Earth's Great Seasons

April 2018
50:00

Autumn

4,0 5 x
Elk jaar veranderen de verschillende seizoenen onze planeet. Deze week zien we hoe de herfst van alle seizoenen de spectaculairste transformaties brengt.  Voor de dieren is het de laatste kans om zich voort te planten, op te groeien en een voorraad aan te leggen voor de winter eraan komt.
51:00

Summer

4,0 9 x
Elk jaar veranderen de verschillende seizoenen onze planeet. Deze week toont 'Earth's Great Seasons' hoe de zomer een tijd is van lange dagen en overvloed.  Maar hogere temperaturen maken het leven niet altijd gemakkelijker. Voor listige ringstaartmaki's, rivaliserende steenbokken en verbazingwekkende van kleur veranderende hagedissen kan de zomer ook een zware tijd zijn.
Maart 2018
51:00

Spring

4,0 17 x
Elk jaar veranderen de verschillende seizoenen onze planeet. De lente brengt nieuw leven en maakt alles wakker. Van grizzlyberen die uit hun winterslaap komen tot bloemen die zoveel mogelijk zonlicht willen vangen, elk levend wezen probeert het meeste voordeel te halen uit de nieuwe mogelijkheden die de lente met zich meebrengt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.