Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

En daarmee basta

En daarmee basta herbekijken

Seizoen 4

NieuwSeizoen 4, Aflevering 8 - Bert Wil Z'n Buurman De Loef Afsteken

3,0 3 x
Het jaarlijkse buurtfeest komt eraan. Iedereen zamelt dan geld in voor het goede doel. Buurman De Kerpel is elke jaar de beste verkoper met zijn ballekes met kriekskes. Bert probeert hem al elk jaar te overtuigen, maar deze keer zal het zeker lukken. Ook Joost en z'n vrienden doen mee, maar ze bedenken een origineler idee ...

NieuwSeizoen 4, Aflevering 7 - Iedereen Is Joost Z'n Verjaardag Vergeten

4,0 2 x
Joost springt al vroeg uit bed. Hij is jarig! Jammer genoeg is Stijn de enige die eraan gedacht heeft. Angelique geraakt maar moeilijk uit bed - euh, de zetel. Patsy stelt voor dat ze maar in het tuinhuis moet gaan slapen, Bert mag dan de kelder gaan inpikken.

NieuwSeizoen 4, Aflevering 6 - Stijn En Joost Duelleren Om Emilia

3,0 3 x
Stijn zit weer depri in de zetel, want hij mist Emilia. Joost doet alsof ze hem niks meer doet. Op aanraden van Laura neemt Stijn toch terug contact met haar op. Ondertussen staat Angelique, de moeder van Patsy, voor de deur. Patsy is niet opgezet met haar bezoek. Angelique probeert zelfs Bert te overtuigen om niet met Pat...

NieuwSeizoen 4, Aflevering 5 - Stijn Zoekt Online Een Lief

3,0 2 x
Stijn is depri omdat hij geen lief kan krijgen. Joost en Ruben hebben de oplossing: online daten! Ook Bert kruipt op het internet... eBay weliswaar. Hij vindt er zoveel op terug, dat Patsy moet ingrijpen.

NieuwSeizoen 4, Aflevering 4 - Isa Kan Blijkbaar Echt De Toekomst Voorspellen

4,0 3 x
Isa legt tarotkaarten en voorspelt voor iedereen de toekomst. Stijn gelooft er niks van, maar alle voorspellingen komen wel uit. Bij een radioactie houden ze BV-veilingen en Patsy wil ook iets schenken. Dat zou hét bewijs zijn dat ze ook een echte BV is!

NieuwSeizoen 4, Aflevering 3 - Laura Heeft Joost In Al Z'n Glorie Gezien

3,0 6 x
Laura heeft Joost zijn "ding" gezien. Ergernis alom! Patsy heeft een oplossing voor de organisatie van het trouwfeest: ze schakelt een weddingplanner in. Da's duur, maar wel absoluut de moeite waard. Bert heeft een iets romantischer voorstel uitgewerkt.

NieuwSeizoen 4, Aflevering 2 - Bert Wil De Coole Vader Uithangen

4,0 3 x
Nonkel Dirk neemt zijn neefjes mee naar een zwemparadijs. Bert is jaloers en wil bewijzen dat hij Ruben en Joost ook een leuke tijd kan bezorgen. Ondertussen praten Stijn en Laura met Bob. Hij wil niet scheiden van Patsy, maar ze overtuigen hem ervan dat hij beter af is zonder haar.

Seizoen 4, Aflevering 1 - Isa Doet Een Zwangerschapstest

4,0 4 x
Isa denkt dat ze misschien zwanger is. De bende weet het al, maar ze durft het niet aan Patsy en Bert vertellen. Ondertussen komt Bob op bezoek, de ex van Patsy waarmee ze nog steeds getrouwd is. Patsy moet van hem scheiden als ze met Bert wil trouwen. Na al die tijd heeft Bob heel wat bereikt.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 30 - Bert Probeert Patsy De Grote Vraag Te Stellen

4,0 4 x
Bert wil Patsy ten huwelijk vragen, maar wordt steeds gestoord door de kinderen. Cinderella komt Ruben opzoeken. Ze kan hem maar niet vergeten, maar Ruben durft niet te dicht bij haar komen.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 4, Aflevering 9 - Laura Krijgt Te Veel Aandacht Van Haar Coach

Verwacht op
Patsy wil een biografie schrijven, zoals alle echte BV's. Het lukt alleen niet zo goed. Ze heeft de hulp nodig van een ghostwriter! Laura krijgt wat te veel aandacht van haar ijshockeycoach. De vrienden gaan mee naar de training om haar te steunen en Isa is meteen weg van de coach. IJshockey, da's ook echt iets voor haar!
Archief