Dr. 90210

Dr. 90210 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:08
Dr. 90210
Verlopen

De camera's volgen Beverly Hills' beste vrouwelijke plastisch chirurgen terwijl ze het vertrouwen van hun patiënten proberen op te bouwen. Met operaties als vaginale verjonging, plastische chirurgie in het gezicht en meer.

Seizoen 7
37:58
Verlopen
Dr. Lee helpt een vrouw met haar verleden, Dr. Cat doet haar grootste buikwandcorrectie ooit, en een influencer laat Dr. Kelly haar vet bevriezen.
38:36
Verlopen
Dr. Kelly geeft een mama-make-over, Dr. Q ontmoet een vrouw met een derde borst, en een Madonna-look-alike heeft een niet-chirurgische opkikker nodig.
38:50
Verlopen
Dr. Lee herstelt de uitgestrekte en gescheurde oorlellen van haar patiënt. Dr. Cat helpt een plus-size model met haar overtollige huid. Een zuidelijke schoonheid hoopt dat Dr. Q haar kan helpen om te stoppen met overmatig zweten.
38:42
Verlopen
Dr. Q voert een riskante uit, een vrouw met pectus excavatum vraagt Dr. Kelly om hulp en een patiënt vraagt Dr. Cat naar het aanbrengen van kuiltjes.
38:44
Verlopen
Dr. Lee helpt een vrouw er zo jong uit te zien als ze zich voelt, Dr. Cat geeft een voetbalvrouw haar kont terug en Dr. Q herstelt haar man's haar.
38:40
Verlopen
Dr. Q ziet een cyste ter grootte van een honkbal, een 31-jarige yoga-instructeur wil een dubbele borstamputatie en een vrouw vraagt Dr. Lee om hulp.
39:12
Verlopen
Dr. Killeen voert een borstverkleining uit bij een patiënte met borsten in maat M. Een transgendermodel wil dat dr. Lee haar neus er vrouwelijker uit laat zien.
Archief