Dinner Date

Augustus 2019
50:00

Seizoen 7 - 21. Maura Pianaro

3,0 15 x
Maura uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 20. James Maennling

3,0 14 x
James uit Brighton kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 19. Steph Haszczyn

4,0 11 x
Steph uit Manchester kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 18. Ollie Ivey

3,0 5 x
Ollie uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 17. Sasha Mason

4,0 9 x
Sasha uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 16. Drue Mock

4,0 6 x
Josh uit Bristol uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 14. Josh Edwards

3,0 6 x
Josh uit Ascot uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 13. Immie Sykes

4,0 12 x
Immie uit Bath kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 12. Alex Mayer

3,0 3 x
Alex uit Ascot kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - Charlotte West

3,0 9 x
Charlotte uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.