Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Huis Vol

Seizoen 8
45:00

Aflevering 2

4,0 1 x
Bij de familie Lopez komen opa en oma vanuit het warme Curaçao aan in Nederland. De familie Nagelkerke brengt de zomer door in hun vakantiehuisje op de camping. In Heerlen is Miguel verliefd.
30:00

Aflevering 1

3,0 4 x
Het is bijna vakantie bij de familie Lopez en dochter Talitha neemt afscheid van de basisschool. Bij de Buddenbrucks zwemmen vijf kinderen af. We maken kennis met familie Nagelkerke met acht kinderen.
Seizoen 1
45:00

Aflevering 10

4,0 7 x
Bij de familie Buddenbruck staat Kerst in het teken van samenzijn en lekker eten. Rob en Thaila besluiten ondanks de angst voor de gigantische afwas "gezellig" te gaan gourmetten. Maar betekent dat in hun geval vrede op aarde? Of ruzie aan de eettafel? De Adema's zien de feestdagen als een moment van familie en tradities.
45:00

Aflevering 9

4,0 6 x
In het drukke leven van de Adema's vindt Anne het belangrijk af en toe speciaal de tijd te nemen voor haar oudste twee dochters. Een echte verwendag staat op de planning. Dat betekent wel dat Alex er met de vierling alleen voor staat, en of dat voor hem ook een ontspannen dag wordt?
45:00

Aflevering 8

3,0 3 x
De Sint is in het land. Een magische tijd bij de familie Adema. De vierling maakt de sinterklaastijd voor het eerst bewust mee, maar de Sinterklaas en zijn gevolg blijken voor de meiden meer spannend dan leuk te zijn.
45:00

Aflevering 7

4,0 3 x
De Buddenbrucks gaan op vakantie. Rob en Thaila kijken uit naar een heerlijke week met alle kinderen. Al gauw worden ze nogmaals met hun neus op de feiten gedrukt, dat uitrusten op vakantie met tien kinderen niet aan de orde is. Voor de Adema's is het een speciale dag. Alex besluit met de kinderen naar zijn ouders en overg...
45:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Bij de Adema's staat het leven nooit stil. Alsof het nog niet druk genoeg was met zes kinderen, nemen Anne en Alex een opvallende beslissing. Maar of dat nou de rust oplevert waar ze soms zo'n behoefte aan hebben? De familie Lopez heeft een drukke dag voor de boeg; er moet gewinkeld worden.
45:00

Aflevering 5

4,0 5 x
Het is feest bij de Adema's. De vierling is alweer drie jaar oud. Een gezellige dag, vol warmte, knuffels en cadeaus. Maar voor Anne en Alex betekent het vooral ook een dag vol drukte, chaos en opruimen. Ook bij de Buddenbrucks is het feest. Yorien en Miguel zijn jarig geweest en in Heerlen wordt dit groots gevierd. Bij de...
45:00

Aflevering 4

3,0 8 x
De familie Adema heeft een actieve dag voor de boeg. Anne gaat met de vierling naar peutergym en ook Alex heeft sportieve plannen voor zijn 'vader-dochter-dag'. Bij de Lopezjes is het tijd om afscheid te nemen. Opa en oma vertrekken weer naar het warme Curaçao en dat betekent voor Jay helaas dat hij er weer alleen voor sta...
45:00

Aflevering 3

3,0 5 x
Voor de familie Adema zijn alle voorbereidingen in volle gang, want ze gaan op vakantie. Met zes kinderen is dit natuurlijk een hele klus. Voor Jay is het een drukke tijd. Niet één, niet twee maar drie van zijn kinderen zijn jarig. Bij de familie Buddenbruck is het eindelijk zover: de tiende Buddenbrucktelg is geboren en d...
Archief