Echte Verhalen: De Kliniek

Augustus 2017
23:21

Aflevering 40

Verlopen 3,0 119 x
Dokter Karolien probeert de danscarriére van de 16-jarige Dorothé te redden. Tijdens de voorbereiding voor audities voor een nieuwe clip is ze flauwgevallen en heeft de danslerares haar naar het ziekenhuis gebracht. Ondanks haar toestand probeert Dorothé wanhopig in vorm te blijven in de kliniek. Tim Wouters is samen met zijn vader naar het ziekenhuis gekomen omdat hij kampt met een rare huiduitslag in zijn gezicht. Al snel blijkt dat hij zona heeft maar er is ook iets anders aan de hand.
22:55

Aflevering 39

Verlopen 3,0 69 x
Dokter Viktor krijgt zijn buurmeisje van vroeger, Manon, op bezoek. Manon heeft een plotse verlamming aan haar been. Na onderzoeken blijkt dat ze een zeer ernstige zenuwaandoening heeft. Ondanks de behandeling die dokter Viktor opstart, komt er geen verbetering in haar toestand. Dokter Karolien heeft de kleine Lila onderzocht en er is haar iets merkwaardig opgevallen.
24:56

Aflevering 38

Verlopen 4,0 68 x
In het weekend is het altijd druk in de kliniek. Mensen gaan op stap, drinken wat en dan gaat er wel eens iets mis. In de vroege ochtend worden 2 personen binnengebracht na een aanrijding. Dokter Eva is van wacht. En de 21-jarige Femke Peremans komt samen met haar vriend Sam bij Dokter Charlotte. Femke heeft vreselijke buikpijn en vermoedt dat ze zwanger is.
24:45

Aflevering 37

Verlopen 3,0 43 x
Myriam Boeckaert heeft last van aanhoudende buikklachten. Dokter Charlotte vermoedt dat Myriam het prikkelbare darm syndroom heeft en laat een aantal onderzoeken uitvoeren. Daaruit blijkt dat het meisje met een opvallend probleem kampt. De 45-jarige Ivan Verschueren heeft al een hele tijd een onaangenaam probleem waarvoor hij zich schaamt. Daarom heeft hij een afspraak bij dokter Thomas.
24:25

Aflevering 36

Verlopen 4,0 35 x
Cafébaas Georges is overvallen door een onbekende man met een hond. En die kreeg Georges flink te pakken. Het dier beet hem in de nek. Niet veel later belandt een andere persoon in de kliniek met een beet. Hij beweert echter dat het niet om een hond gaat, maar om een kerel die anderen als een razende gek aanvalt. De 5-jarige Brent heeft een zeldzame ziekte, waardoor hij kampt met gezwellen in de keel.
23:57

Aflevering 33

Verlopen 4,0 55 x
Het is de eerste warme dag van het jaar. Dokter Karolien heeft Ode en haar twee zonen op bezoek. De jongens zijn ziek geworden tijdens het spelen in de tuin. Wat de jongens verzwijgen, is dat ze stiekem hebben gezwommen in het zwembad van de buren. En Antoine Donders is geen onbekende in de kliniek. De voorbije jaren heeft hij wel vier keer een hersentumor gehad, die telkens chirurgisch werd verwijderd. De jongste tijd heeft hij opnieuw problemen en hij hoopt dat dokter Thomas hem kan helpen.
24:54

Aflevering 32

Verlopen 3,0 41 x
Wim De Graef werkt al jaren als zelfstandig vloerder, maar de jongste tijd sukkelt hij met zijn rechtervoet. Het probleem begint hem ook op zijn werk te hinderen, en daarom komt hij op consultatie bij dokter Viktor.Niemand weet wat er met Cynthia aan de hand is wanneer ze iedereen uitkaffert in de kliniek. Dokter Charlotte moet ingrijpen.
24:08

Aflevering 31

Verlopen 4,0 37 x
Dokter Thomas onderzoekt een patiënt die in comateuze toestand wordt binnengebracht. Maar wanneer hij uit de coma ontwaakt, stelt zich een ander probleem. De man herinnert zich alleen zijn ex-lief. De patiënte van dokter Viktor heeft ademhalingsproblemen en stekende buikpijn. Haar vriend krijgt dezelfde symptomen. Maar toch gaat het hier niet om een voedselvergiftiging of salmonella.
25:19

Aflevering 30

Verlopen 3,0 53 x
Britt heeft een prima bevalling achter de rug, maar toch bevindt ze zich niet op een roze wolk. Het hoofdje van dochtertje Aimée blijkt aan de grote kant. Dokter Karolien geeft meteen opdracht voor een echo om een waterhoofdje te kunnen uitsluiten en van daaruit verder te gaan. Ruben komt met hoge koorts naar de kliniek. Als hij bloed overgeeft, beseft dokter Eva meteen dat het niet om een alledaagse aandoening gaat. De situatie wordt nog complexer wanneer Rubens kameraad met identieke symptome...
24:32

Aflevering 29

Verlopen 4,0 47 x
De tienjarige Robbie wordt door zijn ouders naar het ziekenhuis gebracht. De jongen heeft hevige buikpijn en is misselijk. Dokter Karolien ontfermt zich over Robbi en beseft dat er geen tijd te verliezen is wanneer hij het bewustzijn verliest op de onderzoekstafel. Bij de negenjarige Sophie verloopt het herstel na een operatie niet zoals gewenst. Het meisje kampt met ademhalingsproblemen en andere klachten, die verergeren telkens ze een wandelingetje maakt in de buurt van de kliniek. Dokter Cha...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.