Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helden

Augustus 2020
17:00

Aflevering 5 (Seizoen 7)

3,0 0 x
De Helden vervelen zich stierlijk door het slechte weer. Ze besluiten 'Radio Hero' op te richten met nieuwsberichten, boeiende verhalen en leuke liedjes. Bekijk aflevering 5 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
08:00

Aflevering 15 (Seizoen 2)

4,0 1 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 15 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 10 (Seizoen 7)

3,0 1 x
Gloria heeft een slecht humeur omdat ze de jaarlijkse kermis heeft gemist. De andere Helden beuren haar op door zelf een indrukwekkende kermis te bouwen. Bekijk aflevering 10 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
13:00

Aflevering 4 (Seizoen 7)

4,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Bekijk aflevering 4 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
08:00

Aflevering 14 (Seizoen 2)

3,0 1 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 14 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
14:00

Aflevering 9 (Seizoen 7)

3,0 2 x
Tijdens een potje 'Kolonisten van Catan' komt Wout op het idee om een bordspel in het echt na te spelen. De Helden splitsen zich op en voeren een heuse 'Zeeslag'! Bekijk aflevering 9 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 3 (Seizoen 7)

3,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Bekijk aflevering 3 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
10:00

Aflevering 13 (Seizoen 2)

3,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren. Bekijk aflevering 13 van Seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
15:00

Aflevering 8 (Seizoen 7)

3,0 0 x
De Helden worden het maar niet eens over welk televisieprogramma ze zullen kijken. Ze besluiten het conflict op te lossen via een escape room. Het eerste team dat ontsnapt, bepaalt de zender! Bekijk aflevering 8 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 2 (Seizoen 7)

3,0 0 x
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Bekijk aflevering 2 van Seizoen 7 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.