Earth's Natural Wonders

Earth's Natural Wonders herbekijken

December 2019

Surviving against the odds

3,7 40 x
Gigantische berggebieden, ondoordringbare regenwouden en verbazingwekkende tropische eilanden. Stuk voor stuk wonderen van de natuur, die voor de mens een hele uitdaging vormen. Overleven in een torenhoog gebergte of een gigantische jungle vraagt een grote dosis moed en inventiviteit.

Surviving with animals

3,0 31 x
Op het Jamal-schiereiland in Noord-Siberië leeft een nomadenvolk van de jacht op een van de weinige diersoorten die er weten te overleven: rendieren. In het noorden van Australië volgen we een lokale opzichter in een van de zoutmoerassen tijdens zijn zoektocht naar eieren van een van de meest agressieve roofdieren die er ...

Surviving the extreme

4,0 12 x
Op een van de meest gevaarlijke bergpassen hoog in de Himalaya woont Thokmay Lowa. Hij hoedt er een kudde jakken en staat voor de grote uitdaging om de dieren telkens veilig door de dag te loodsen op een van de meest onherbergzame plekken ter wereld.  Elders volgen we enkele Inuit tijdens hun niet ongevaarlijke mosseloogst...
Juni 2017

Living Wonders

Verlopen 4,0 42 x
Living Wonders van Earth's Natural Wonders is uitgezonden op zondag 25 juni 2017 om 20:13 uur en was te zien op Canvas.

Wonders of water

Verlopen 3,0 21 x
Wonders of water van Earth's Natural Wonders is uitgezonden op zondag 18 juni 2017 om 20:13 uur en was te zien op Canvas.

Extreme wonders

Verlopen 4,0 40 x
Extreme wonders van Earth's Natural Wonders is uitgezonden op zondag 11 juni 2017 om 20:13 uur en was te zien op Canvas.
Archief