Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drake & Josh

Juli 2020

Seizoen 4, Aflevering 13 (Danswedstrijd)

4,0 10 x
Josh besluit mee te doen aan een danswedstrijd van een tv-zender en Drake hoort dat hij blijft zitten dit jaar. Maar dan komt hij erachter dat er bij de danswedstrijd ook studiepunten te verdienen zijn, en hij pakt Josh zijn danspartner af.

Seizoen 4, Aflevering 14 (Een harde les)

4,0 8 x
Drake en Josh worden opgepakt met valse id-bewijzen. Audrey en Walter besluiten om ze op te geven voor een politieprogramma om ze een wijze les te leren. Maar tijdens het programma wordt de auto waarin ze zitten gekaapt door een echte crimineel.

Seizoen 4, Aflevering 3 (De bruiloft)

3,0 5 x
Drake en Josh moeten naar de bruiloft van hun oudtante Catherine. En ze moeten op tijd zijn, want zij hebben de bruidstaart bij zich. Maar de reis verloopt niet helemaal zoals ze gehoopt hadden.

Seizoen 4, Aflevering 8 (De storm)

4,0 6 x
Drake gaat met zijn band optreden, maar het weer gooit roet in het eten en dat terwijl Walter mooi weer had voorspeld. Walter wordt door zijn baas meteen op zijn nummer gezet.
Juni 2020

Seizoen 4, Aflevering 7 (Een etentje met Bobo)

4,0 19 x
Drake en Josh besluiten samen een auto te kopen, maar wanneer ze het niet eens kunnen worden, koopt Drake van het geld een orang-oetan. Wanneer iemand tienduizend dollar biedt, verkopen ze hem weer, maar de koper blijkt een enge dokter die apen eet.

Seizoen 4, Aflevering 8 (Dol op sushi)

3,0 12 x
Drake en Josh geven zich op voor het programma Pump My Room. Of eigenlijk geven ze hun ouders op. Als cadeau voor hun trouwdag willen ze de woonkamer laten verbouwen. Het programma blijkt alleen nep.

Seizoen 4, Aflevering 9 (De boomhut)

4,0 7 x
Drake en Josh schieten hun modelraket in de boomhut van de buren, die daardoor afbrandt. Ze moeten een nieuwe boomhut bouwen voor de buren en dat lijkt heel aardig te gaan. Al snel blijkt echter dat ze toch niet zo handig zijn.

Seizoen 4, Aflevering 19 (Helikopter)

4,0 7 x
Drake wint een helikoptervlucht met parachutesprong in de bioscoop, maar Audrey en Walter willen niet dat hij gaat. Hij gaat toch en uiteindelijk belanden hij en Josh samen in een vliegende helikopter zonder piloot.

Seizoen 4, Aflevering 5 (Dateduel)

3,0 7 x
Josh daagt Drake uit voor een weddenschap. Wie kan de meeste meiden versieren in een week? Drake wordt echter verliefd op Carly en wil de weddenschap stoppen, maar dan hoort Carly wat het plan was en voelt ze zich gebruikt door Drake.

Seizoen 4, Aflevering 2 (Een Hondenbaan)

3,0 15 x
Josh biedt aan om voor de hond en de planten van mevr. Hayfer te zorgen terwijl zij een weekend weg is. De hond, Tiberius, blijkt echter niet van het bezoek te houden en Drake en Josh sluiten zichzelf op in het toilet.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.