Discovery Channel's North America

Afleveringen
44:46

Outlaws and skeletons

Verlopen 4,0 47 x
Van het snikhete Death Valley tot de woestijnen van Mexico is water van levensbelang voor de dieren die leven in deze droge gebieden.
45:00

Savage edge

Verlopen 4,0 54 x
De filmmakers riskeerden voor deze aflevering hun leven door een van de zwaarste stormen uit de Amerikaanse geschiedenis te filmen.
44:52

Learn young or die

Verlopen 4,0 41 x
Vijfdelige documentaire reeks over dieren in Noord-Amerika, een van de meest veelzijdige natuurgebieden op aarde.
50:00

No place to hide

Verlopen 3,0 67 x
In deze aflevering ontdekken we de flora en fauna van de enorme graslanden in het midden van Noord-Amerika.
45:12

Born to be wild

Verlopen 3,0 57 x
De reeks begint in de hoge bergen van de Rocky Mountains waar een babysneeuwgeit gevolgd wordt tijdens zijn eerste pasjes in de wijde wereld.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.