Een Goed Jaar

Een Goed Jaar gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Een Goed Jaar

Erik, Lenny en Judith brengen de zes flessen met de brief van Hitler naar Alexander Sebastian in een Brussels luxehotel. Ze ontvangen het afgesproken bedrag. Ondertussen wacht Rosy gepakt en gezakt op Lenny.

Seizoen 1
Rosy vraagt Lenny om na de ceremonie samen te vertrekken. Zij wil voor altijd breken met haar crimineel milieu. Maar Zias en zijn kompanen willen eerst van Lenny horen wat zijn aandeel was in Duco's dood.
Erik en Lenny worden gecontacteerd door een dame die veel geld wil betalen voor de wijn van Hitler. Beide mannen verheugen zich op de aanzienlijke som die ze voor hun laatste fles zullen ontvangen.
Na Nathans verraad beslist Judith met de oplichting te stoppen en keert terug naar "Tristantiek". Rosy verklaart haar liefde aan Lenny. Erik leidt zijn dochter Fleur trots rond in het Ardeense landhuis.
Erik brengt een koper aan: een gefortuneerd verzamelaar van WOII-spullen. Intussen licht bendeleider Michel de kopstukken van zijn misdaadorganisatie in over Duco's bedrog en diens vlucht naar het buitenland.
Judith en Erik verkopen een fles Château Rycler met de brief van Hitler aan een sterrenchef met een exclusieve wijnkelder. Zijn vrouw twijfelt aan hun verhaal en wil eerst de verzetskelder zien.
Nadat Erik en Lenny vernemen dat antiquair Tristan hen heeft bedrogen, overvallen ze hem in zijn Brusselse antiekzaak. Zo recupereren ze de royale winst van de verkoop van hun fles wijn en de vervalste brief van Hitler.
In een landhuis ontdekken Lenny en Erik per toeval een verborgen kelder van het verzet met wapens en briefpapier voor het maken van valse documenten. Bij het ledigen van een vooroorlogse fles wijn uit de kelder krijgt het duo een wild idee.
Archief