En daarmee basta

En daarmee basta gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
En daarmee basta
Verlopen

Joost heeft een dvd-speler gekregen van zijn moeder en Ruben een tv. Isa krijgt van haar vader geld om dvd's te kopen. Volgens Patsy en Bert krijgen de kinderen veel te dure geschenken van hun ouders.

Seizoen 1
Verlopen
De bende zit lekker te snoepen in de kelder. Op tv zien ze een operatie en daar wordt Stijn ziek van... Ondertussen roept Patsy Ruben op het matje.
Verlopen
Voor Ruben is zijn nieuwe auto dé manier om grieten te versieren, volgens Joost is het vooral een wrak. Bij Patsy en Bert brengt de auto mooie herinneringen naar boven.
Verlopen
Vroeger was alles beter, dus proberen Joost en Isa hun ouders te overtuigen niet langer samen te wonen.
Verlopen
Ruben neemt zijn intrek in de kelder om te chatten met een vriendin. Dat is tegen de zin van Joost, dus wordt de kelder in twee verdeeld.
Verlopen
Patsy is een avondje alleen thuis met de bende en maakt het gezellig: koekjes, chips, cola en een film. Voor Joost en Isa is het iets te gezellig. Ze ontsnappen naar de kelder. Voor Ruben kan het niet gezellig genoeg zijn, vooral als hij alleen is met Patsy.
Verlopen
Patsy heeft een afspraak met Luk Alloo. Bert is misschien wel jaloers...
Verlopen
Patsy heeft het huis opgeruimd en niemand vindt z'n spullen terug. De jongens zijn alleen maar rommel gewend.
Verlopen
Patsy, de nieuwe vriendin van Bert, komt vanaf vandaag bij het gezin wonen.
Verlopen
Vandaag komt de vader van Joost en Ruben terug van vakantie. Hoog tijd dus om het huis op te ruimen! Stijn en Kathy hebben bij hen gelogeerd en moeten dus helpen.
Seizoen 4
Verlopen
De dag van het huwelijk breekt aan. De plechtigheid gaat door in de tuin, maar jammer genoeg regent het... Tibo zorgt voor een verrassing!
Verlopen
Isa stelt haar nieuw lief voor: Tibo. Hij is franstalig. Goed voor haar Frans, vindt Patsy, tot ze Tibo ook echt ontmoet. Een pakje bestemd voor buurman De Kerpel wordt verkeerdelijk afgeleverd bij de bende.
Verlopen
Het is vrijgezellenavond. Stijn heeft Bert zijn motovrienden uitgenodigd. De meisjes nemen Patsy mee naar een restaurant en hebben een speciale opdracht voor haar bedacht. Die opdracht brengt Patsy aan het twijfelen.
Verlopen
Isa zal Patsy haar getuige zijn bij het huwelijk. Bert kan moeilijk kiezen tussen Joost en Ruben. Nu Ruben een relatie heeft met Laura palmt hij de kelder in. Dat vindt de bende helemaal niet leuk.
Verlopen
Ruben parkeert de caravan op Bert zijn voet met alle gevolgen vandien. Hij heeft thuisverpleging nodig. Laura wil haar relatie met haar geheime aanbidder nog niet prijs geven.
Verlopen
Patsy heeft vandaag haar eerste presentatie bij Eén. Iedereen volgt haar presentatie thuis op televisie. Maar Patsy is zenuwachtig. Laura ontdekt wie haar aanbidder is. Eigenlijk is ze ook wel echt verliefd...
Verlopen
Laura heeft een geheime aanbidder. Joost en Stijn proeven van de pralines die ze gekregen heeft. Er komt een belastingcontroleur op bezoek, tot grote paniek bij Bert. Gelukkig is hij een fan van Patsy. Ruben herkent hem als Flappie, een vroegere klasgenoot.
Verlopen
Lucas, een vriend van Joost, is omgekomen bij een verkeersongeval en Joost heeft zijn iPod nog. Hij durft hem niet naar de ouders van Lucas te brengen, maar zoiets bijhouden is ook niet oké. Ondertussen mag Patsy eindelijk een screentest gaan doen bij Eén en is Bert op zoek naar een fotograaf voor de trouwfoto's. Die blijk...
Verlopen
Het is kerstavond en Bert wil alleen het beste van het beste. Hij zorgt voor de grootste kerstboom, duizenden lichtjes en meterslange slingers. Ondertussen maakt Patsy een traditioneel diner klaar. Zij wil kerst alleen met het gezin vieren, maar voor Joost en Isa horen hun beste vrienden daar ook bij. Als Stijn en Laura ni...
Verlopen
De vrienden vervelen zich en gaan dan maar pokeren. Ze nemen het spel meteen heel serieus op. Ondertussen willen Isa en haar vriendin Anja zich verzetten tegen de directie van hun school, want ze weigeren het nieuwe schooluniform te dragen. Isa raakt natuurlijk al snel in de problemen.
Archief