Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drake & Josh

Mei 2020

Seizoen 3 (Drake & Josh in Hollywood, deel 1)

3,0 12 x
Audrey en Walter gaan op vakantie en geven de jongens de verantwoordelijkheid om Megan naar het vliegveld te brengen voor haar vakantie. In de drukte zetten ze Megan op het verkeerde vliegtuig. Drake en Josh besluiten haar achterna te reizen naar LA.

Seizoen 3 (Drake & Josh in Hollywood, deel 2)

4,0 4 x
Drake en Josh belanden in Los Angeles waar ze het al snel aan de stok krijgen met een bende valsmunters. Terwijl haar broers worden ontvoerd, geniet Megan van het leven in haar hotel.

Seizoen 3, Aflevering 17 (Alien Invasie)

4,0 3 x
Drake en Josh zijn de vervelende streken van Megan zat en besluiten haar terug te pakken door te doen alsof er buitenaardse wezens bestaan…Ze krijgen hierbij hulp van Eric, die alle elektrische apparatuur aansluit op een afstandsbediening.

Seizoen 3, Aflevering 18 (Dokter Phyllis)

3,0 2 x
Drake en Josh maken zoveel ruzie dat Megan besluit ze op te geven voor de Dokter Phyllis show. Daar moeten ze praten over hun relatie en halen ze (voornamelijk slechte) herinneringen op aan hun momenten samen.

Seizoen 3 (De nieuwe leraar van Megan)

4,5 10 x
Josh doet mee aan het Latente Leraren Leren programma, en dus mag hij als middelbare scholier les geven op de basisschool. Toevallig komt hij voor de klas van Megan te staan en die is daar helemaal niet blij mee.

Seizoen 3 (Kleine spruit)

4,0 2 x
Drake moet voor straf vrienden worden met een klein jongetje, maar die kan het veel beter vinden met Josh.

Seizoen 3, Aflevering 15 (Bioscoopschurk)

4,0 5 x
Josh wordt gevraagd een overvaller te spelen in een opsporingsprogramma. Maar vervolgens denkt iedereen in het winkelcentrum dat hij de échte overvaller is.

Seizoen 3, Aflevering 16 (De Demonator)

3,0 4 x
Drake en Josh willen heel graag in de nieuwe achtbaan De Demonator. Ze hadden beloofd om op Opa Nichols te passen, dus het feest gaat niet door. Maar Drake verzint een smoes om Eric en Craig naar het huis te lekken.
April 2020

Seizoen 3, Aflevering 11 (Schapengedoe)

4,3 14 x
Drake en Josh verstoppen voor Megan een schaap in hun kamer.

Seizoen 3, Aflevering 7 (Helens operatie)

4,0 8 x
Josh' baas Helen ondergaat een oogoperatie en Josh ziet zijn kans om promotie te maken in de bioscoop. Wanneer hij en Drake echter voor Helen persoonlijk moeten zorgen, gaat het mis. Megan doet haar voordeel met de situatie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.