Dinner Date

Juli 2019
50:00

Seizoen 6 - Coren

3,0 3 x
Coren uit Londen kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Coren wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Helen

4,0 3 x
Helen uit Essex kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Helen wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Calvin

4,0 3 x
Calvin uit Greater Manchester dineert met drie vrouwen. Wanneer de drie gekozen menu's opgegeten zijn en de dates zijn voorbij, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Sasha

3,0 2 x
Sascha uit Hertfordshire kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Sascha wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Aflevering 19

3,0 4 x
Perry uit Sussex kiest uit vijf potentiële partners drie mensen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Perry wie van de dames hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Aflevering 18

4,0 3 x
Robyn uit Glasgow kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Welke man kan Robyn verleiden voor een tweede date?
50:00

Seizoen 6 - Aflevering 17

4,0 2 x
Luke uit Birmingham dineert met drie vrouwen. Wanneer de drie gekozen menu's opgegeten zijn en de dates zijn voorbij, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Aflevering 16

3,0 4 x
Yazz uit Brighton kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Yazz wie van de mannen ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Aflevering 15

4,0 3 x
Jamie uit Sheffield kiest uit vijf potentiële partners drie mensen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Jamie wie van de dames hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 6 - Aflevering 14

3,0 4 x
Niomi uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mensen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie jongens gegeten heeft, beslist Niomi wie ze opnieuw wil zien
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.