Down The Road Ketnet

Down The Road Ketnet gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Down The Road Ketnet

Vlaanderen heeft intussen meegeleefd met het 'Down the road'-avontuur en voor de groep is er heel wat veranderd sinds ze een jaar geleden op het vliegtuig stapten richting Spanje. We komen van de groep te weten hoe het met hen gaat én hoe de reis hun leven voorgoed veranderd he...

Seizoen 3
Vlaanderen heeft intussen meegeleefd met het 'Down the road'-avontuur en voor de groep is er heel wat veranderd sinds ze een jaar geleden op het vliegtuig stapten richting Spanje. Ze blikken terug op de hoogtepunten van hun reis.
Dieter heeft voor de groep nog een laatste adembenemende activiteit gepland: parapente. Met een sprookjesachtig einddiner sluit de groep hun geweldige reis af.
De laatste etappe van de reis is ingezet. Met kamelen trekt de groep de woestijn in. Bij Jaimie steken de vlinders voor Brenda terug de kop op.
Dieter neemt de groep mee de bergen in, waar ze per ezel of te voet een tocht maken. Een tocht die voor velen een grote uitdaging vormt.
De groep ruilt het bruisende Marrakesh in voor het adembenemende Atlasgebergte. Hier leren ze de minder toeristische kant van Marokko kennen.
De vele kleuren, geuren, muziek en prikkels maken veel indruk en dat is niet voor iedereen gemakkelijk.
Na de eerste kennismaking met Marokko is het nu tijd voor een echte onderdompeling in de Marokkaanse cultuur: ontspannen in een lokale hamam.
Vooral Peter heeft het moeilijk om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving en ook in de rest van de groep ontstaan spanningen.
Het reisgezelschap neemt afscheid van Spanje en zet koers naar Marokko. Iedereen kijkt ernaar uit de prachtige bergen, de uitgestrekte woestijn en de sprookjesachtige steden te gaan ontdekken. Maar de eerste kennismaking met het land verloopt toch niet zo vlot.
Om het einde van het alleen wonen te vieren organiseren de zes reisgenoten een diner en een knalfuif. Peter zit in de knoop met zijn gevoelens en verrast iedereen met een liefdesverklaring.
Er wacht de groep een activiteit aan hoge snelheid: ze gaan karten op een racecircuit. Brenda profileert zich als een brokkenpiloot.
Sophie heeft wat moeite om haar draai te vinden en neemt afstand van haar lief Jaimie.
De groep neemt afscheid van Jeroen en gaat weer met z'n achten verder. Na slapen in hangmatten en tenten is het tijd voor een verdiende portie luxe in een mooi vakantiehuis. En deze keer mag de groep zonder Dieter en Saar genieten, want ze mogen twee dagen lang volledig hun plan trekken.
Naast culinair genot staat er ook adrenaline op de menukaart. De groep waagt zich aan canyoning.
Dieter heeft een speciale, bekende gast uitgenodigd. Samen met hem verdiept de groep zich in de Spaanse keuken.
Sophie en Jaimie delen hun geheim met de rest van de groep.
De groep doorkruist Spanje op weg naar de volgende bestemming: een typische haciënda tussen de paarden. De nieuwe locatie brengt wat uitdaging met zich mee, o.a. ook omdat de slaapplaatsen die Dieter heeft voorzien niet de meest comfortabele zijn.
Op hun bestemming wacht de groep al een spannende eerste uitdaging: speleologie. In donkere grotten worden de eerste grenzen van deze reis verlegd.
De nieuwe groep reisgezellen ontmoet elkaar voor de eerste keer in de vertrekhal van de luchthaven. Nog voor ze op het vliegtuig richting Spanje stappen, slaat Cupido al toe.
Archief