Dinotrux

Dinotrux gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
21:00
Dinotrux

Aflevering 18 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.

Seizoen 1
21:00
Aflevering 17 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 14 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 11 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 5 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 2 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 23 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
21:00
Aflevering 22 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
21:00
Aflevering 19 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
Aflevering 16 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 13 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 1 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 26 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 25 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
22:00
Aflevering 24 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
Aflevering 21 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
Aflevering 20 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
Aflevering 15 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
Aflevering 9 (seizoen 3) van de animatiereeks waarin Ty Rex en de andere vrachtwagens nieuwe vrienden ontmoeten en voor verassende uitdagingen komen te staan.
Door een zware storm komt de groep vast te zitten in de garage. Ze hebben een leuke avond, tot het eten op is en ze een manier moeten vinden om te ontsnappen.
Archief