Expedition Burma

Afleveringen
51:01

3/3)

Verlopen 3,0 29 x
In de laatste etappe van hun reis gaat het team op zoek naar tijgers. Justine en het team trekken naar de jungle in Noord-Myanmar. Vinden ze deze diersoort?
50:11

2/3)

Verlopen 3,0 22 x
Het team hoopt in de bergen van Myanmar drie zeldzame diersoorten te vinden: de Maleise beer, de goudkat en de nevelpanter. Of dat het team lukt, zie je hier.
49:53

Fout)

Verlopen 3,0 53 x
Voor het eerst in 50 jaar krijgen wetenschappers van de BBC en het Smithsonian-instituut toegang tot de jungle van Myanmar. Ontdek de eerste aflevering.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.