Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Down The Road Ketnet

Down The Road Ketnet herbekijken

Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 20

4,0 38 x
Vlaanderen heeft intussen meegeleefd met het 'Down the road'-avontuur en voor de groep is er heel wat veranderd sinds ze een jaar geleden op het vliegtuig stapten richting Spanje. We komen van de groep te weten hoe het met hen gaat én hoe de reis hun leven voorgoed veranderd heeft.

Seizoen 3, Aflevering 19

3,0 9 x
Vlaanderen heeft intussen meegeleefd met het 'Down the road'-avontuur en voor de groep is er heel wat veranderd sinds ze een jaar geleden op het vliegtuig stapten richting Spanje. Ze blikken terug op de hoogtepunten van hun reis.

Seizoen 3, Aflevering 18

3,0 4 x
Dieter heeft voor de groep nog een laatste adembenemende activiteit gepland: parapente. Met een sprookjesachtig einddiner sluit de groep hun geweldige reis af.

Seizoen 3, Aflevering 17

3,0 4 x
De laatste etappe van de reis is ingezet. Met kamelen trekt de groep de woestijn in. Bij Jaimie steken de vlinders voor Brenda terug de kop op.

Seizoen 3, Aflevering 16

4,0 4 x
Dieter neemt de groep mee de bergen in, waar ze per ezel of te voet een tocht maken. Een tocht die voor velen een grote uitdaging vormt.

Seizoen 3, Aflevering 15

4,0 8 x
De groep ruilt het bruisende Marrakesh in voor het adembenemende Atlasgebergte. Hier leren ze de minder toeristische kant van Marokko kennen.

Seizoen 3, Aflevering 14

4,0 7 x
De vele kleuren, geuren, muziek en prikkels maken veel indruk en dat is niet voor iedereen gemakkelijk.

Seizoen 3, Aflevering 13

4,0 11 x
Na de eerste kennismaking met Marokko is het nu tijd voor een echte onderdompeling in de Marokkaanse cultuur: ontspannen in een lokale hamam.

Seizoen 3, Aflevering 12

4,0 18 x
Vooral Peter heeft het moeilijk om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving en ook in de rest van de groep ontstaan spanningen.

Seizoen 3, Aflevering 11

3,0 13 x
Het reisgezelschap neemt afscheid van Spanje en zet koers naar Marokko. Iedereen kijkt ernaar uit de prachtige bergen, de uitgestrekte woestijn en de sprookjesachtige steden te gaan ontdekken. Maar de eerste kennismaking met het land verloopt toch niet zo vlot.
Archief