Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Echte Verhalen: Sos 112

Februari 2019
30:00

22 februari 2019

Verlopen 4,5 92 x
Ambulanciers Evi en Kevin krijgen een oproep van Werner Driessens die met een gênant probleem zit. Ze schrikken zich een ongeluk wanneer ze zien wat er juist aan de hand is. Het MUG-team rukt uit voor een man met hartfalen. Ben en Britt kunnen hun patiënt echter nergens vinden. Op de spoeddienst ontfermt Dokter Joke zich o...
30:00

21 februari 2019

Verlopen 2,8 64 x
Kevin en Evi verzorgen een dronken voetbalsupporter die gevallen is. Wanneer een supporter van de tegenstand opduikt, dreigt de situatie uit de hand te lopen. Een man heeft per ongeluk de verlovingsring voor zijn vriendin ingeslikt. Hij hoopt dat spoedarts Joke hem kan helpen om het juweel te recupereren.
30:00

20 februari 2019

Verlopen 2,0 27 x
De laatste tijd krijgen Kevin en Evi regelmatig nodeloze oproepen van een bejaarde man. In tegenstelling tot anders staat hij hen deze keer niet op te wachten bij de voordeur. Ben en Britt van het MUG-team helpen vandaag twee vrouwen met galstenen. Het valt hen op dat beide vrouwen dezelfde achternaam hebben.
30:00

19 februari 2019

Verlopen 3,0 71 x
Kevin en Evi zien een vrouw in het struikgewas liggen. Ze zijn er vrij zeker van dat hun patiënt wat te diep in het glas heeft gekeken. Dokter Joke krijgt hulp van stagiair - en zoon van de directrice - Roberto. Ze behandelen een meisje met een ontwrichte schouder. Normaal zou dat geen probleem mogen zijn, maar het meisje ...
35:00

18 februari 2019

Verlopen 4,0 33 x
Evi's zus Esther kan haar man Bart niet bereiken. Om haar gerust te stellen passeren ambulanciers Evi en Kevin even langs Barts beenhouwerij. Maar hun schoonbroer is nergens te zien. MUG-arts Ben onderzoekt een vrouw die een zware allergische reactie heeft. Hij probeert samen met Britt de oorzaak te achterhalen.
30:00

15 februari 2019

Verlopen 4,0 60 x
Kevin en Evi rukken uit om een aangereden voetganger te helpen. Hoewel de aanrijder zopas een EHBO-cursus volgde, blijkt hij allesbehalve een hulp te zijn. Een ongeruste mama brengt haar dochtertje naar spoed. Ze vraagt dokter Joke om de ziekenhuisopname absoluut geheim te houden.
35:00

14 februari 2019

Verlopen 3,0 49 x
De ramenwasser van de kerk is van zijn ladder gevallen. Evi en Kevin zullen hem uiterst voorzichtig moeten vervoeren. De pastoor regelt een bijzondere escorte voor hen. Directrice Sonja lanceert een nieuw initiatief om partnergeweld tegen te gaan. De eerste patiënt die langskomt bij dokter Joke lijkt al meteen baat te hebb...
35:00

13 februari 2019

Verlopen 4,5 45 x
Een jongetje heeft hevige buikpijn, maar wanneer de ambulance toekomt lijkt hij als bij toverslag te genezen. Evi vermoedt dat er meer aan de hand is. MUG-team Ben en Britt worden opgeroepen voor een stervende baby. Britt ziet in de melding een voorteken van de zogenaamde 'Zwarte Woensdag'.
35:00

12 februari 2019

Verlopen 4,0 46 x
Een jongen belt 112 omdat zijn mama van de trap gevallen is. Het lijkt allemaal best mee te vallen, tot Kevin en Evi horen dat zijn babyzusje nog in bad zit. Ben en Britt dienen de eerste zorgen toe aan een bewusteloze vrouw met zware ademhalingsproblemen. Haar verwondingen wijzen volgens dokter Ben op wurging.
35:00

11 februari 2019

Verlopen 4,5 59 x
Ambulanciers Kevin en Evi brengen een hoogzwangere vrouw naar het ziekenhuis voor haar bevalling. Onderweg slaat de wet van Murphy genadeloos toe. Dokter Joke onderzoekt Hélène, een vaste patiënte, die klaagt over een zwarte navel. Hélènes man Armand voelt zich ook niet goed.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.