Down The Road

2018
45:00

Aflevering 4

3,2 152 x
In de vierde aflevering heeft Dieter nog één verrassing voor de groep op Duitse bodem: de groep mag voor de allereerste keer zélf met de auto leren rijden... Daarna gaat het richting Luxemburg voor een shopuitstap, en de etappe eindigt in een prachtig Frans kasteel in de Champagnestreek. De groep geniet van het leven als kasteelheren en -dames.
46:00

Aflevering 3

3,0 115 x
De groep laat Monschau achter om wat verderop in Duitsland enkele dagen in hotel Sonnenhof door te brengen.  Hier kan iedereen nog een keer tonen wat hij hij/zij allemaal kan, want de hele groep mag van hotelbaas Arie even meedraaien in zijn hotel...  En ook op romantisch vlak gebeurt er heel wat, want bij de twee koppeltjes zit er plots een haar in de boter.
45:00

Aflevering 2

4,7 201 x
Vandaag verplaatst de groep zich van Nederland naar Duitsland. Daar staat o.a. een avontuurlijke dropping op het programma. De groep wordt steeds hechter en er worden zelfs al koppeltjes gevormd...
46:00

Aflevering 1

4,8 398 x
In de eerste aflevering maakt de groep zich op om op roadtrip te vertrekken. De eerste stop is Veere, in het Nederlandse Zeeland. Op het programma staan een teambuildingactiviteit en een boottocht.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.