East New York

Laatste aflevering
41:28
East New York
Verlopen

Haywoods leiderschap wordt in twijfel getrokken na een tragische schietpartij dicht bij huis en haar relatie met Suarez wordt op de proef gesteld.

East New York gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:05
Verlopen
Het team komt voor onverwachte uitdagingen te staan tijdens het onderzoek naar de moord op een dakloze man. Haywood en Dryden stuiten op een hobbel in hun relatie. Quinlan worstelt met een beslissing in Ruskin Gardens.
39:23
Verlopen
Nadat een assistent-officier van justitie dood wordt aangetroffen na een rechtszaak, komen Haywood en Suarez onder enorme druk te staan om de zaak op te lossen. Killian wendt zich tot een dubieuze bron voor hulp bij een persoonlijk probleem.
40:55
Verlopen
Het onderzoek naar een gewelddadige inbraak neemt een wel heel onverwachte wending. Morales krijgt te maken met een situatie op de school van haar zoon. Haywood wordt gedwongen om het verleden van haar vader onder ogen te zien.
38:41
Verlopen
Het team onderzoekt de verdachte dood van de baas van een barbecuerestaurant in de buurt. Haywood ontvangt een onverwacht verzoek van haar vader.
39:26
Verlopen
Wanneer een reeks overvallen op luxeboetieks in verband worden gebracht met een team uit Oost-New York, ontdekt het team een connectie met Haywood die cruciaal kan blijken voor het oplossen van de zaak.
38:31
Verlopen
Wanneer er een lichaam wordt gevonden op de bouwplaats van een dure woonwijk, gaat het team op zoek naar de moordenaar. Quinlans moeder komt onverwacht op bezoek.
40:06
Verlopen
Wanneer een homeparty in Ruskin Gardens eindigt in een moord, wenden Morales en Killian zich tot Quinlan om de zaak mee te helpen oplossen. Haywood neemt een onverwachte nieuwe rol aan. Suarez probeert zijn broer te helpen met een uitdagende situatie.
40:05
Verlopen
Wanneer het team een fatale brand in een salon onderzoekt, schakelen Killian en Morales hulp in om meer inzicht te krijgen in het incident. Haywood kondigt een nieuw beleid aan. Quinlan maakt zich zorgen over Bentley's nachtmerries.
41:16
Verlopen
Wanneer een marihuanazaak wordt overvallen, ontdekt Killian iets wat zijn wereld op z'n kop kan zetten. Suarez heeft een noodlottige ontmoeting met Allison Cha, een invloedrijke politieke beleidsadviseur. Bentley keert terug naar zijn werk na zijn schietpartij.
41:22
Verlopen
Wanneer een danseres dood wordt gevonden op de sporen van de New Yorkse metro, stelt het onderzoek naar de mysterieuze dood Killian en Morales op de proef. De grote opening van Goody's komt in gevaar.
38:03
Verlopen
Terwijl Bentley voor zijn leven vecht, halen Haywood en het team alles uit de kast om de schutter op te sporen.
38:35
Verlopen
Wanneer een gepensioneerde agent plots zelfmoord pleegt, geeft een sceptische Haywood haar team de opdracht om alsnog een onderzoek in te stellen. Bentley en Quinlan groeien naar elkaar toe.
39:54
Verlopen
Wanneer vier feestgangers een overdosis nemen, wordt het onderzoek belemmerd door een lopende DEA-operatie en Haywood wendt zich tot Suarez voor hulp. Yenko gaat ook om met spanningen thuis en Sandeford bereidt zich voor op een afspraakje met zijn ex, Tamika.
40:20
Verlopen
Wanneer een man wordt neergeschoten tijdens de opening van een supermarkt, vermoedt rechercheur Morales dat het misdrijf verband houdt met een onopgeloste mishandelingszaak. Agent Quinlan ontdekt ook cruciale nieuwe details die kunnen helpen bij het oplossen van een cold case dicht bij huis.
38:07
Verlopen
Wanneer een kind vermist raakt, moedigt Haywood Yenko aan om zijn persoonlijke band met een getuige te gebruiken in de race tegen de tijd om de jongen te vinden. Chef Suarez komt in de problemen nadat een arrestatie viraal gaat en Sandeford kruist onverwachts het pad van een ex-vriendin tijdens zijn werk.
39:56
Verlopen
Wanneer een gevangene die een levenslange gevangenisstraf uitzit ontsnapt, werkt het team samen met de U.S. Marshals om de veroordeelde op te sporen voordat hij de agent vindt die hem heeft opgesloten: Adjunct-inspecteur Regina Haywood. Agent Quinlan worstelt ondertussen met haar woonsituatie.
39:21
Verlopen
Wanneer het team een ongebruikelijke oproep ontvangt, moeten ze creatief aan de slag om een familieconflict te ontmijnen. Haywoods moeder moedigt haar aan om contact te zoeken met haar vervreemde vader en beginnend agent Bentley is verbolgen over het carrièreadvies van zijn mentor.
39:50
Verlopen
Tijdens een onderzoek naar een dodelijke schietpartij komt het team in contact met Demonté Green, een gladde zakenman die mogelijk het beoogde doelwit was. Adjunct-inspecteur Haywood probeert ook een tiener met problemen te helpen en rechercheur Killian komt in conflict met zijn vriendin Corinne nadat ze een ex-gevangene h...
41:27
Verlopen
Wanneer twee lichamen worden ontdekt in de gemeenschap, vecht plaatsvervangend inspecteur Regina Haywood om ervoor te zorgen dat beide zaken dezelfde middelen krijgen om de daders voor het gerecht te brengen.
Archief