Dr Ken

Dr Ken gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Dr Ken

Ken mag auditie doen voor een rolletje in een nieuwe sitcom en staat vervolgens voor een grote beslissing. Molly wordt toegelaten tot Stanford University. Allison ziet op tegen haar vertrek. Pat wil Damona vertellen dat hij van haar houdt, maar dan duikt zijn ex-vrouw plots op.

Seizoen 1
Clark nodigt iedereen uit voor een barbecue, maar verzwijgt dat hij en Connor in het huwelijk zullen treden. Damona vindt het tijd om iedereen in te lichten over haar en Pat.
Charles Evans, de CEO van Welltopia, komt langs. Pat wil opslag en vraagt Ken om een goed woordje voor hem te doen bij Charles, met wie hij een goede verstandhouding heeft. Jae wordt toegelaten tot de Rhode Island School of Design. Maar wat betekent dit voor zijn relatie met Molly? Clark vermoedt dat Demona en Pat opnieuw ...
Dr. Erwin, een vroegere professor van Ken, komt langs in de kliniek. De man blijkt nog geen haar veranderd te zijn. Damona en Pat hebben moeite om zich te beheersen. Allison wordt gek van haar nieuwe assistente, die nogal praatlustig is.
Dave bereidt zich voor op zijn rol van Peter Pan in het schooltoneel. Ken is er niet gerust in wanneer Allison een knobbeltje voelt in een van haar borsten. Pat geeft aan Damona toe dat hij haar mist.
Wanneer Pat plots vol uitslag staat, komt zijn date met Megan in het gedrang. Hij laat zich testen op allergieën, maar wanneer die uitslagen negatief blijken, vermoedt Allison dat de aandoening stressgerelateerd is. Dave vangt flarden op van een gesprek tussen zijn ouders en trekt de verkeerde conclusies.
Allison doet alsof Valentijnsdag haar niet kan schelen, maar hoopt stiekem toch dat Ken een verrassing voor haar in petto heeft. Molly en Jae verzetten zich tegen heel het valentijnsgedoe. Pat verontschuldigt zich bij Megan.
Danny, een basketbalspeler en medestudent van Molly, komt langs bij Ken met een gezwollen enkel. Ken vreest echter dat er meer aan de hand is. Clark ergert zich aan enkele gewoontes van Connor, maar Damona wijst hem op het feit dat hij gewoon heel lang alleen heeft gewoond.
Een cameraploeg volgt het reilen en zeilen in Welltopia. Ken ziet dit eerder als een kans om zijn komisch talent onder de aandacht te brengen dan om zijn bekwaamheid als arts te tonen. Damona probeert zo sympathiek mogelijk over te komen.
Ken en Allison maken kennis met Jae. Ze zijn in de wolken met een geneeskundestudent als vriend voor hun dochter. Maar dan doet Jae een verrassende onthulling. Damona stelt vast dat Pat haar niet op dezelfde manier behandelt als de rest van het niet-medisch personeel.
Ken biecht aan Allison op dat zijn nieuwe stagiaire met hem flirt. Allison beweert niet jaloers te zijn, tot ze het flirterige gedrag van Erin met eigen ogen aanschouwt. Molly is teleurgesteld dat ze sinds hun date niets meer van Jae gehoord heeft.
Allison organiseert een kerstfeestje voor alle werknemers van Welltopia, zodat ze kan bewijzen dat ze weet hoe ze plezier moet maken. D.K. speelt voor Kerstman in de bibliotheek en Dave is zijn elf. Clark wil Connor verrassen met een speciaal kerstcadeau, maar Connor zelf komt ook met een verrassing van formaat opzetten.
Ken maakt een fout die verregaande gevolgen had kunnen hebben voor een van zijn patiënten. Hij wil zich excuseren, maar Pat vindt dat geen goed idee. D.K. probeert Molly te koppelen aan Jae, de kleinzoon van zijn kapper. Molly is vastberaden om de jongeman af te wijzen, tot ze hem daadwerkelijk ontmoet.
Na een aanvaring met Ken besluit D.K. in te trekken bij Linda. Ken heeft al gauw spijt van zijn reactie. Pat vraagt Dave om zich voor te doen als haar geadopteerde zoon zodat hij indruk kan maken op een zekere Megan. Allison en Molly genieten van een verwendagje in een kuuroord.
Allison overtuigt Ken om samen met de kinderen naar haar ouders te rijden voor het Thanksgivingetentje. De verkeersdrukte in combinatie met de fratsen van haar man en kinderen, doen Allison echter compleet doordraaien.
Dave krijgt een uitnodiging om deel te nemen aan 'Shark Tank'. Hoewel Ken in eerste instantie opgetogen is, vreest hij nadien dat zijn zoon slecht behandeld zal worden. Pat is laaiend enthousiast over het stagewerk van Molly.
Wanneer enkele vrienden van zijn vader de spot met hem drijven omdat hij amper een woord Koreaans kan spreken, besluit Ken om taallessen te gaan volgen. Clark is trots dat hij gesprekken met de verpleegsters mag leiden, maar ziet wel op tegen een gesprek met Pat.
Allison vindt het jammer dat Dave niet meer zo enthousiast is over Halloween als vroeger. D.K. probeert zijn kleinzoon terug warm te krijgen voor de traditie door hem enkele Koreaanse griezelverhalen te vertellen.
Ken maakt zich zorgen over zijn huwelijk wanneer D.K. aankondigt dat hij gescheiden is. Dave denkt na over de situatie van zijn grootvader en zijn eigen relatie met Emily.
Molly en D.K. proberen een buurmeisje af te schepen dat voortdurend komt staren naar Albert. Ken is misnoegd wanneer Pat gevraagd wordt om het jaarlijkse Welltopia-banket te organiseren.
Archief