Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Down The Road

Seizoen 4
51:00

Seizoen 4, Aflevering 6

4,0 626 x
Als echte rendierherders brengt het reisgezelschap de nacht door bij de kudde in een tent. De nacht heeft er bij Lore sterk ingehakt en iedereen heeft nood aan wat ontspanning, want de grootste beproeving van de reis staat hen nog te wachten: ijsklimmen. De groep haalt alles uit de kast om de berg te lijf te gaan.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 5

4,0 302 x
De groep is terug herenigd en trekt het bos door met kaart en kompas. Kevin en Pieter moeten voor het avondeten zorgen, maar de vissen happen niet. Rendierherder Petri krijgt bezoek en hulp van de reisgenoten. De dieren en de natuur brengen heel de groep tot rust.
47:00

Seizoen 4, Aflevering 4

4,8 228 x
Dieter en Saar laten de groep even los, ze mogen alleen wonen. De tortelduifjes Lisa en Kevin krijgen zelfs hun eigen woonst.  De groep geniet met volle teugen van de zelfstandigheid. Maar een relatiebreuk zorgt voor heel wat commotie.  Dieter zorgt voor wat afleiding met een racewedstrijd op een ijscircuit.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 3

3,8 284 x
De groep test een lokaal vervoersmiddel uit: de hondenslee. Maar niet iedereen is even grote fan van honden. Eindbestemming van de hondenslee: een ijshotel. De koude nacht eist zijn tol, Kevin laat zich van een heel andere kant zien. Dat komt bij heel de groep hard binnen.
43:00

Seizoen 4, Aflevering 2

3,9 332 x
Met een rendierslede wordt de groep afgezet aan een typisch Finse sauna, waar ze letterlijk en figuurlijk ondergedompeld worden in de saunacultuur. Na de ontspanning is het tijd voor inspanning: langlaufen. Niet iedereen gaat even goed vooruit op latten en dat zorgt voor heel wat frustratie.
45:00

Seizoen 4, Aflevering 1

4,2 927 x
Dieter brengt zijn reisgenoten van seizoen 1 een bezoekje om hen uit te nodigen om er opnieuw samen op uit te trekken. Op de dag van vertrek staat hen meteen een verrassing te wachten: de zes moeten de reis naar het Hoge Noorden alleen aanvatten. Eens aangekomen is het al meteen tijd voor feest want Kevin is jarig.
48:00

Aflevering 10 (Seizoen 3)

4,5 604 x
Vlaanderen heeft intussen meegeleefd met het Down the road-avontuur en voor de groep is er heel wat veranderd sinds ze een jaar geleden op het vliegtuig stapten richting Spanje. In deze aflevering blikken ze nog één keer terug op de hoogtepunten van hun reis. Bekijk aflevering 10 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 9 (Seizoen 3)

4,3 996 x
De laatste etappe van de reis is ingezet. Met kamelen trekt de groep de woestijn in. Bij Jaimie steken de vlinders voor Brenda terug de kop op. Dieter heeft voor de groep nog een laatste adembenemende activiteit gepland: parapente. Met een sprookjesachtig einddiner sluit de groep hun geweldige reis af. Bekijk aflevering 9 ...
44:00

Aflevering 8 (Seizoen 3)

4,5 588 x
De groep ruilt het bruisende Marrakesh in voor het adembenemende Atlasgebergte. Hier leren ze de minder toeristische kant van Marokko kennen. Dieter neemt de groep mee de bergen in, waar ze per ezel of te voet een tocht maken. Een tocht die voor velen een grote uitdaging vormt. Bekijk aflevering 8 van seizoen 3 met VRT NU...
44:00

Aflevering 7 (Seizoen 3)

4,9 548 x
Na de eerste kennismaking met Marokko is het nu tijd voor een echte onderdompeling in de Marokkaanse cultuur: van ontspannen in een lokale hamam tot een spannende scheerbeurt bij de barbier. De vele kleuren, geuren, muziek en prikkels maken veel indruk en dat is niet voor iedereen gemakkelijk. Bekijk aflevering 7 van seiz...
Archief