Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

En daarmee basta

Februari 2020
17:00

22e aflevering

3,0 4 x
De vrienden houden een waterballonnengevecht en moeten daarna al hun kleren uittrekken... Zelfs Kathy! Patsy wil de oude, versleten T-shirts van Bert wassen, maar dat wil hij helemaal niet.
16:00

21e aflevering

3,0 3 x
Joost, Ruben en Isa vinden dat ze te weinig zakgeld krijgen. Stijn heeft eindelijk iets memorabels gedaan.
15:00

20e aflevering

4,0 2 x
Isa mag niet meer mee naar de avant-première van een film. Bert gaat in haar plaats, maar Patsy vraagt zich af of ze Isa niet te zwaar heeft gestraft.
17:00

19e aflevering

3,0 2 x
Bert moet op het allerlaatste moment nog op zoek naar een Valentijnscadeau. Stijn doet dat ook, want hij is verliefd op Patsy...
17:00

18e aflevering

4,0 5 x
Er is weer discussie over de afwas, dus stellen Bert en Patsy een werkverdeling op voor alle klusjes. Ruben heeft grotere problemen: hij wordt gestalkt!
17:00

17e aflevering

4,0 3 x
Joost is enorm jaloers op Xander. Bert en Patsy willen voor alle zekerheid genoeg condooms voorzien in huis.
15:00

16e aflevering

3,0 2 x
Voor een tv-programma gaat een cameraploeg een dag in het leven van een BV filmen. Vandaag staan ze bij Patsy aan de deur! Zij wil dat alles in huis voor één dag perfect verloopt... Tenminste, wanneer de camera's in de buurt zijn.
19:00

15e aflevering

4,0 3 x
Bert vindt dat het tijd wordt dat Ruben en Joost volwassen worden. Patsy, Isa en Stijn gaan supporteren tijdens de ijshockeywedstrijd van Kathy.
18:00

14e aflevering

3,0 2 x
Bert stelt voor dat Ruben kan stoppen met studeren: hij heeft zelfs al een job voor hem geregeld. Ondertussen spelen Joost en z'n vrienden een gezelschapsspel waar ze heel erg in opgaan.
14:00

13e aflevering

3,0 2 x
Joost en z'n vrienden mogen de tv van Ruben in de kelder zetten, op één voorwaarde: ze moeten hem op zijn wenken bedienen. Patsy vindt dat de zonen van Bert te weinig respect hebben voor haar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.