Dr. Quinn: Medicine Woman

Laatste aflevering
Dr. Quinn: Medicine Woman

Matthew komt door een instorting vast te zitten en moet gered worden. Loren weigert stakers krediet te geven en wordt daardoor geboycot.

Dr. Quinn: Medicine Woman gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Mike denkt na over haar leven als ze op kerstavond bezoek krijgt van de behulpzame geest van Charlotte Cooper.
Wanneer een misverstand ertoe leidt dat de cavalerie Sully een premie toekent, verbergen Matthew, Colleen en Brian hun gewonde vriend.
Aan de vooravond van de 'Sweethearts Dance' ziet Mike Sully met Dorothy en wordt Colleen beschuldigd van het stelen van het vriendje van een vriend.
Wanneer Colorado Springs wordt getroffen door een ernstige droogte, brengen Jake en Loren de stadsmensen in gevaar door water uit de Cheyenne te stelen.
Mike ontmoet een andere dokter terwijl ze op reis is om voor haar moeder in Boston te zorgen. Sully twijfelt ondertussen of hij wel of niet voor haar zal vechten.
Dr. Quinn probeert de dorpelingen ervan te overtuigen dat vaccinatie tegen de pokken noodzakelijk is. Intussen arriveert de vader van Brian, Colleen en Matthew in de stad.
Winkelier Loren Bray houdt zijn schoonzoon Sully Joe verantwoordelijk voor de vroege dood van zijn dochter Abigail. Als hij beseft dat hij nog de hypotheek op het huis heeft dat ondertussen bewoond is door dokter Quinn, eist hij zijn geld terug.
Het hele dorp staat in rep en roer. Ingrids broer Jon heeft een van Olivia's koeien gestolen om zijn uitgehongerde familie te voeden. De dorpelingen zijn woest en willen Jon lynchen. Dr. Mike ziet geen andere oplossing dan Kid Cole in te schakelen, een man die veel respect afdwingt.
Mike is verrast wanneer ze bezoek krijgt van haar moeder, die ze al enkele jaren niet meer heeft gezien. Aanvankelijk is ze niet zo gesteld op het leven in het Wilde Westen en behandelt ze Mike, haar kinderen en de dorpelingen zeer koel. Maar dan beseft de vrouw dat ze de relatie met haar dochter niet wil vertroebelen.
Dorothy zit in de cel. Ze wordt beschuldigd van de moord op haar man. Ze beweert echter dat ze handelde uit zelfverdediging. Dr. Mike probeert medisch bewijsmateriaal te verzamelen om te bewijzen dat Dorothy haar man niet vermoord heeft.
Een beroemde oorlogsfotograaf realiseert zich dat hij waarschijnlijk zal moeten stoppen met werken wanneer dr. Mike ontdekt dat hij blind wordt.
In het huis van een overleden vrouw wordt een jongen aangetroffen. Dr. Mike neemt hem in huis terwijl ze probeert te ­achterhalen wie hij is en of hij familie heeft.
Tijdens een uitstapje met Sully kwam Brian lelijk ten val, met een hersenletsel tot gevolg. Dr. Mike verwijt Sully dat hij verantwoordelijk is voor het incident, en begint voorzichtig aan de riskante operatie. Ondertussen discussiëren de dorpelingen over de plaats waar het nieuwe schoolgebouw moet komen.
Colleen wordt verliefd op Sully na het lezen van een romantisch boek. Ze brengt echter haar eigen leven in gevaar wanneer ze verstrikt raakt in een situatie waarin hij haar moet redden.
Nadat dr. Mike werd neergeschoten door een onbekende man, heeft ze het moeilijk om de draad van haar leven weer op te pakken en vertoont ze symptomen van een posttraumatische stressstoornis.
Met Kerstmis in aantocht keren Mike en Sully terug naar Colorado Springs. Maar onderweg worden ze tegengehouden door een stel pas gehuwden die de weg kwijt zijn. Daniel denkt na over een werkaanbieding waarvoor hij de stad zou moeten verlaten.
Dokter Quinn treedt op als bemiddelaarster tussen de Indianen en het leger om een vredesverdrag te ondertekenen.
Het dorp komt in gevaar door een aantal corrupte zakenmannen. Ze beloven vooruitgang en grote winsten, maar brengen alleen maar problemen. Sully probeert een oplossing te vinden.
Het stadje krijgt bezoek van de cowboy Red McCall. Hij verdwijnt net zo snel als hij gekomen is, nadat hij Lorens winkel berooft. Zijn zieke baby laat hij achter bij Mike.
Archief