Esports: The 1 Million Dollar Game

Esports: The 1 Million Dollar Game herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Esports, it's here to stay

4,3 14 x
Events als de Antwerp Major zijn cruciaal voor de toekomst van esports. Maar ook dankzij streaming platformen zoals Twitch zijn esports niet meer weg te denken. Van overal ter wereld kijk je live naar je favoriete spelers en wedstrijden, en die streamingcijfers breken records.

Seizoen 1, Aflevering 7 - The Moment of Truth

4,5 18 x
Een uitverkocht Sportpaleis, de twee sterktste teams tegenover elkaar en eeuwige roem in het vooruitzicht: het belooft een bloedstollende finale te worden. Wie schrijft er PGL Major-geschiedenis en neemt de trofee mee naar huis?

Seizoen 1, Aflevering 6 - It's (not) about the money

4,3 24 x
De halve finales zijn aangebroken. De ploegen strijden voor een plaats in de grote finale van de Antwerp Major, en voor de prijzenpot van 1 miljoen dollar. Maar niet alleen daar valt er veel geld te rapen, ook achter de schermen van de esports draait een grote geldmachine.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hello Sportpaleis

4,3 26 x
De top acht heeft het hoofdpodium bereikt, de kwartfinales gaan van start. Het Sportpaleis loopt vol en de sfeer is uitbundig. Tienduizenden supporters zakken af naar Antwerpen en scharen zich achter hun favoriete team.

Seizoen 1, Aflevering 4 - The legends arrive

4,5 22 x
Er zijn nog maar acht plekken te bemachtigen voor de Champions Stage in het Sportpaleis, de druk is enorm hoog. Zeker nu er een nieuwe lading Legend teams van wereldniveau zoals FaZe en NAVI op het toneel verschijnt.

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Brain is the tool

4,0 23 x
De vierde dag van de voorrondes betekent de laatste kans voor de overgebleven teams om een plek in de Legends ronde te scoren. De druk wordt groter en de trainingsschema's strakker. Kan team Astralis met vier wereldkampioentitels op de teller zijn reputatie waarmaken?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Meet the teams

4,7 17 x
Dag twee van de voorrondes. We maken kennis met de gezichten achter de strijdende teams. Hoe hoog schatten zij hun eigen kansen in? En wie zijn de topfavorieten?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Introducing Counter-Strike: Global Offensive

4,8 31 x
In de eerste aflevering maken Vitality-speler Mathieu - ZywOo - Herbaut en esports-presentatrice Eefje Depoortere ons wegwijs in de wereld van Counter Strike: Global Offensive. Wat mogen we verwachten van de Antwerp Major? En waarom is deze wedstrijd - met meer dan 12000 live supporters in het Antwerpse Sportpaleis - zo be...
Archief