Eenmaal Andermaal

Laatste aflevering
1:03:00
Eenmaal Andermaal

De finaledag is aangebroken. Het belooft een duel op het scherpst van de snee te worden tussen Jacques en Axel. Zes weken lang hebben ze met de hulp van hun bekende gasten unieke objecten gezocht en gekocht op antiekmarkten en in brocante- en antiekwinkels over heel Vlaanderen. ...

Eenmaal Andermaal gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
54:00
Axel en Jacques kunnen de laatste keer hun budget voor de finale verhogen. Dat doen ze deze week in Gent, waar ze worden bijgestaan door Stephanie Planckaert en Kim Van Oncen. De markt aan Sint Jacobs is normaal 'the place to be' voor antiek- en brocanteliefhebbers, maar door het regenweer staan er nu amper drie kraampjes.
49:00
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire slaan hun slag in Tongeren, de oudste stad van België, maar ze pikken eerst Leen Dendievel en Niels Albert op. De zoektocht van de duo's start op de grootste brocante- en antiekmarkt van het land. In hun ateliers geven Noortje en Ansje de buit van beide duo's een opknapbeurt en dan volgt...
54:00
Axel vormt deze week een duo met Véronique De Kock, Jacques met zanger Christoff. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
54:00
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire rijden naar de Marollenwijk in het hart van onze hoofdstad. Onderweg pikt Jacques Luc Appermont op en Bart Kaëll stapt in bij Axel. Brussel heeft verschillende rommelmarkten, maar die aan het Vossenplein is de bekendste. Welke goedkope, verborgen parels kunnen onze duo's op de kop tikken...
50:00
Vandaag krijgt Axel hulp van Julie Van den Steen en Jacques van Conner Rousseau. Met een startkapitaal van 750 euro bezoeken ze rommelmarkten, vintage winkels en antiquairs op zoek naar unieke stukken. Deze stukken worden vervolgens op een veiling verkocht. De volledige opbrengst gaat naar Rode Neuzen Dag.
54:00
Jacques Vermeire wordt geflankeerd door collega-comedian Kamal Kharmach. Axel Daeseleire kan rekenen op de hulp van tv-fenomeen Martien Meiland. Elk duo krijgt een budget van 750 euro waarmee ze drie objecten moeten kopen binnen de drie uur. Op de rommelmarkt botsen Axel en Martien al meteen op twee vazen.
Seizoen 3
53:00
Jacques en Axel gaan op zoek naar unieke en goed veilbare stukken in het Nederlandse Delft. Hier krijgt Jacques assistentie van acteur Jelle De Beule en gaat Axel rondsnuisteren met voormalig Miss België Annelien Coorevits.
56:00
Jacques en Axel krijgen tijdens een schattenjacht bij onze noorderburen, in Gouda, de steun van jong geweld. 'VTM NIEUWS'-journaliste Hannelore Simoens vormt een duo met Axel en tv-kok Loïc Van Impe gaat met Jacques op zoek naar verborgen parels.
50:00
Op de grote rommelmarkt van het Zand in Brugge vormt Jacques een team met ex-wielerkampioen Eddy Planckaert, terwijl Axel actrice Ini Massez aan zijn zijde heeft. Zowel Ini als Eddy blijken zich op de markt helemaal in hun element te voelen.
54:00
Jacques en Axel trekken naar de kust. Ze bezoeken de rommelmarkt in De Haan en enkele antiekwinkels in Oostende. Jacques mag met voormalig K3-lid Klaasje Meijer rondspeuren naar goed veilbare hebbedingen en Axel krijgt in zijn zoektocht hulp van Jelle Cleymans.
57:00
Axel vormt een duo met Ingeborg en Jacques probeert met Karen Damen de beste stukken voor een prijsje op de kop te tikken. Het jachtterrein is deze keer de bekendste rommelmarkt van het land, die op het Vossenplein in Brussel. Ze nemen ook een kijkje in de omliggende antiekwinkels.
59:00
De laatste kans om elkaar te overtroeven krijgen Jacques en Axel op de grootste rommelmarkt van Europa, die van Lille. Jacques gaat samen met weervrouw Sabine Hagedoren zijn Frans oefenen en speuren naar de best veilbare stukken. Axel krijgt dan weer hulp van acteur Ben Segers.
49:00
Op de grote, overdekte rommelmarkt in het Waalse Ciney gaat Axel met zangeres Silvy De Bie op schattenjacht. Jacques krijgt assistentie en gratis commentaar van de bekende chocolatier Dominique Persoone.
54:00
Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.
55:00
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in het centrum van Gent. Stand-upcomedian Henk Rijckaert vormt een duo met Jacques, terwijl Belle Perez met Axel op stap gaat. Samen gaan ze op zoek naar objecten die het meeste geld gaan opleveren tijdens de veiling.
55:00
Jacques en Axel krijgen tijdens hun zoektocht naar verborgen parels hulp van huizenspecialisten Bart Appeltans en Béa Vandendael. Samen steken ze de grens over en trekken ze naar de indrukwekkend grote rommelmarkt van Maroilles in het noorden van Frankrijk.
Archief