Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dinner Date

Februari 2020
45:00

Seizoen 6 - 4. Dulcie

4,0 5 x
Dulcie uit Bristol kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Dulcie wie ze opnieuw wil zien.
55:00

Seizoen 6 - 3. Matt

3,0 2 x
Matt uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mensen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Matt wie hij opnieuw wil zien.
45:00

Seizoen 6 - 2. Jess

3,0 2 x
Jess uit Essex kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Jess wie ze opnieuw wil zien.
55:00

Seizoen 6 - 1. Damien

4,0 3 x
Damien uit Lancashire kiest uit vijf potentiële partners drie mensen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Damien wie hij opnieuw wil zien.
Augustus 2019
50:00

Seizoen 7 - 21. Maura Pianaro

3,0 24 x
Maura uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 20. James Maennling

3,0 17 x
James uit Brighton kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 19. Steph Haszczyn

4,0 15 x
Steph uit Manchester kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 18. Ollie Ivey

3,0 7 x
Ollie uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 17. Sasha Mason

4,0 18 x
Sasha uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
50:00

Seizoen 7 - 16. Drue Mock

4,0 14 x
Josh uit Bristol uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.