Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Elementary

Elementary herbekijken

Seizoen 7
41:04

Seizoen 7, Aflevering 13

Verlopen 4,6 33 x
Terwijl Holmes en Watson in strijd zijn met techmiljardair Odin Reichenbach, krijgen de twee bericht over hun oude vijand en Sherlocks voormalige liefde, Jamie Moriarty.
40:59

Seizoen 7, Aflevering 12

Verlopen 4,0 19 x
Techmiljardair Odin Reichenbach laat onbedoeld een aanwijzing achter in het wrak van een ontplofte auto die Holmes en Watson kan helpen het bewijs te vinden om Odin voor het gerecht te brengen.
40:44

Seizoen 7, Aflevering 11

Verlopen 4,0 4 x
Met tegenzin schakelen Holmes en Watson de hulp in van het criminele netwerk van Holmes' vader Morland om het misdaadpreventiesysteem van miljardair Odin Reichenbach te ontmantelen.
41:01

Seizoen 7, Aflevering 10

Verlopen 3,0 11 x
De vijand van Holmes en Watson, Odin Reichenbach, vraagt hen zijn nieuwe criminele preventie systeem te testen. Zij worden opgedragen om iemand te onderzoeken waarvan het systeem hem als mogelijke toekomstige dader aan heeft geduid.
39:07

Seizoen 7, Aflevering 9

Verlopen 4,0 9 x
Na de moord op een beeldhouwer onderzoeken Holmes en Watson of een seriemoordenaar van vroeger weer actief is. Watson vermoedt dat Holmes dingen voor haar achterhoudt omtrent de miljardair Odin Reichenbach.
39:32

Seizoen 7, Aflevering 8

Verlopen 4,0 19 x
De briljante, jonge crimineel Cassie Lenue, die door Holmes en Watson achter tralies is gezet, vraagt de twee om hulp bij het oplossen van een moord, maar ze vermoeden dat ze een ander motief heeft.
39:10

Seizoen 7, Aflevering 7

Verlopen 3,0 11 x
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een crimineel die zijn brood verdiende met het stelen van andere criminelen. Hoofdinspecteur Gregson neemt weer de leiding van het politiebureau over.
41:01

Seizoen 7, Aflevering 6

Verlopen 4,0 5 x
Een tech miljardair doet Holmes en Watson een aanbod om hen te helpen met een programma dat toekomstige misdaden kan voorspellen. Holmes en Watson helpen Bell bij het voorkomen van een toekomstige misdaad.
38:17

Seizoen 7, Aflevering 5

Verlopen 4,5 19 x
Miljardair Odin Reichenbach huurt Holmes en Watson in om een persoonlijke bedreiging te onderzoeken. Hij vermoedt dat die afkomstig is uit zijn eigen bedrijf. Holmes en Watson zoeken naar een motief achter drie losstaande moorden.
40:57

Seizoen 7, Aflevering 4

Verlopen 4,0 17 x
Een explosie bij een verkeerslicht brengt Sherlock en Joan op twee verschillende sporen van onderzoek. Ze proberen vast te stellen of de aanval het werk was van een bende of een terroristische aanslag.
Archief