Doctor Thorne

Juli 2018
49:00

Aflevering 3

3,0 16 x
Frank en Mary zijn volop bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk, maar Lady Arabella geeft zich nog niet gewonnen. Ze probeert Mary ervan te overtuigen dat met Frank trouwen een zelfzuchtige daad zou zijn.  Louis treedt in de voetsporen van zijn vader als drankverslaafde. Hij vindt er niet beter op dan zich destructief op te stellen en hij beleeft volop plezier in het beledigen van de Greshams, wanneer die hem uitnodigen voor een diner.
46:00

Aflevering 2

3,0 20 x
Het is verkiezingsdag. Sir Roger Scatcherd is volop op zoek naar stemmen, maar zijn gezondheid laat hem in de steek. Hij roept de hulp in van zijn zoon, Louis, maar die heeft meteen een boon voor Mary. Tot grote ontsteltenis van dokter Thorne, die hem niet ziet zitten als partij voor zijn nichtje.  Miss Dunstable overtuigt Frank ervan dat hij zijn hart moet volgen en trouw blijven aan Mary, ook al is de druk van zijn familie nauwelijks verdraaglijk.
46:00

Aflevering 1

4,0 31 x
1855. Mary, het arme nichtje van dokter Thorne, komt te weten dat ze het buitenechtelijk kind blijkt te zijn van zijn overleden broer. Ze wordt verliefd op Frank, de erfgenaam van het landgoed Greshambury. Maar die wordt door zijn moeder tegengehouden zodat hij het familiefortuin niet zou verspillen en ze wil hem koppelen aan een rijke Amerikaanse erfgename. Dokter Thorne ontfermt zich over een zekere Sir Roger Scatcherd, een man met een zwaar alcoholprobleem.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.