Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Down The Road Ketnet

Mei 2020
24:00

Aflevering 2 (Seizoen 3)

4,0 3 x
Op hun bestemming wacht de groep al een spannende eerste uitdaging: speleologie. In donkere grotten worden de eerste grenzen van deze reis verlegd. Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
24:00

Aflevering 1 (Seizoen 3)

3,0 3 x
De nieuwe groep reisgezellen ontmoet elkaar voor de eerste keer in de vertrekhal van de luchthaven. Nog voor ze op het vliegtuig richting Spanje stappen, slaat Cupido al toe. Bekijk aflevering 1 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Maart 2020
24:00

Aflevering 16 (Seizoen 1)

4,0 12 x
Italië is de laatste bestemming van de groep. Per helikopter vliegen ze de Alpen over om samen te genieten van een heerlijke, welverdiende pizza. Bekijk aflevering 16 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
22:00

Aflevering 15 (Seizoen 1)

4,0 5 x
De groep bereidt zich voor op een spannende uitdaging. Ze gaan over een brug lopen die tussen twee bergtoppen hangt. Dit is voor Kevin en Hélène een hele uitdaging. Bekijk aflevering 15 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 14

4,0 5 x
De groep laat Frankrijk achter zich en steekt per boot het meer van Genève over om in Zwitserland te raken. Daar ontdekken ze hun prachtige nieuwe slaapplaats.
23:00

Aflevering 14 (Seizoen 1)

3,0 10 x
De groep laat Frankrijk achter zich en steekt per boot het meer van Genève over om in Zwitserland te raken. Daar ontdekken ze hun prachtige nieuwe slaapplaats. Bekijk aflevering 14 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
22:00

Aflevering 13

3,0 11 x
Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois op.
22:00

Aflevering 13 (Seizoen 1)

4,0 6 x
Dieter en Kevin wachten bij de dokter op nieuws over Lisa. De goede uitslag wordt gevierd met een feest. Pieter blijft bij Lisa die nog wat moet rusten en tussen de twee bloeit opnieuw iets moois op. Bekijk aflevering 13 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
23:00

Aflevering 12

4,0 9 x
De groep haalt zijn beste Frans boven om alle juiste ingrediënten te kopen voor hun diner. Ze koken zelfstandig een hele maaltijd voor Dieter en Griet. De volgende dag start vrolijk maar plots voelt Lisa zich niet goed.
23:00

Aflevering 11

4,0 3 x
Op dag twee van het kamperen staat een tochtje met paarden gepland. Voor Lore een hoogdag maar voor vele anderen een serieuze uitdaging. Het kamperen wordt afgesloten met een nacht in openlucht. De volgende dag trekt de bende naar de Bourgogne, waar Dieter hen een opdracht geeft.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.