwen. Bekijk aflevering 10 van seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
08:00

Aflevering 6 (Seizoen 2)

3,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 6 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
08:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.