Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
53:00
Eenmaal Andermaal

Jacques en Axel gaan op zoek naar unieke en goed veilbare stukken in het Nederlandse Delft. Hier krijgt Jacques assistentie van acteur Jelle De Beule en gaat Axel rondsnuisteren met voormalig Miss België Annelien Coorevits.

Seizoen 3
56:00
Jacques en Axel krijgen tijdens een schattenjacht bij onze noorderburen, in Gouda, de steun van jong geweld. 'VTM NIEUWS'-journaliste Hannelore Simoens vormt een duo met Axel en tv-kok Loïc Van Impe gaat met Jacques op zoek naar verborgen parels.
50:00
Op de grote rommelmarkt van het Zand in Brugge vormt Jacques een team met ex-wielerkampioen Eddy Planckaert, terwijl Axel actrice Ini Massez aan zijn zijde heeft. Zowel Ini als Eddy blijken zich op de markt helemaal in hun element te voelen.
54:00
Jacques en Axel trekken naar de kust. Ze bezoeken de rommelmarkt in De Haan en enkele antiekwinkels in Oostende. Jacques mag met voormalig K3-lid Klaasje Meijer rondspeuren naar goed veilbare hebbedingen en Axel krijgt in zijn zoektocht hulp van Jelle Cleymans.
57:00
Axel vormt een duo met Ingeborg en Jacques probeert met Karen Damen de beste stukken voor een prijsje op de kop te tikken. Het jachtterrein is deze keer de bekendste rommelmarkt van het land, die op het Vossenplein in Brussel. Ze nemen ook een kijkje in de omliggende antiekwinkels.
59:00
De laatste kans om elkaar te overtroeven krijgen Jacques en Axel op de grootste rommelmarkt van Europa, die van Lille. Jacques gaat samen met weervrouw Sabine Hagedoren zijn Frans oefenen en speuren naar de best veilbare stukken. Axel krijgt dan weer hulp van acteur Ben Segers.
49:00
Op de grote, overdekte rommelmarkt in het Waalse Ciney gaat Axel met zangeres Silvy De Bie op schattenjacht. Jacques krijgt assistentie en gratis commentaar van de bekende chocolatier Dominique Persoone.
54:00
Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien Om Te Zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.
55:00
Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in het centrum van Gent. Stand-upcomedian Henk Rijckaert vormt een duo met Jacques, terwijl Belle Perez met Axel op stap gaat. Samen gaan ze op zoek naar objecten die het meeste geld gaan opleveren tijdens de veiling.
55:00
Jacques en Axel krijgen tijdens hun zoektocht naar verborgen parels hulp van huizenspecialisten Bart Appeltans en Béa Vandendael. Samen steken ze de grens over en trekken ze naar de indrukwekkend grote rommelmarkt van Maroilles in het noorden van Frankrijk.
Seizoen 2
52:00
Jacques en Axel zochten acht weken lang samen met enkele bekende partners in crime naar unieke parels op antiekmarkten en brocantewinkels over heel Vlaanderen. De ultieme battle wordt vanavond uitgevochten in de grote beurshal in het Waalse Ciney. Axel mag rekenen op de hulp van Sven De Ridder en Jacques op die van William...
50:00
Jacques en Axeltrekken naar de antiekmarkten en brocantewinkels van Antwerpen. Beide heren kunnen rekenen op de hulp van twee gemotiveerde verzamelaars. Barbara Sarafian vervoegt het team van Axel en is grootgebracht in het antiekwereldje, ze is een grote fan van art deco. Jacques mag op stap met Herman Verbruggen, een ech...
53:00
Jacques vormt deze week een duo met Sergio Quisquater en Axel met Jacques' dochter Julie. Met een startkapitaal van 750 euro trekken ze naar de rommelmarkten en antiekwinkels van Mechelen. Julie en Axel hebben een coole move bedacht voor hun gehaaide techniek, maar brengt die ook geluk? Ze stoten op een kleurrijke paravent...
53:00
Axel kan vandaag rekenen op het enthousiasme van showbeest Natalia en creatief directeur van VTM, Davy Parmentier, mag mee op jacht met Jacques. Met een startkapitaal van 750 euro trekken de competitieve tweetallen naar de oudste stad van België en dé internationale hotspot voor antiek: Tongeren. Natalia en Axel stoten op ...
55:00
Axel vormt deze week een duo met Koen Wauters en Jacques met Margriet Hermans. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
52:00
Axel vormt deze week een duo met Sieg De Doncker en Jacques met Kürt Rogiers. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken. Gewapend met hun op de kop getikte goederen, trekken ze daarna naar het atelier van Noortje en Ansje Cools....
54:00
Axel Daeseleire vormt deze week een duo met Andy Peelman, die zelf ooit schilderijen van Rembrandt, Picasso en Warhol kocht, maar er naar eigen zeggen 'de ballen' van kent. Jacques Vermeire kan rekenen op de hulp van ex-Miss België Celine Van Ouytsel. Jacques en Celine slagen er al snel in twee objecten op de kop te tikken...
50:00
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire trekken naar de kust. Jacques vormt een duo met Francesco Planckaert, zelf verzamelaar van zowat àlles, en Axel kan rekenen op het jonge enthousiasme van Jamie-Lee Six. Elk duo krijgt een budget van 750 euro waarmee ze 3 objecten moeten kopen in slechts 3 uur tijd.
Seizoen 1
De finaledag is aangebroken. Het belooft een duel op het scherpst van de snee te worden tussen Jacques en Axel. Zes weken lang hebben ze met de hulp van hun bekende gasten unieke objecten gezocht en gekocht op antiekmarkten en in brocante- en antiekwinkels over heel Vlaanderen. Voor deze finale ligt het actieterrein net ov...
Axel en Jacques kunnen de laatste keer hun budget voor de finale verhogen. Dat doen ze deze week in Gent, waar ze worden bijgestaan door Stephanie Planckaert en Kim Van Oncen. De markt aan Sint Jacobs is normaal 'the place to be' voor antiek- en brocanteliefhebbers, maar door het regenweer staan er nu amper drie kraampjes.
Archief