Elementary

Laatste aflevering
41:00
Elementary

Terwijl Sherlock nog aan het herstellen is van zijn schotwonden verdiept hij zich in een zaak van een Griekse scheepvaartmagnaat.

Elementary gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
41:00
Sherlock is van slag als zijn oude liefde Irene terugkomt. De gebeurtenissen die hebben geleid tot zijn verslaving komen aan het licht.
41:00
Gregson moedigt Joan aan om haar gevaarlijke werk te laten gaan en terug te gaan naar haar oude vertrouwde leven.
41:00
Sherlock gaat op jacht naar iemand genaamd Moriarty wanneer blijkt dat iemand overlijdt aan de gevolgen van zijn pacemaker.
41:00
Een afperser is vermoord en Sherlock en Joan zijn op zoek naar een medeplichtige.
41:00
Sherlock en Joan proberen een overval te voorkomen. Ondertussen probeert Sherlock een transgender vrouw van haar liefdesverdriet af te helpen.
41:00
Joan begint voor het eerst alleen aan een zaak. Een vrouw wordt vermist en het enige wat ze achtergelaten heeft, is een emotionele videoboodschap waarin ze over een moord praat.
41:00
Een rijke man zoekt Sherlock op en zegt dat zijn ongeneeslijke ziekte voor hem bedoelt is. Om Joan zijn kneepjes van het vak te leren, stuurt Sherlock haar naar een verdachte stomerij.
40:00
Sherlock werkt aan een zaak die hij makkelijk denkt op te lossen. De zaak blijkt ingewikkelder als ook de hoofdverdachte vermoord wordt. In de tussentijd dringt Sherlock er bij Joan op aan om een zelfverdedigingscursus te volgen.
41:00
Sherlock probeert erachter te komen wie de dochter van zijn voormalige drugsdealer ontvoert heeft. Watson is bezorgd om Sherlock als de drugsdealer beweert dat Sherlock een betere detective was toen hij nog drugs gebruikte.
41:00
Sherlock probeert de onvoorspelbare crimineel Martin Ennis te vinden, voordat hij weer toe slaat. Tijdens het onderzoek is Sherlock gedwongen om samen te werken met Kathryn Drummond, die een boek geschreven heeft over Ennis. Ondertussen wordt Watson uit haar appartement gezet.
41:00
Ondanks zijn schorsing gaat Sherlock toch op onderzoek uit naar een verdacht ongeval. Ondertussen probeert Watson de schade tussen Sherlock en Gregson te herstellen.
41:00
Een Britse crimineel, die een sterke band heeft met het verleden van Sherlock, komt opdagen in New York. In de tussentijd twijfelt Watson of zij wel een nieuwe cliënt moet helpen.
41:00
Sherlock en Joan onderzoeken de moord op de manager van een hotel in Manhattan. Haar lichaam is levenloos in een van de wasmachines van het hotel gevonden.
41:00
Sherlock wordt ingeschakeld als er een goed beveiligde kluis opengebroken is. Ondertussen is Joan aangenaam verrast als Sherlock haar familie ontmoet en haar keuzes verdedigt.
41:00
De moord op een professor vraagt om Sherlocks expertise. Een minnaar uit het verleden vraagt Watson om hulp.
41:00
Terwijl Sherlock bezig is met het onderzoek naar een explosie die twee slachtoffers heeft geëist, ontdekt hij een misdaad van jaren geleden.
41:00
Een dubbele moord heeft waarschijnlijk te maken met een reeks moorden van 13 jaar geleden. Daarom heeft deze zaak de volledige aandacht van Sherlock. Watson wil ondertussen meer te weten komen over Holmes.
41:00
Er is een klein vliegtuig neergestort met daarin een dood lichaam. Sherlock wil bewijzen dat de inzittende voor het ongeluk al overleden was. Ondertussen probeert Watson een afspraak te plannen voor Sherlock en zijn vader.
41:00
In een ziekenhuis sterven er steeds meer mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Het lijkt te gaan om een natuurlijke dood, maar Sherlock vertrouwt het niet. Ondertussen begint Sherlock ook te begrijpen waarom Joan haar baan als chirurg heeft opgezegd.
Archief