Echte Verhalen: Sos 112

Februari 2019
40:00

15 februari 2019

4,0 4 x
Kevin en Evi rukken uit om een aangereden voetganger te helpen. Hoewel de aanrijder zopas een EHBO-cursus volgde, blijkt hij allesbehalve een hulp te zijn. Een ongeruste mama brengt haar dochtertje naar spoed. Ze vraagt dokter Joke om de ziekenhuisopname absoluut geheim te houden.
35:00

14 februari 2019

3,0 4 x
De ramenwasser van de kerk is van zijn ladder gevallen. Evi en Kevin zullen hem uiterst voorzichtig moeten vervoeren. De pastoor regelt een bijzondere escorte voor hen. Directrice Sonja lanceert een nieuw initiatief om partnergeweld tegen te gaan. De eerste patiënt die langskomt bij dokter Joke lijkt al meteen baat te hebb...
35:00

13 februari 2019

4,0 10 x
Een jongetje heeft hevige buikpijn, maar wanneer de ambulance toekomt lijkt hij als bij toverslag te genezen. Evi vermoedt dat er meer aan de hand is. MUG-team Ben en Britt worden opgeroepen voor een stervende baby. Britt ziet in de melding een voorteken van de zogenaamde 'Zwarte Woensdag'.
35:00

12 februari 2019

3,0 4 x
Een jongen belt 112 omdat zijn mama van de trap gevallen is. Het lijkt allemaal best mee te vallen, tot Kevin en Evi horen dat zijn babyzusje nog in bad zit. Ben en Britt dienen de eerste zorgen toe aan een bewusteloze vrouw met zware ademhalingsproblemen. Haar verwondingen wijzen volgens dokter Ben op wurging.
35:00

11 februari 2019

4,5 4 x
Ambulanciers Kevin en Evi brengen een hoogzwangere vrouw naar het ziekenhuis voor haar bevalling. Onderweg slaat de wet van Murphy genadeloos toe. Dokter Joke onderzoekt Hélène, een vaste patiënte, die klaagt over een zwarte navel. Hélènes man Armand voelt zich ook niet goed.
30:00

8 februari 2019

3,0 2 x
Ambulanciers Kevin en Evi rukken uit voor een fietsongeval. Het slachtoffer weigert echter mee te rijden met de ambulance. Britt is ziek vandaag en dus krijgt MUG-arts Ben assistentie van Roberto, de zoon van directrice Sonja. Samen rukken ze uit voor een man met verstikkingsverschijnselen.
35:00

7 februari 2019

3,0 6 x
Een man is thuis uitgegleden. Voor ze hem kunnen helpen, moeten Kevin en Evi voorbij zijn bijtgrage waakhond Rocky geraken. Spoedarts Joke bekijkt röntgenfoto's van een jonge vrouw die per ongeluk haar tandenborstel heeft ingeslikt. Volgens de dokter kan het echter onmogelijk om een ongeluk gaan.
35:00

6 februari 2019

4,0 5 x
Een ongewone interventie voor ambulanciers Kevin en Evi. Tijdens een huwelijksmis is de bruidegom door zijn benen gezakt. Op de spoed krijgen ze een verontrustend telefoontje van een onverstaanbare man. Hij kan hen gelukkig wel zijn adres bezorgen. Ben en Britt gaan er met de MUG naartoe.
35:00

5 februari 2019

4,0 4 x
Ambulanciers Kevin en Evi worden opgeroepen voor een zware valpartij. Daar toegekomen blijkt dat het slachtoffer is gaan lopen. Een kassière verliest het bewustzijn op haar werk. Het lukt spoedarts Joke niet om de vrouw weer bij kennis te brengen. De dokter staat voor een raadsel.
35:00

4 februari 2019

4,0 5 x
Ambulanciers Kevin en Evi helpen een bejaarde man die thuis gevallen is. Kevin moet wel één van zijn grootste angsten overwinnen om tot bij het slachtoffer te geraken. MUG-arts Ben en verpleegkundige Britt proberen een klein meisje te helpen op de spoed. Dit lukt niet zo goed, zeker niet als het meisje wegloopt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.