Down The Road

Down The Road gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
55:01
Down The Road

De groep vertrekt met de boot terug naar Vancouver, de laatste stop van deze reis. Onderweg zien ze prachtige grizzlyberen, een ervaring die ze nooit zullen vergeten. Vooral omdat de beren, onder toeziend oog van de groep, ervoor zorgen dat de berenpopulatie volgend jaar een tel...

Seizoen 6
49:36
Na enkele dagen back to basics, geniet de groep van de snelheid van een speedboot en van de prachtige natuur die Canada te bieden heeft. Ze spotten tijdens de tocht zeeleeuwen, dolfijnen én walvissen. Tijdens het kajakken heeft het duo Evert en Sabine het moeilijk met het verschil tussen links en rechts. Zij kajakken meer ...
54:25
Vandaag staat de groep voor waarschijnlijk de grootste uitdaging ooit. Ze worden per boot afgezet op een onbewoond eiland, waar ze twee dagen volledig op zichzelf aangewezen zijn. Eten zoeken is prioriteit nummer één. Zo gaan ze krabben vangen en mosselen plukken. Sabine haar droom komt uit: ze wordt omgetoverd tot een ech...
50:05
Vandaag verlaat de bende het vasteland met een wel heel bijzonder vervoermiddel. Ze komen aan in Tofino, een hippe surfplek bij de Stille Oceaan waar de zelfstandigheid van de groep stevig op de proef gesteld wordt.
54:07
De groep komt aan in Vancouver, helemaal in het westen van Canada. Ze verblijven in een prachtig huis bij de oceaan. Maar zowel bij de jongens als de meisjes zorgt de kamerverdeling voor heel wat wrevel. De volgende dag stappen ze de boot op voor een wonderlijk snorkelavontuur tussen zeehonden.
51:57
De groep neemt afscheid van het cowboyleven, tot grote spijt van cowboy Laurens. Ze rijden door naar een andere bijzondere ranch, vol bizons. De groep staat voor een grote uitdaging: een lange wiebelende hangbrug boven een ravijn oversteken, gevolgd door een supersnelle deathride. Rebecca kent geen angst meer en leidt de g...
53:56
Dieter heeft een etentje in een echt baanrestaurant zoals in de films op de planning staan. Een activiteit die gesmaakt wordt door de reisgenoten. Ze worden daarna volledig ondergedompeld in de cowboywereld van Calgary. Ze doen alles wat echte cowboys horen te doen: linedancen, paardrijden en lasso gooien. Jieha!
53:22
Het grote moment is daar: de groep vertrekt richting Canada. Na een lange en vermoeiende reis kunnen ze uitblazen aan het zwembad. De groep gaat skydiven in een windtunnel, een eerste grote uitdaging met de nodige twijfels als gevolg.
Seizoen 5
49:29
Het einde van de reis nadert en daar komen heel wat emoties bij kijken. Na hun primitieve nacht in de jungle heeft de groep wel wat luxe verdiend, dus trekken ze over het water naar het zuiden van Thailand voor de laatste nachten in een villa op het strand. Als kers op de taart wacht hen nog een grote uitdaging...
53:36
Dieter en Saar dagen de groep vandaag uit voor de grootste uitdaging uit de geschiedenis van 'Down the road': ze gaan op eigen benen staan in de jungle. Slapen in een junglehut, en eten maken op een wel erg primitieve manier. Na dit zelfstandige avontuur neemt Dieter hen nog dieper mee de jungle in, waar de hele groep, me...
55:22
Dieter en Saar dompelen de groep vandaag onder in het oorlogsverleden van Thailand: ze brengen een bezoek aan de brug over de rivier Kwai. Slapen doen ze aan en zelfs op diezelfde rivier, in drijvende huizen. En ook de volgende dag ligt de focus op die rivier. Want wie durft een zwemvest aantrekken en zich een heel eind la...
54:55
Vandaag wacht de Thaise hoofdstad: drukte, lawaai, geuren... Er komen waanzinnig veel indrukken op hen af en dat is voor de ene al wat makkelijker dan voor de andere. Met een tuktuk rijden ze door de stad, en ze bekijken Bangkok vanop meer dan 300 meter hoogte. Als kers op de taart staat er ook iets op het menu dat ze tot ...
49:24
Dieter en Saar gaan met de bende helemaal back to basics. Na een wilde trip met een 4x4 komen ze aan bij een bergstam, waar ze slapen in openlucht en douchen met een ton water. De volgende dag wacht hen een wild avontuur op het water én het vertrek naar de hoofdstad van Thailand met de nachttrein.
50:55
De groep bezoekt een opvangplaats voor olifanten. Ze helpen hen eten geven, wandelen mee door de rivier, en Ruben krijgt zelfs een modderige kus. Ellen panikeert tijdens een tocht op een bamboevlot, en tussen Isa en Simon ontstaat stilaan iets moois.
49:41
Dieter heeft een fietstocht in de natuur op de planning staan, maar al snel begeeft de fiets van Ellen het. De groep gaat ook een waterval beklimmen: een heerlijk verkoelende activiteit voor de ene, een moeilijke opdracht voor de andere. En daarna wacht het Thaise nachtleven.
58:00
29 augustus 2022 van Down The Road is uitgezonden op maandag 29 augustus 2022 om 20:35 uur en was te zien op Eén.
Seizoen 4
51:00
Als echte rendierherders brengt het reisgezelschap de nacht door bij de kudde in een tent. De nacht heeft er bij Lore sterk ingehakt en iedereen heeft nood aan wat ontspanning, want de grootste beproeving van de reis staat hen nog te wachten: ijsklimmen. De groep haalt alles uit de kast om de berg te lijf te gaan.
45:00
De groep is terug herenigd en trekt het bos door met kaart en kompas. Kevin en Pieter moeten voor het avondeten zorgen, maar de vissen happen niet. Rendierherder Petri krijgt bezoek en hulp van de reisgenoten. De dieren en de natuur brengen heel de groep tot rust.
47:00
Dieter en Saar laten de groep even los, ze mogen alleen wonen. De tortelduifjes Lisa en Kevin krijgen zelfs hun eigen woonst.  De groep geniet met volle teugen van de zelfstandigheid. Maar een relatiebreuk zorgt voor heel wat commotie.  Dieter zorgt voor wat afleiding met een racewedstrijd op een ijscircuit.
45:00
De groep test een lokaal vervoersmiddel uit: de hondenslee. Maar niet iedereen is even grote fan van honden. Eindbestemming van de hondenslee: een ijshotel. De koude nacht eist zijn tol, Kevin laat zich van een heel andere kant zien. Dat komt bij heel de groep hard binnen.
Archief