Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Down The Road Ketnet

Seizoen 2
23:00

Seizoen 2, Aflevering 20

3,0 5 x
Iedereen blikt terug op de hoogtepunten van de reis en nadien is het tijd om terug naar huis te vliegen.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 19

3,0 5 x
Het einde van de reis nadert. Samen beleeft de groep nog één onvergetelijke activiteit: een ballonvaart boven de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 18

4,0 6 x
De groep waagt zich aan een Zuid-Afrikaans diner met héél spannende gerechten en vertrekt op safari in de hoop 'the big five' te kunnen spotten.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 17

3,0 2 x
De groep geniet met volle teugen van wat rust en pure luxe. Wanneer ze aankomen in een lodge in een groot dierenpark, lijken Geoffrey en Charlotte helemaal voor elkaar te vallen. Al loopt het tussen hen toch niet helemaal van een leien dakje.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 16

3,0 5 x
Na het wildkamperen wacht de groep een spannende uitdaging. Wie hoogtevrees heeft, kan die gaan overwinnen tijdens een death ride van maar liefst 2 kilometer lang.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 15

4,0 3 x
De groep geniet van het trage leven midden in de natuur tijdens twee dagen wildkamperen. Geoffrey en Charlotte lijken in dit prachtige decor steeds meer tot elkaar aangetrokken te worden terwijl Maarten zijn verliefdheid voor Saar maar niet kan loslaten.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 14

4,0 5 x
Na de stevige teambuilding verdient de groep een heerlijk en ontspannende massage. Ze genieten met volle teugen. De volgende ochtend vertrekken ze naar hun volgende verblijfplaats en die is heel wat minder luxueus.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 13

3,0 2 x
Na de grote emoties en de liefdesperikelen kan de ploeg wel een verzetje gebruiken. Bij een potje minigolf wordt al snel duidelijk wie goed tegen zijn verlies kan en wie niet. Om de vrienschapsbanden nog wat te verstevigen heeft Dieter ook nog een pittige teambuilding georganiseerd.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 12

4,0 2 x
De groep maakt zich klaar voor een bijzondere avond. Alles wordt in gereedheid gebracht voor een etentje met Dieter en Saar. En na het alleen wonen heeft de groep een beloning verdiend. Dieter neemt hen mee op hotel.
26:00

Seizoen 2, Aflevering 11

3,0 2 x
De groep mag van Dieter en Saar proeven van het zelfstandige leven door helemaal alleen in een huis te verblijven. Het plan trekken blijkt heel goed te lukken, maar de vrijheid zorgt er ook voor dat de vakantieromance tussen Yens en Charlotte hoog oplaait. Heel wat grote emoties zijn het logische gevolg.
Archief