Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dr Ken

Dr Ken herbekijken

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Ken Tries Stand Up

3,0 8 x
Een bezoek van een voormalige studievriend zet Ken ertoe aan om een van zijn vroegere dromen na te jagen: stand-upcomedian worden. De comedywereld blijkt echter harder dan gedacht.
Seizoen 2
20:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Ken's Big Audition

3,0 16 x
Ken mag auditie doen voor een rolletje in een nieuwe sitcom en staat vervolgens voor een grote beslissing. Molly wordt toegelaten tot Stanford University. Allison ziet op tegen haar vertrek. Pat wil Damona vertellen dat hij van haar houdt, maar dan duikt zijn ex-vrouw plots op.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Clark's Big Surprise

3,0 14 x
Clark nodigt iedereen uit voor een barbecue, maar verzwijgt dat hij en Connor in het huwelijk zullen treden. Damona vindt het tijd om iedereen in te lichten over haar en Pat.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Pat and the CEO

3,0 13 x
Charles Evans, de CEO van Welltopia, komt langs. Pat wil opslag en vraagt Ken om een goed woordje voor hem te doen bij Charles, met wie hij een goede verstandhouding heeft. Jae wordt toegelaten tot de Rhode Island School of Design. Maar wat betekent dit voor zijn relatie met Molly? Clark vermoedt dat Demona en Pat opnieuw ...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Ken's Professor

3,0 11 x
Dr. Erwin, een vroegere professor van Ken, komt langs in de kliniek. De man blijkt nog geen haar veranderd te zijn. Damona en Pat hebben moeite om zich te beheersen. Allison wordt gek van haar nieuwe assistente, die nogal praatlustig is.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Allison Finds a LUmp

3,0 12 x
Dave bereidt zich voor op zijn rol van Peter Pan in het schooltoneel. Ken is er niet gerust in wanneer Allison een knobbeltje voelt in een van haar borsten. Pat geeft aan Damona toe dat hij haar mist.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Pat's Rash

4,0 4 x
Wanneer Pat plots vol uitslag staat, komt zijn date met Megan in het gedrang. Hij laat zich testen op allergieën, maar wanneer die uitslagen negatief blijken, vermoedt Allison dat de aandoening stressgerelateerd is. Dave vangt flarden op van een gesprek tussen zijn ouders en trekt de verkeerde conclusies.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - A Dr. Ken Valentine's Day

4,0 16 x
Allison doet alsof Valentijnsdag haar niet kan schelen, maar hoopt stiekem toch dat Ken een verrassing voor haar in petto heeft. Molly en Jae verzetten zich tegen heel het valentijnsgedoe. Pat verontschuldigt zich bij Megan.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Ken and the Basketball Star

4,0 10 x
Danny, een basketbalspeler en medestudent van Molly, komt langs bij Ken met een gezwollen enkel. Ken vreest echter dat er meer aan de hand is. Clark ergert zich aan enkele gewoontes van Connor, maar Damona wijst hem op het feit dat hij gewoon heel lang alleen heeft gewoond.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - A Day in the Life

4,0 12 x
Een cameraploeg volgt het reilen en zeilen in Welltopia. Ken ziet dit eerder als een kans om zijn komisch talent onder de aandacht te brengen dan om zijn bekwaamheid als arts te tonen. Damona probeert zo sympathiek mogelijk over te komen.
Archief