Escape To The Wild

2018
45:00

12 augustus 2018

4,0 10 x
In Oeganda gaat Jimmy Doherty langs bij een Brits koppel en hun baby die langs de oever van de Nijl wonen. Jenny en Charlie willen in Oeganda hun eigen boerderij opstarten en Jimmy helpt hen daarbij. Hij beseft algauw dat een van de grote uitdagingen van het koppel is om insecten en dieren op een veilige afstand te houden. Besluiten doet Jimmy met een tochtje over de prachtige Nijl.
46:00

29 juli 2018

4,0 9 x
Jimmy bezoekt een uitgeweken Brits gezin op een tropisch eiland in de Stille Oceaan.  Omringd door regenwoud en vlakbij een van de mooiste koraalriffen op de planeet, genieten duikers Sophie en Simon er samen met hun 16 maanden oude zoontje Max van een paradijselijk leventje.  Maar Jimmy ontdekt al gauw dat al die pracht en praal meer dan één keerzijde heeft...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.