Dokters

Dokters herbekijken

Seizoen 2

Aflevering 30

4,1 166 x
De 23-jarige Lotte kan plotseling haar benen niet meer bewegen. Ook haar arm is verlamd. Dokter Siebe staat voor een raadsel. De 24-jarige Fien is bang dat ze de tropische ziekte malaria heeft.

Aflevering 29

3,0 52 x
Guus is een biologische aardappelboer die de laatste tijd vaak vermoeid is. Dokter Siebe denkt te weten van waar de klachten komen. Amber denkt dat ze astma heeft en wil snel medicijnen.

Aflevering 28

2,5 33 x
Niels heeft al enkele weken last van verschillende klachten. Hij heeft last aan de rug, knieën en enkels. Dokter Noortje vermoedt dat Niels' lengte en gewicht aan de basis van de klachten liggen. Anke lokt haar dochter met een smoes naar het ziekenhuis. Het bezoek aan dokter Roos mondt echter anders uit dan verwacht.

Aflevering 27

3,0 17 x
tEen jongeman is neergestoken en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Dokter Peter Paul vermoedt dat zijn patiënt een geperforeerde milt heeft. De 17-jarige Dennis heeft hartkloppingen. Dokter Orlando kan alleen maar raden naar de oorzaak. Tot Dennis' vader een goed bewaard geheim aan het licht brengt.

Aflevering 26

3,0 20 x
Jeffrey is duizelig, constant vermoeid en heeft hoofdpijn. Hij heeft het gevoel dat hij elk moment kan flauwvallen. Jeffreys klachten blijken een heel bijzondere oorzaak te hebben. De kleine Jesse is ernstig ziek. Enkel een chemotherapie kan hem nog redden. Tijdens de behandeling ontstaan er echter ernstige complicaties.

Aflevering 25

4,0 8 x
De 21-jarige Ramon schakelt de hulp in van dokter Orlando omdat zijn gehoor razendsnel achteruitgaat. Hij heeft bovendien last van oorsuizingen. Dokter Orlando onderzoekt zijn patiënt uitvoerig, tot het opeens ernstig fout loopt. Grace heeft last van hoge koorts en weet zelf al waar die vandaan komt. Haar buurvrouw heeft h...

Aflevering 24

4,0 8 x
Er komt een meisje met boulimie in het ziekenhuis terecht. Ze is ondervoed, heeft een gigantisch ondergewicht en is totaal uitgedroogd. Als ze langer had gewacht om zichzelf te laten opnemen, zou ze zijn gestorven aan een hartaanval. Komt het allemaal goed met haar? Dokter Orlando krijgt bezoek van de 24-jarige Amber Verho...

Aflevering 23

3,0 19 x
Een man komt bij de dokter met onder andere erectieproblemen. Hij heeft tevens klachten zoals vermoeidheid en spierpijn. De dokter gaat na of het iets psychisch kan zijn, zoals vaak voorkomt bij erectieproblemen. Na onderzoek blijkt echter dat de man lijdt aan de spierziekte MS.

Aflevering 22

3,0 10 x
De 19-jarige student Daan Bicker heeft lymfeklierkanker en ondergaat zware chemokuren. Dokter Peter Paul stelt voor om over te gaan tot de volgende fase: vernietiging van het zieke beenmerg en een transplantatie met gezond beenmerg. Daans vader en moeder blijken niet de geschikte donoren. De vader neemt dokter Peter Paul a...

Aflevering 21

4,0 17 x
Een man van rond de 40 jaar heeft lymfeklierkanker en krijgt daarom chemotherapie. Deze behandeling beschadigt echter zijn beenmerg en er treden complicaties op. Gelukkig is de broer van de patiënt bereid als donor op te treden. Zal de behandeling aanslaan? Er komt een vrouw met hartklachten bij de arts. Ze komt al langer ...
Archief