Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Echte Verhalen: Sos 112

Mei 2021
25:00

Aflevering 10

3,0 0 x
Ambulanciers Kevin en Evi rukken uit voor een fietsongeval. Het slachtoffer weigert echter mee te rijden met de ambulance. Britt is ziek vandaag en dus krijgt MUG-arts Ben assistentie van Roberto, de zoon van directrice Sonja. Samen rukken ze uit voor een man met verstikkingsverschijnselen.
30:00

Aflevering 11

3,0 0 x
Ambulanciers Kevin en Evi brengen een hoogzwangere vrouw naar het ziekenhuis voor haar bevalling. Onderweg slaat de wet van Murphy genadeloos toe. Dokter Joke onderzoekt Hélène, een vaste patiënte, die klaagt over een zwarte navel. Hélènes man Armand voelt zich ook niet goed.
30:00

Aflevering 12

4,0 0 x
Een jongen belt 112 omdat zijn mama van de trap gevallen is. Het lijkt allemaal best mee te vallen, tot Kevin en Evi horen dat zijn babyzusje nog in bad zit. Ben en Britt dienen de eerste zorgen toe aan een bewusteloze vrouw met zware ademhalingsproblemen. Haar verwondingen wijzen volgens dokter Ben op wurging.
30:00

Aflevering 13

4,0 0 x
Een jongetje heeft hevige buikpijn, maar wanneer de ambulance arriveert lijkt hij als bij toverslag te genezen. Evi vermoedt dat er meer aan de hand is. MUG-team Ben en Britt worden opgeroepen voor een stervende baby. Britt ziet in de melding een voorteken van de zogenaamde 'Zwarte Woensdag'.
22:00

Aflevering 14

4,0 0 x
De ramenwasser van de kerk is van zijn ladder gevallen. Evi en Kevin zullen hem uiterst voorzichtig moeten vervoeren. De pastoor regelt een bijzondere escorte voor hen. Directrice Sonja lanceert een nieuw initiatief om partnergeweld tegen te gaan. De eerste patiënt die langskomt bij dokter Joke lijkt al meteen baat te hebb...
30:00

Aflevering 15

4,0 0 x
Kevin en Evi rukken uit om een aangereden voetganger te helpen. Hoewel de aanrijder zopas een EHBO-cursus volgde, blijkt hij allesbehalve een hulp te zijn. Een ongeruste mama brengt haar dochtertje naar spoed. Ze vraagt dokter Joke om de ziekenhuisopname absoluut geheim te houden.
23:00

Aflevering 16

4,0 0 x
Evi's zus Esther kan haar man Bart niet bereiken. Om haar gerust te stellen passeren ambulanciers Evi en Kevin even langs Barts beenhouwerij. Maar hun schoonbroer is nergens te zien. MUG-arts Ben onderzoekt een vrouw die een zware allergische reactie heeft. Hij probeert samen met Britt de oorzaak te achterhalen.
23:00

Aflevering 17

3,0 0 x
Kevin en Evi zien een vrouw in het struikgewas liggen. Ze zijn er vrij zeker van dat hun patiënt wat te diep in het glas heeft gekeken. Dokter Joke krijgt hulp van stagiair - en zoon van de directrice - Roberto. Ze behandelen een meisje met een ontwrichte schouder. Normaal zou dat geen probleem mogen zijn, maar het meisje ...
23:00

Aflevering 18

4,0 0 x
De laatste tijd krijgen Kevin en Evi regelmatig nodeloze oproepen van een bejaarde man. In tegenstelling tot anders staat hij hen deze keer niet op te wachten bij de voordeur. Ben en Britt van het MUG-team helpen vandaag twee vrouwen met galstenen. Het valt hen op dat beide vrouwen dezelfde achternaam hebben.
23:00

Aflevering 19

3,0 0 x
Kevin en Evi verzorgen een dronken voetbalsupporter die gevallen is. Wanneer een supporter van de tegenstand opduikt, dreigt de situatie uit de hand te lopen. Een man heeft per ongeluk de verlovingsring voor zijn vriendin ingeslikt. Hij hoopt dat spoedarts Joke hem kan helpen om het juweel te recupereren.
Archief