Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Huis Vol

Seizoen 9
50:00

Aflevering 9

3,0 15 x
Het is een speciale dag voor Ivan en Linda. Dat is de kinderen niet ontgaan en daarom hebben ze een verrassing in petto.
45:00

Aflevering 8

3,0 12 x
Thaila wordt opgenomen in het ziekenhuis. De zwangerschap van de elfde Buddenbruck brengt complicaties met zich mee.
50:00

Aflevering 7

3,0 6 x
In huize Kraan wordt het weekend altijd goed gevierd. Vooral op zaterdagavond gaat het gezin los.
45:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Bij de familie Jelies heerst een ware vakantiestemming en dat wordt alleen maar versterkt wanneer blijkt dat het gezin dit jaar toch nog echt op vakantie kan.
45:00

Aflevering 5

2,0 6 x
Bij de Buddenbrucks in Duitsland is na een aantal hele drukke weken de rust teruggekeerd. Het gezin is officieel gesetteld in hun nieuwe woning. De vakantie van de familie Kraan zit er tot groot verdriet van alle kinderen weer op. Na een vermoeiende rit komen ze aan in Nederland en de bergen bagage en was zijn een onaangen...
50:00

Aflevering 4

3,0 8 x
De familie Kraan geniet van hun heerlijke gezinsvakantie in Luxemburg. Er moeten boodschappen gedaan worden en Linda wordt wederom bevestigd in haar mening dat je dit beter niet samen met zeven kinderen kunt doen. De familie Jelies moet naar de tandarts. De voorbereiding vraagt met zoveel kinderen heel wat poetsaandacht. E...
50:00

Aflevering 3

3,0 2 x
In Tollebeek is het vroeg dag. De familie Jelies gaat op vakantie naar het mooie Oostenrijk maar onderweg verloopt het niet zoals Johan en Janneke van tevoren bedacht hadden.
50:00

Aflevering 2

3,0 5 x
Het is eindelijk zover. Rob en Thaila Buddenbruck krijgen de sleutel van hun riante droompaleis in Duitsland. Met twee auto's volgeladen met kinderen rijden ze gespannen de grens over om voor het eerst de nieuwe woning te bewonderen. Maar zal de hoeveelheid ruimte ook voor rust in het gezin zorgen?
35:00

Aflevering 1

3,0 11 x
Nederlandse realityreeks (2019) over enkele extreem grote gezinnen
Seizoen 8
45:00

Aflevering 10

4,0 5 x
Voor de familie Nagelkerke is december een drukke maand. De kerstdagen zijn dan ook volledig gereserveerd voor het gezin. Elk kind mag een eigen gerecht kiezen en als dit allemaal samengevoegd wordt tot een heerlijk diner, zorgt dit voor een bijzonder geheel. Waarbij niet elk kind helemaal blij is met de gemaakte keus.
Archief