Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Draken: Race Naar De Rand

November 2019
25:00

Seizoen 3 - 20. Een Vleugje Morrie

4,0 3 x
Tijdens een bezoek aan Vleugeldameseiland krijgt een Zweepslagbaby een band met Morrie, die nu zelf gaat proberen om een Vleugeldame te worden.
25:00

Seizoen 3 - 19. Liefde Geeft Je Vleugels

4,0 5 x
Na groot nieuws twijfelt Astrid over haar relatie met Hikkie. De Rijders ontdekken een Pantservleugel met een Drakenooglens op zijn lichaam.

Seizoen 2 - 6. Een Wilde Vakantie

4,0 4 x
Aflevering 6 (seizoen 2) van de avontuurlijke komedieserie waarin de jonge viking Hikkie en zijn draak Tandloos de mysterieuze geheimen van het Drakenoog ontdekken.
25:00

Seizoen 3 - 13. Zonden van Weleer

4,0 2 x
Als Hettie een man ontmoet die beweert dat hij Oswald heeft gezien, loopt ze in de val. De drakenrijders moeten een hoge en onverwachte prijs betalen om haar vrij te krijgen.

Seizoen 3 - 6. De Terugkeer van Thor Bottenbreker

4,0 5 x
Als een paar huurlingen naar de Rand komen en Thor Bottenbreker om hulp vragen, laat Vissenpoot zich door Snotvlerk hypnotiseren om zo zijn sterke alter ego op te roepen.
25:00

Seizoen 3 - 11. Snorrie

3,0 3 x
Als Morrie weigert met Throk te trouwen omdat ze niet van haar tweelingbroer gescheiden wil worden, zet Schorrie zijn eigen dood in scène.
21:00

Seizoen 2 - 12. Knotsen en Klauwen deel 1

3,0 4 x
Hikkie en Astrid schieten Stormvlieg te hulp nadat ze ontdekken dat de Drakenjagers haar traceren na Hettie geheimen verklapt heeft.
21:00

Seizoen 2 - 13. Knotsen en Klauwen deel 2

3,0 4 x
Hikkie moet een plan bedenken om zijn vrienden uit de klauwen van Viggo en de Drakenjagers te redden.
25:00

Seizoen 3 - 10. Niet Zonder Mijn Draak

4,0 4 x
Stormvlieg vecht tegen twee giftige Serpentvleugels om Garff te beschermen. Astrid moet haar leven wagen om een ingrediënt voor het antigif te bemachtigen.
25:00

Seizoen 3 - 9. Oorlogsvliegers - deel 2

3,0 7 x
Een onverwachte bondgenoot laat Hikkie zien hoe het gedrag van Schroeistaarten kan helpen om de Vliegers te verslaan. Een overmoedige Krogan maakt een strategische fout.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.